Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Bilmiyorum kizlarya umarim vardir biseyler yok canm bankot vermediler saglik ocaginda yaptirdim yarin oglen alicam insallah hayirli olur

Kasiklarim agriyo ama belim agrimiyo normalde bel agrim adet olmadan bir hafta once baslardi simdi oyle bisey yok ama bugun sunuda farkettim akintim beyaz sumuksu bisey geldi goguslerim sisti

Evet canm banada cok teselli verdi saolsun valla guzel mesajlarinizi gorunce iyi oluyorum
Benim kimyasal sonrası 4. ay olunca biraz daha sakinlestim akışına bıraktım diyelim . yoksa sizden fenayım bu konuda İnşaallah bu heyecan sevinç tekrar gelsin bizlere.

Kasiklarim agriyo ama belim agrimiyo normalde bel agrim adet olmadan bir hafta once baslardi simdi oyle bisey yok ama bugun sunuda farkettim akintim beyaz sumuksu bisey geldi goguslerim sisti
Uyku hali ve sık idrara çıkma var mi ??

Uyku hali ve sık idrara çıkma var mi ??
Arada bir cok cikhyorum oyle oluyoki bi saatte bir ama bazende gunde dort kere flndir heralde uyku olarakta aksam altidan sonra bi uyku basiyo normalde geceleri yatakta oyalanirdim simdi hemen daliyorum sabah uykum normal. Sence varmidir biseyler kiz akintimda bugun baktim beyaz sumuksu yapiskan olirya oyle bisey

Akıntı oalyini pek anlamam da sanki satış hatırlıyorum benimkini . The_new de sarı demişti onunkini. Vardır insaallah canım ya neden olmasin sonuçta bugün gününde olmadin. Kırmızı gelmediği sürece umut var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…