Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Maşallah canim Allah sağlıkla kavuştursun Bugün benim de yumurtlama günüm takvime göre ovulasyon testi yapmıyorum inşAllah tutuyodur

Inşallah cnmcm.heran düzenli yumurtluosan kist vs yoksa adetin duzenliyse test yapmana gerek yok zaten cnmcm.bende hamile oldgmu ogrendgm ay hiç test yapmamstm

oohhh ohhh masallah. bi arkadasima doktoru söylemişti anne ne kadar kötü olursa bebek o kadar iyi demekmis yani yaşadığın sıkıntılar iyiye işaret insallah cnm. darısı başımıza. bol mide bulantili ve bebisli günlerimiz olur insallah yakinda

Ayyy çok sevindim canım bebis iyiyse sorun yok artık allh kucağınada almayı da nasip etsin

Canım ben adet gününden itibaren sayıyorum ovulasyon testi mi yapmalıyım tam günü icin bugün yumurtlama günüm hesabıma göre ama tam mi bilmiyorum nasil kullanicaz onu da
Adetlerin düzenli ise sayarak hrsaplayabilirsin benim düzensiz maalesef. İdrar testi her gün aynı saatte 2 saat filan şu icmeden yapıyorsun.

Inşallah cnmcm ya Allah razı olsn iyi moral oldu

Adetlerin düzenli ise sayarak hrsaplayabilirsin benim düzensiz maalesef. İdrar testi her gün aynı saatte 2 saat filan şu icmeden yapıyorsun.
Normal de duzenliydi fakat Dusukten sonra kist oluştu onemsiz dedi doktor yumurtalikta zamanla atarsin dedi kalsa da zarari yok dedi bi hafta erken oldum dusukten sonra bu ay simdi duzene girdi galiba böyle salyamsi akıntı geliyo o gelinca anliyorum yumurtlama olduğunu

Inşallah cnmcm.heran düzenli yumurtluosan kist vs yoksa adetin duzenliyse test yapmana gerek yok zaten cnmcm.bende hamile oldgmu ogrendgm ay hiç test yapmamstm
Canim dusukten sonra ilk adetim gibi bosey çünkü oteki adetim kanamama karistigi icin anlamamistim bi hafta erken oldum kist olustu bende basit kist dusukten sonra bu ay 14. Gun gosteriyodu takvim yumurtlamami ama ben bi hafta öncesinden bir gun durup birgun degelndirdik sperm kalitesi daha iyi olurmus diye duydum ama iki gündür yumurta aki akinti geliyo sanirim yumurtliyorum

Oh süper o zaman sıkıntıyı yok devam et sen insaallah tutunsun bebisin

Oh süper o zaman sıkıntıyı yok devam et sen insaallah tutunsun bebisin
İnşAllah canim yani normale dönmüş mu diyosun durumum adette bi acaip yogun pihtili oldum ki normalde az olur kanamam acaba kisti mi atti vücut dedim ni haftadir incir kuru yapiyorum esime de keciboynuzu pekmezi iciriyorum zorla iciyo midesi bulandiriyo ama napalim zaman az bu aydan sonra gidiyor allah verir inşAllah canim

Eğer daha önceki hissettiklerin le aynı ise doğrudur canım neden olmasın.akıntı ve agridan anlayan arkadaşlar var. Ben pek takip edemiyorum durumum farklı o yüzden doktor kontrolü ateş takibi ve ovulasyon testi hepsini yapıyorum. Benim eşim de kullanıyor keçiboynuzu kürü kimyasal olan ayd da kullanmıştık aklımıza geldi yine yapıyoruz. şifa olsun inşaallah sebep olsun bebise.

İnşAllah canım allah ol derse olur bize de nasip eder hep beraber bekleriz bebislerimizi

Kizlar merhaba. Peki kimyasal gebelikten sonra bir arastirma yapilmiyor mu neden boyle bir sey oldu diye? Ya hep duserse bebek?

Kizlar merhaba. Peki kimyasal gebelikten sonra bir arastirma yapilmiyor mu neden boyle bir sey oldu diye? Ya hep duserse bebek?
Doktor tamamen tesadüfi demist bana hatali sperm ya da yumurta birlestiginde sagliksiz oldugu icin vücut kanamayla atiyormus ben de korkmustum ama cogu zaman olur anlamazsin düşük bile denemez buna demişti çünkü takip etmesen gec adet oldum der gecersin diye

Progesteron kullaniyorum ondan mi gelmedi acaba adetim? Bugun deger 12 ye dustu. Haftasonu olunca doktora da gidemiyorum.

gunaydin kızlar nisan ayi hepimize ugur fetirsin insallah kizlar kimyasaldan sonra ovi testim hep negatif.bugun 14. gun ama hic cizgi yok bu normalmi sizce

Çalışmalara dvm o zaman cnmcm.inşallah güzel haberler verirsn bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…