Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Çalışmalara dvm o zaman cnmcm.inşallah güzel haberler verirsn bize
Canm ya bisey sordum ama gormedin heralde benim adet gunume son bir gun kaldi. Senin nasildi goguslerin sismismiy di akinti durumun nasildi kasiklarin ne derecede batiyodu yazarmisin bende goguslerim okaar sisdegil ama agriyolar kasikalrim hergn batiyo akintim bazen sari bazen beyaz aradabir karnima agri giriyo ama sabah uyaninca mesela bide sabah kaldigimda sangi heryerim agriyo bes dakika sonra kendimdeyim. Bide gece kasik agrimdan uyandim oyle bir batma olduki dedim bisey koptu biyle iste bende durumlar senin naaildi canm

Cnm çok belirti aramamstm o dönemde.ama göğüslrm agriodu aciodu yani.bi de akintim renksizdi.adet öncesi sarı falan gelir hiç adet olcak gibi değildim yani.kasık batması falan hissetmedim galiba bilemiyrm şimdi.yorgunluk da her zaman zaten vardı :) bitek kızlar ateş takibi yapiolardi.Sabah 8 den önce yataktan kalkmadan gözümü açar açmaz ateşimi olcmustum 37.8 falan çıkmıştı.ateş büyük gösterge zannediorm.haftasonu araya girmişti kan testi yaptirana kadar da her sabah ölçtüm 37.7 37.9 arası çıkmıştı.öyle cnmcm.ateşini ölç bence yarın sabah

Yarın test yaparsan haber et aklimdasin

canim bisey daha sorucam bu kimyasaldan sonra soylemesi ayip hep sari akintim var.normalmi bu yoksa doktora gideyimmi
Seninle sanirim ayni durumdayiz canim, benimde kimyasaldan sonraki ilk ayim, 13.gundeyim ben, ayni akintilar bende de var suanda. Demekki normal, sende de bende de ayni durum soz konusuysa diye dusunmeye basladim

Can'ım ben kimyasaldan sonra 19.gün yumurtladım. Bu ay 18.gün geldi. Takipte kal merak etme normal böyle olması
gunaydin kızlar nisan ayi hepimize ugur fetirsin insallah kizlar kimyasaldan sonra ovi testim hep negatif.bugun 14. gun ama hic cizgi yok bu normalmi sizce

Seninle sanirim ayni durumdayiz canim, benimde kimyasaldan sonraki ilk ayim, 13.gundeyim ben, ayni akintilar bende de var suanda. Demekki normal, sende de bende de ayni durum soz konusuysa diye dusunmeye basladim
buyuklerden birine sordum.sen lohusa sayilirsin normal dedi..

Kızlar bu adet takvimi varya yumurtlama takibi de yapılıyor bu doğru mu acaba yanı yumurtlama denk geliyor mu

Kızlar bu adet takvimi varya yumurtlama takibi de yapılıyor bu doğru mu acaba yanı yumurtlama denk geliyor mu
Ortalama döngünüze göre hesap yapıyor yüksek ihtimalle ve özel durumunuz yoksa tutar ama şu var bende 14.gün biliyodum yumurtlamayı ama değilmiş

D
Döngün düzenli ise ondan 14 çıkar. O gün yumurtlama oluyor büyük ihtimal. Mesela döngü 30 ise 16. Gün yumurtlama tahmini. O günün bi kaç gün öncesinde başlayıp bi kac gun sonrasına kadar ilişki olursa bebis ihtimali yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…