Erken erken çok erken hemde.Ben dikkat etmeye çalışıyorum unutmak için takip etmemeye çalışıyorum kendimi..
3 santim kis gözüküyor dedi yumurtalar çok hareketli tam anlayamadım dedi adet bitince gel dedi doktor baklm ne olcaküzülme canim..belkide gec yumurtliycan.benim ovi testlerim hep negatif.belkide diyorum gec olur yumurtlama.
senin adet bitmeli 1 hafta oldu dedin sankii ? Kafam karıştı şimdi...3 santim kis gözüküyor dedi yumurtalar çok hareketli tam anlayamadım dedi adet bitince gel dedi doktor baklm ne olcak
Yok yok ben seni sakinlestireyim öyle daha. İyiBen unutmuyorsam sen Nasıl unutabilirsin kibi daha aynı Zaman yumurtlamak istemeyeceksin
Kan testi yaptirdim bugun canm yarin sonuclari alicam ama umutlu degulim pekAy ben burda çatladım ayol
Hiç öyle deme bakarsın güzel sonuç gelir ümitsizlik yokKan testi yaptirdim bugun canm yarin sonuclari alicam ama umutlu degulim pek
Sana bankot verdiler mi internetten baka bilirsin ben bu gün öyle ogrendimKan testi yaptirdim bugun canm yarin sonuclari alicam ama umutlu degulim pek
Yok yikanali bir hafta olmuştu leke gelmişti dedim :) 14 de adet oldum şimdi kis ten emin olmak için yumurtalık zamanimn bEe snein
senin adet bitmeli 1 hafta oldu dedin sankii ? Kafam karıştı şimdi...
Evet evet biri beni durdursun :) rüyamda ikiz bebeklerim olmuş emziriyodum 2 saatte bir. Bi birini önce emziriyodum bi öbürünü. Ayy zaten ikiz olmasını çok istiyorumYok yok ben seni sakinlestireyim öyle daha. İyi
Biliyorum zor ama nasipten öte yol yok. Beni deKan testi yaptirdim bugun canm yarin sonuclari alicam ama umutlu degulim pek
Evet canm banada cok teselli verdi saolsun valla guzel mesajlarinizi gorunce iyi oluyorumBiliyorum zor ama nasipten öte yol yok. Beni deSalliala sakinleştiriyo :)
İnşaallah bende isterim ikiz tek sefer biter coocuk olayıEvet evet biri beni durdursun :) rüyamda ikiz bebeklerim olmuş emziriyodum 2 saatte bir. Bi birini önce emziriyodum bi öbürünü. Ayy zaten ikiz olmasını çok istiyorum
Benim kimyasal sonrası 4. ay olunca biraz daha sakinlestim akışına bıraktım diyelim . yoksa sizden fenayım bu konudaEvet canm banada cok teselli verdi saolsun valla guzel mesajlarinizi gorunce iyi oluyorum
Uyku hali ve sık idrara çıkma var mi ??Kasiklarim agriyo ama belim agrimiyo normalde bel agrim adet olmadan bir hafta once baslardi simdi oyle bisey yok ama bugun sunuda farkettim akintim beyaz sumuksu bisey geldi goguslerim sisti
Arada bir cok cikhyorum oyle oluyoki bi saatte bir ama bazende gunde dort kere flndir heralde uyku olarakta aksam altidan sonra bi uyku basiyo normalde geceleri yatakta oyalanirdim simdi hemen daliyorum sabah uykum normal. Sence varmidir biseyler kiz akintimda bugun baktim beyaz sumuksu yapiskan olirya oyle biseyUyku hali ve sık idrara çıkma var mi ??
Insallahhhh daha cok heyecanli gunler bekliyo biziiiiBenim kimyasal sonrası 4. ay olunca biraz daha sakinlestim akışına bıraktım diyelim . yoksa sizden fenayım bu konudaİnşaallah bu heyecan sevinç tekrar gelsin bizlere.
Akıntı oalyini pek anlamam da sanki satış hatırlıyorum benimkini .Arada bir cok cikhyorum oyle oluyoki bi saatte bir ama bazende gunde dort kere flndir heralde uyku olarakta aksam altidan sonra bi uyku basiyo normalde geceleri yatakta oyalanirdim simdi hemen daliyorum sabah uykum normal. Sence varmidir biseyler kiz akintimda bugun baktim beyaz sumuksu yapiskan olirya oyle bisey
Aynen oyle hem umit hemde sotresler devamAkıntı oalyini pek anlamam da sanki satış hatırlıyorum benimkini .The_new de sarı demişti onunkini. Vardır insaallah canım ya neden olmasin sonuçta bugün gününde olmadin. Kırmızı gelmediği sürece umut var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?