Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Evet olabilir bazen değişiyor. Mesela benim de yumurtlamadan sonra 14
Değil 12. Günde Geliyor regl hatta geçen ay 10. Gün geldi. Doktor 10 günden az olmadığı sürece sorun yok dedi sordum da.

Yani 14 gün şart değilmiş üf ben ne zaman test yapmaya başlasam ya
Evet olabilir bazen değişiyor. Mesela benim de yumurtlamadan sonra 14
Değil 12. Günde Geliyor regl hatta geçen ay 10. Gün geldi. Doktor 10 günden az olmadığı sürece sorun yok dedi sordum da.

Hiç çıkmıyo aklımdan uyuz oluyorum kendime. Ben böyle takıntılı bi tip değilim oysa ki

buyuklerden birine sordum.sen lohusa sayilirsin normal dedi..
Allahım inşh bidaha yaşatmaz bunları bize, bu ay nezman yumurtlıcaz belli değil, akıntı durumu karışık belli değil, lohusa sayıldığımı bile bilmiyodum. bundan sonrası hayırlısı deyip beklicez demekki, durumlar bukadar karışıkken.

ayni seyleri bende dusunuyorum canim..bu ay boyle gecsin bakalim sonraki ay duzene girer inşallah

Kızlar şimdi doktordan geldim kan testi yaptılar sonra alttan muayene edicekmis kasıklarım da bir haftadır ağrı var dı bakalım ne diyecek gebelik yoktur herhalde 14 de adet olmuştum

Kızlar adetten bir hafta sonra yikandim 7 gün sonra kahve leke geldi snra kasıklarım agrmya başladı sağ tarafın çok kötü aynı kimyasaldan önceki gibi insallh yine anılarını yaşamam;(

Biz beraber yumurtlamadik mi. daha 5 gün oldu.12. Günden önce yapma bence.
Evet ama gün geçmiyo ki bide göğüslerim sızlıyo regl belirtisi için erken. Gerçi ömrümde regl önce göğüslerimde değişiklik olmamıştı geçen ay öyle büyüdüler ağrıdılar ki hamileyim sandım

Canım leke değil ama kasık Ağrı'sını bende çok çektim kimyasaldan sonra. Yumurtlama dönemlerimde oluyo ama. Geçmiş olsun hayırlı haberler al inş
Kızlar adetten bir hafta sonra yikandim 7 gün sonra kahve leke geldi snra kasıklarım agrmya başladı sağ tarafın çok kötü aynı kimyasaldan önceki gibi insallh yine anılarını yaşamam;(

Yok
canım yumurtlama lekesi olabilir telaş yapma ağrı da. Yumurtlama agrisii olabilir hatta

Erken erken çok erken hemde. Ben dikkat etmeye çalışıyorum unutmak için takip etmemeye çalışıyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…