Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

İdrar testi yapmadın galiba demi ? Ben Haftaya bugün bi idrar testi patlatirim ya duramam senin gibi. Bilmem lazım ne var ne yok ona göre rahat ediyorum ben.
Yapsam cikmazki daha bugun ikinci gun en iyisi kesin sonuc kan testi ikilemde kalmam simdi idrarda fln cikmaz sa ozaman daha sitres yaparim. Yarin buyuk gun hayirlisiyla

Yapsam cikmazki daha bugun ikinci gun en iyisi kesin sonuc kan testi ikilemde kalmam simdi idrarda fln cikmaz sa ozaman daha sitres yaparim. Yarin buyuk gun hayirlisiyla

Bende öyle yapmstm cnm.idrar testyle acaba mi demek istemedgmdn 3 gün geçince kan vermstm
Inşallah güzel haberler alırız
Ateşini ölçtün mü bu arada

3 santim kis gözüküyor dedi yumurtalar çok hareketli tam anlayamadım dedi adet bitince gel dedi doktor baklm ne olcak
sen daha once doktora gitmismiydin canim..sonradan da olusmus olabilir gerci.kist gebelige engel degil demisti doktor.bende de var cunku.

sen daha once doktora gitmismiydin canim..sonradan da olusmus olabilir gerci.kist gebelige engel degil demisti doktor.bende de var cunku.
Gittim şubatın 24 dunde hemde yeni çıktı sancim olunca gittim senin kistin ne kadar nasıl zor geciyo mu adetlerin falan bana moral bozukluğu yaptı

Gittim şubatın 24 dunde hemde yeni çıktı sancim olunca gittim senin kistin ne kadar nasıl zor geciyo mu adetlerin falan bana moral bozukluğu yaptı
canim benim kistim kucukmus.ne kadar bilmiyorum.ama adetlerim sancili geciyor benimdedoktor gebelige engel degil dedi o yuzden Bende onemsemedim.sogan kuru iyi geliyor diyolar

Malesef hamile degilmisim
Hadi ya... Hayilrisi olsun canım. Ama günün geçti neden olmuş peki ? Hay Allah üzülme canım bir an önce gelsin kırmızılar yeni umutlara yelken açalım o zaman biliyorum her ay umutlanip hüsran oluyoruz ama çok şükür hamile kalabiliyoruz Rabbim tekrar nasip edecek bizlere de vakti gelince..

Bilmiyorum ki olmadim daha aynen biran once kirmizilar gelsinde umutlar baslasin yine olsun dusunceside guzeldi. Demekki zamani degilmiz umarum su zaman hemen gelir. Rabbim kimseyi daha fazla bekletmesin. Cook kotu bi duygu

Halen hastalanmadim ya biran once olim ama belimde agrimiyoki bune boyle ya beta hcg de dusuk cikti 0.11 hamile olmadigim icin ignede verdi b12 dusukmus hergun vurdurucam

Halen hastalanmadim ya biran once olim ama belimde agrimiyoki bune boyle ya beta hcg de dusuk cikti 0.11 hamile olmadigim icin ignede verdi b12 dusukmus hergun vurdurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…