28 gün döngüsü olanlar için 14Ortalama döngünüze göre hesap yapıyor yüksek ihtimalle ve özel durumunuz yoksa tutar ama şu var bende 14.gün biliyodum yumurtlamayı ama değilmiş
28 gün döngüsü olanlar için 14o yüzden genel onu söylüyorlar hep.
Evet olabilir bazen değişiyor. Mesela benim de yumurtlamadan sonra 14İşte benim 28 gündü 14.gün sanıyodum ama kimyasal olduğum ay yumurtladığımı sandım günlerde yumurtlamamışım o yüzden artık ov testine başladım. Gerçi akıntı takibiyle anlayabiliyorum artık
Evet olabilir bazen değişiyor. Mesela benim de yumurtlamadan sonra 14
Değil 12. Günde Geliyor regl hatta geçen ay 10. Gün geldi. Doktor 10 günden az olmadığı sürece sorun yok dedi sordum da.
Allahım inşh bidaha yaşatmaz bunları bize, bu ay nezman yumurtlıcaz belli değil, akıntı durumu karışık belli değil, lohusa sayıldığımı bile bilmiyodum. bundan sonrası hayırlısı deyip beklicez demekki, durumlar bukadar karışıkken.buyuklerden birine sordum.sen lohusa sayilirsin normal dedi..
Biz beraber yumurtlamadik mi. daha 5 gün oldu.12. Günden önce yapma bence.Yani 14 gün şart değilmiş üf ben ne zaman test yapmaya başlasam ya
ayni seyleri bende dusunuyorum canim..bu ay boyle gecsin bakalimAllahım inşh bidaha yaşatmaz bunları bize, bu ay nezman yumurtlıcaz belli değil, akıntı durumu karışık belli değil, lohusa sayıldığımı bile bilmiyodum. bundan sonrası hayırlısı deyip beklicez demekki, durumlar bukadar karışıkken.
Evet ama gün geçmiyo ki bide göğüslerim sızlıyo regl belirtisi için erken. Gerçi ömrümde regl önce göğüslerimde değişiklik olmamıştı geçen ay öyle büyüdüler ağrıdılar ki hamileyim sandımBiz beraber yumurtlamadik mi. daha 5 gün oldu.12. Günden önce yapma bence.
Kızlar adetten bir hafta sonra yikandim 7 gün sonra kahve leke geldi snra kasıklarım agrmya başladı sağ tarafın çok kötü aynı kimyasaldan önceki gibi insallh yine anılarını yaşamam;(
Gebelik yok heralde internet ten baktım şimdi 2> yazyi agrim niye oluyo peki yaCanım leke değil ama kasık Ağrı'sını bende çok çektim kimyasaldan sonra. Yumurtlama dönemlerimde oluyo ama. Geçmiş olsun hayırlı haberler al inş
canım yumurtlama lekesi olabilir telaş yapmaKızlar adetten bir hafta sonra yikandim 7 gün sonra kahve leke geldi snra kasıklarım agrmya başladı sağ tarafın çok kötü aynı kimyasaldan önceki gibi insallh yine anılarını yaşamam;(
Galiba öyle oldu bu ay hamilelik olmaz heraldeYok
canım yumurtlama lekesi olabilir telaş yapmaağrı da. Yumurtlama agrisii olabilir hatta
Erken erken çok erken hemde.Evet ama gün geçmiyo ki bide göğüslerim sızlıyo regl belirtisi için erken. Gerçi ömrümde regl önce göğüslerimde değişiklik olmamıştı geçen ay öyle büyüdüler ağrıdılar ki hamileyim sandım
Yumurtlama bile olabilir sıkma canını.Gebelik yok heralde internet ten baktım şimdi 2> yazyi agrim niye oluyo peki ya
Aa neden değerlendir bu günüGaliba öyle oldu bu ay hamilelik olmaz heraldeçok üzülüyorum artk ya
Ahhh keşke allhm hepimize versin tombis bebislerAa neden değerlendir bu günüyumurtlama döneminde olabilirsin.hiç belli olmaz orası gelir belki bebis hemen
üzülme canim..belkide gec yumurtliycan.benim ovi testlerim hep negatif.belkide diyorum gec olur yumurtlama.Ahhh keşke allhm hepimize versin tombis bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?