İdrar testi yapmadın galiba demi ? Ben Haftaya bugün bi idrar testi patlatirim ya duramam senin gibi. Bilmem lazım ne var ne yok ona göre rahat ediyorum ben.Aynen oyle hem umit hemde sotresler devam
Yapsam cikmazki daha bugun ikinci gun en iyisi kesin sonuc kan testi ikilemde kalmam simdi idrarda fln cikmaz sa ozaman daha sitres yaparim. Yarin buyuk gun hayirlisiylaİdrar testi yapmadın galiba demi ? Ben Haftaya bugün bi idrar testi patlatirim ya duramam senin gibi. Bilmem lazım ne var ne yok ona göre rahat ediyorum ben.
Yapsam cikmazki daha bugun ikinci gun en iyisi kesin sonuc kan testi ikilemde kalmam simdi idrarda fln cikmaz sa ozaman daha sitres yaparim. Yarin buyuk gun hayirlisiyla
sen daha once doktora gitmismiydin canim..sonradan da olusmus olabilir gerci.kist gebelige engel degil demisti doktor.bende de var cunku.3 santim kis gözüküyor dedi yumurtalar çok hareketli tam anlayamadım dedi adet bitince gel dedi doktor baklm ne olcak
Gittim şubatın 24 dunde hemde yeni çıktı sancim olunca gittim senin kistin ne kadar nasıl zor geciyo mu adetlerin falan bana moral bozukluğu yaptısen daha once doktora gitmismiydin canim..sonradan da olusmus olabilir gerci.kist gebelige engel degil demisti doktor.bende de var cunku.
Bende merak ettim insallh bebis habri alırızkisafile sonuç ne oldu canım ?
Almaya gidiyorum canm dua edin hayirli sonuclar alirim insallahkisafile sonuç ne oldu canım ?
Almaya gidiyorum canm dua edin hayirli sonuclar alirim insallah
canim hakkinda hayirlisi olsun...Almaya gidiyorum canm dua edin hayirli sonuclar alirim insallah
canim benim kistim kucukmus.ne kadar bilmiyorum.ama adetlerim sancili geciyor benimdedoktor gebelige engel degil dedi o yuzden Bende onemsemedim.sogan kuru iyi geliyor diyolarGittim şubatın 24 dunde hemde yeni çıktı sancim olunca gittim senin kistin ne kadar nasıl zor geciyo mu adetlerin falan bana moral bozukluğu yaptı
Hadi ya... Hayilrisi olsun canım. Ama günün geçti neden olmuş peki ? Hay Allah üzülme canım bir an önce gelsin kırmızılar yeni umutlara yelken açalım o zamanMalesef hamile degilmisim
uzulme canim.vakti gelmemis demekkiMalesef hamile degilmisim
Demmekki canm uzulmemek elde degil ama napalim iste allah buyukturuzulme canim.vakti gelmemis demekki
Aynen doğru diyorsun uzulmemek elde değil ama kendini teselli et hayırlısı oyleymisDemmekki canm uzulmemek elde degil ama napalim iste allah buyuktur
Bilmiyorum ki olmadim daha aynen biran once kirmizilar gelsinde umutlar baslasin yine olsun dusunceside guzeldi. Demekki zamani degilmiz umarum su zaman hemen gelir. Rabbim kimseyi daha fazla bekletmesin. Cook kotu bi duyguHadi ya... Hayilrisi olsun canım. Ama günün geçti neden olmuş peki ? Hay Allah üzülme canım bir an önce gelsin kırmızılar yeni umutlara yelken açalım o zamanbiliyorum her ay umutlanip hüsran oluyoruz ama çok şükür hamile kalabiliyoruz Rabbim tekrar nasip edecek bizlere de vakti gelince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?