- 6 Şubat 2016
- 29
- 17
- 3
- 40
İnşAllah canım allah nasip eder bana daÇalışmalara dvm o zaman cnmcm.inşallah güzel haberler verirsn bize
Canm ya bisey sordum ama gormedin heralde benim adet gunume son bir gun kaldi. Senin nasildi goguslerin sismismiy di akinti durumun nasildi kasiklarin ne derecede batiyodu yazarmisin bende goguslerim okaar sisdegil ama agriyolar kasikalrim hergn batiyo akintim bazen sari bazen beyaz aradabir karnima agri giriyo ama sabah uyaninca mesela bide sabah kaldigimda sangi heryerim agriyo bes dakika sonra kendimdeyim. Bide gece kasik agrimdan uyandim oyle bir batma olduki dedim bisey koptu biyle iste bende durumlar senin naaildi canmÇalışmalara dvm o zaman cnmcm.inşallah güzel haberler verirsn bize
Canm ya bisey sordum ama gormedin heralde benim adet gunume son bir gun kaldi. Senin nasildi goguslerin sismismiy di akinti durumun nasildi kasiklarin ne derecede batiyodu yazarmisin bende goguslerim okaar sisdegil ama agriyolar kasikalrim hergn batiyo akintim bazen sari bazen beyaz aradabir karnima agri giriyo ama sabah uyaninca mesela bide sabah kaldigimda sangi heryerim agriyo bes dakika sonra kendimdeyim. Bide gece kasik agrimdan uyandim oyle bir batma olduki dedim bisey koptu biyle iste bende durumlar senin naaildi canm
Yarın test yaparsan haber et aklimdasinCanm ya bisey sordum ama gormedin heralde benim adet gunume son bir gun kaldi. Senin nasildi goguslerin sismismiy di akinti durumun nasildi kasiklarin ne derecede batiyodu yazarmisin bende goguslerim okaar sisdegil ama agriyolar kasikalrim hergn batiyo akintim bazen sari bazen beyaz aradabir karnima agri giriyo ama sabah uyaninca mesela bide sabah kaldigimda sangi heryerim agriyo bes dakika sonra kendimdeyim. Bide gece kasik agrimdan uyandim oyle bir batma olduki dedim bisey koptu biyle iste bende durumlar senin naaildi canm
Canim devam et bazen çift çizgiden önce hiç yok gibi olabiliyorgunaydin kızlar nisan ayi hepimize ugur fetirsin insallahkizlar kimyasaldan sonra ovi testim hep negatif.bugun 14. gun ama hic cizgi yok bu normalmi sizce
canim bisey daha sorucam bu kimyasaldan sonra soylemesi ayip hep sari akintim var.normalmi bu yoksa doktora gideyimmiCanim devam et bazen çift çizgiden önce hiç yok gibi olabiliyor
Sebebini bilmiyorum ama bana da olur bazen kokusuz ise yanma filan yoksa sorun yoktur ddüşünüyorumüyorcanim bisey daha sorucam bu kimyasaldan sonra soylemesi ayip hep sari akintim var.normalmi bu yoksa doktora gideyimmi
kokuda kadintida yok canim.cok sagolSebebini bilmiyorum ama bana da olur bazen kokusuz ise yanma filan yoksa sorun yoktur ddüşünüyorumüyor
Seninle sanirim ayni durumdayiz canim, benimde kimyasaldan sonraki ilk ayim, 13.gundeyim ben, ayni akintilar bende de var suanda. Demekki normal, sende de bende de ayni durum soz konusuysa diye dusunmeye basladimcanim bisey daha sorucam bu kimyasaldan sonra soylemesi ayip hep sari akintim var.normalmi bu yoksa doktora gideyimmi
gunaydin kızlar nisan ayi hepimize ugur fetirsin insallahkizlar kimyasaldan sonra ovi testim hep negatif.bugun 14. gun ama hic cizgi yok bu normalmi sizce
Yok canm ya dedim bir iki gun daha beklim ya cikmazsa tabi bekleye bilirsemkisafile test yaptın mi ??
Bence çok geçmeden yap gerekirse progesteron filan verir belki doktor hem artışı kontrol edebilirsiniz o bi iki günlük süreçte. Ama sen bilirsin tabiYok canm ya dedim bir iki gun daha beklim ya cikmazsa tabi bekleye bilirsem
Ay ben burda çatladım ayolYok canm ya dedim bir iki gun daha beklim ya cikmazsa tabi bekleye bilirsem
buyuklerden birine sordum.sen lohusa sayilirsin normal dedi..Seninle sanirim ayni durumdayiz canim, benimde kimyasaldan sonraki ilk ayim, 13.gundeyim ben, ayni akintilar bende de var suanda. Demekki normal, sende de bende de ayni durum soz konusuysa diye dusunmeye basladim
tamam canim daha 16.gundeyim sanirim gec catliycak...Can'ım ben kimyasaldan sonra 19.gün yumurtladım. Bu ay 18.gün geldi. Takipte kal merak etme normal böyle olması
Sen akıntını takip et. Azcık akıntı geldiğinde başla günaşırı çalışmayatamam canim daha 16.gundeyim sanirim gec catliycak...
Ortalama döngünüze göre hesap yapıyor yüksek ihtimalle ve özel durumunuz yoksa tutar ama şu var bende 14.gün biliyodum yumurtlamayı ama değilmişKızlar bu adet takvimi varya yumurtlama takibi de yapılıyor bu doğru mu acaba yanı yumurtlama denk geliyor mu
Döngün düzenli ise ondan 14 çıkar. O gün yumurtlama oluyor büyük ihtimal. Mesela döngü 30 ise 16. Gün yumurtlama tahmini. O günün bi kaç gün öncesinde başlayıp bi kac gun sonrasına kadar ilişki olursa bebis ihtimali yükselirKızlar bu adet takvimi varya yumurtlama takibi de yapılıyor bu doğru mu acaba yanı yumurtlama denk geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?