Maşallah canim Allah sağlıkla kavuştursun Bugün benim de yumurtlama günüm takvime göre ovulasyon testi yapmıyorum inşAllah tutuyodur
oohhh ohhh masallah. bi arkadasima doktoru söylemişti anne ne kadar kötü olursa bebek o kadar iyi demekmisInşallah cnmm çok güzel haberler.yakında müjdeli haberide alırız inşallah
Çok kötüydüm cnm önceki haftalar içimin karisiklgndn Bişey yiyemiodm midem agriodu.annemi cagirmstm işte sagolsn geldi kaldı bir hafta toparladı beni biraz.o arada doktora gittik midem için ilaç verdi o da mide ağrımı kesti gibi çok şükür.çok sık acikiorm aniden midem kazinio Hemen Bişey yemem gerekio işte.bakalım idare edicez İnşallah.mide bulantım sabahları oluo hatta ogurtuo çok kötü oluo.içimden su cikana kadar da gecmio.çıkınca rahatliorm.Bu sabah İlk defa olmadı ama içimin karışıklığı dvm edio gün içindede.yatirmasnda sıkıntı yok yani.yatmak zorunda kalınca sıkıntı
Ayyy çok sevindim canım bebis iyiyse sorun yok artık allh kucağınada almayı da nasip etsinKısslar
Bugün doktor kontrolmz vardı
Pitpit lrmzi duyduk çok şükür
Ultrasonda da baya baya kol kafa bacak ortada.elhamdülillah.
Doktora dedim her geliste korkuorm kötü bişey olur mu acaba Die.Neden korkuosn herşey yolunda dedi.kimyasal oldu mu için herhalde dedim de bak görmüo msn artık öyle bi ihtimal yok dedi.inşallah dedim ya.darısı en yakın zamanda size inşallah kısslar
Adetlerin düzenli ise sayarak hrsaplayabilirsin benim düzensiz maalesef. İdrar testi her gün aynı saatte 2 saat filan şu icmeden yapıyorsun.Canım ben adet gününden itibaren sayıyorum ovulasyon testi mi yapmalıyım tam günü icin bugün yumurtlama günüm hesabıma göre ama tam mi bilmiyorum nasil kullanicaz onu da
oohhh ohhh masallah. bi arkadasima doktoru söylemişti anne ne kadar kötü olursa bebek o kadar iyi demekmisyani yaşadığın sıkıntılar iyiye işaret insallah cnm. darısı başımıza. bol mide bulantili ve bebisli günlerimiz olur insallah yakinda
Ayyy çok sevindim canım bebis iyiyse sorun yok artık allh kucağınada almayı da nasip etsin
İnşaallah tutar canım siz düzenli gün aşırı çalışın kaçmazKizlar inşAllah benim de sizinle birlikte tutar hep beraber seviniriz çünkü sadece bir ayim var başında sonunda Nisanin yumurtlama m mayista esim göreve gidiyor malesef 6 ay yok
Normal de duzenliydi fakat Dusukten sonra kist oluştu onemsiz dedi doktor yumurtalikta zamanla atarsin dedi kalsa da zarari yok dedi bi hafta erken oldum dusukten sonra bu ay simdi duzene girdi galiba böyle salyamsi akıntı geliyo o gelinca anliyorum yumurtlama olduğunuAdetlerin düzenli ise sayarak hrsaplayabilirsin benim düzensiz maalesef. İdrar testi her gün aynı saatte 2 saat filan şu icmeden yapıyorsun.
Canim dusukten sonra ilk adetim gibi bosey çünkü oteki adetim kanamama karistigi icin anlamamistim bi hafta erken oldum kist olustu bende basit kist dusukten sonra bu ay 14. Gun gosteriyodu takvim yumurtlamami ama ben bi hafta öncesinden bir gun durup birgun degelndirdik sperm kalitesi daha iyi olurmus diye duydum ama iki gündür yumurta aki akinti geliyo sanirim yumurtliyorumInşallah cnmcm.heran düzenli yumurtluosan kist vs yoksa adetin duzenliyse test yapmana gerek yok zaten cnmcm.bende hamile oldgmu ogrendgm ay hiç test yapmamstm
Oh süper o zaman sıkıntıyı yok devam et senCanim dusukten sonra ilk adetim gibi bosey çünkü oteki adetim kanamama karistigi icin anlamamistim bi hafta erken oldum kist olustu bende basit kist dusukten sonra bu ay 14. Gun gosteriyodu takvim yumurtlamami ama ben bi hafta öncesinden bir gun durup birgun degelndirdik sperm kalitesi daha iyi olurmus diye duydum ama iki gündür yumurta aki akinti geliyo sanirim yumurtliyorum
İnşAllah canim yani normale dönmüş mu diyosun durumum adette bi acaip yogun pihtili oldum ki normalde az olur kanamam acaba kisti mi atti vücut dedim ni haftadir incir kuru yapiyorum esime de keciboynuzu pekmezi iciriyorum zorla iciyo midesi bulandiriyo ama napalim zaman az bu aydan sonra gidiyor allah verir inşAllah canimOh süper o zaman sıkıntıyı yok devam et seninsaallah tutunsun bebisin
Eğer daha önceki hissettiklerin le aynı ise doğrudur canım neden olmasın.akıntı ve agridan anlayan arkadaşlar var. Ben pek takip edemiyorum durumum farklı o yüzden doktor kontrolü ateş takibi ve ovulasyon testi hepsini yapıyorum. Benim eşim de kullanıyor keçiboynuzu kürü kimyasal olan ayd da kullanmıştık aklımıza geldi yine yapıyoruz. şifa olsun inşaallah sebep olsun bebise.İnşAllah canim yani normale dönmüş mu diyosun durumum adette bi acaip yogun pihtili oldum ki normalde az olur kanamam acaba kisti mi atti vücut dedim ni haftadir incir kuru yapiyorum esime de keciboynuzu pekmezi iciriyorum zorla iciyo midesi bulandiriyo ama napalim zaman az bu aydan sonra gidiyor allah verir inşAllah canim
İnşAllah canım allah ol derse olur bize de nasip eder hep beraber bekleriz bebislerimiziEğer daha önceki hissettiklerin le aynı ise doğrudur canım neden olmasın.akıntı ve agridan anlayan arkadaşlar var. Ben pek takip edemiyorum durumum farklı o yüzden doktor kontrolü ateş takibi ve ovulasyon testi hepsini yapıyorum. Benim eşim de kullanıyor keçiboynuzu kürü kimyasal olan ayd da kullanmıştık aklımıza geldi yine yapıyoruz. şifa olsun inşaallah sebep olsun bebise.
canim sanirim 2-3 kere olursa arastirma yapiliyor. bir iki defa olmasini normal sayiyor doktorlarKizlar merhaba. Peki kimyasal gebelikten sonra bir arastirma yapilmiyor mu neden boyle bir sey oldu diye? Ya hep duserse bebek?
Doktor tamamen tesadüfi demist bana hatali sperm ya da yumurta birlestiginde sagliksiz oldugu icin vücut kanamayla atiyormus ben de korkmustum ama cogu zaman olur anlamazsin düşük bile denemez buna demişti çünkü takip etmesen gec adet oldum der gecersin diyeKizlar merhaba. Peki kimyasal gebelikten sonra bir arastirma yapilmiyor mu neden boyle bir sey oldu diye? Ya hep duserse bebek?
evet canim progestan geciktirirProgesteron kullaniyorum ondan mi gelmedi acaba adetim? Bugun deger 12 ye dustu. Haftasonu olunca doktora da gidemiyorum.
Canim dusukten sonra ilk adetim gibi bosey çünkü oteki adetim kanamama karistigi icin anlamamistim bi hafta erken oldum kist olustu bende basit kist dusukten sonra bu ay 14. Gun gosteriyodu takvim yumurtlamami ama ben bi hafta öncesinden bir gun durup birgun degelndirdik sperm kalitesi daha iyi olurmus diye duydum ama iki gündür yumurta aki akinti geliyo sanirim yumurtliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?