Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Canım Rabb'im en kısa zamanda bekleyişini doğum bekleyişi yapsın inşallah üzülme vardır bunda da bi hayr
Halen hastalanmadim ya biran once olim ama belimde agrimiyoki bune boyle ya beta hcg de dusuk cikti 0.11 hamile olmadigim icin ignede verdi b12 dusukmus hergun vurdurucam

Kızlar merhaba. Herkese hayırlı kandiller Rabb'im bu mübarek gece hürmetine gönlümüzdekileri hayra çevirip nasip etsin bize. Bişey sorcam ben davul gibi şiştim. Bata 1 hafta var. Tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum ve bu 1 günde oldu. Yüzüklerim olmuyo düşünün halimi. Bol su içiyorum ödemi atmak için. Diüretik de alamıyorum gebelik varsa diye. Neden olur ki acaba

Halen hastalanmadim ya biran once olim ama belimde agrimiyoki bune boyle ya beta hcg de dusuk cikti 0.11 hamile olmadigim icin ignede verdi b12 dusukmus hergun vurdurucam
B12 kaç kutu verdi ?. Benim de bata düşüktü 15 iğne vuruldum toplamda.
Kabızlık filan var mi neden oldu ki ? Bi de tuz ödem yapar derler tuzlu yememeye çalış

Kabızlık yok tatlım tuz da her zamanki rutinim ekstra bişey yemiyorum. Adetten bikaç gün önce olur 3.güne kadar devam ederdi. Şimdi erken oldu çok pis bi durum ilaç içemiyorum ya Bebek varsa diye Salliala biz yarın mı test yapcaktık

Yok canım daha 8. Gun olacak yarın. 13. Günde salı günü yapıyoruz test geçer insaallah bilemedim başıma gelmedi hiç.

B12 kaç kutu verdi ?. Benim de bata düşüktü 15 iğne vuruldum toplamda.

Kabızlık filan var mi neden oldu ki ? Bi de tuz ödem yapar derler tuzlu yememeye çalış
Ilkte bir hafta boyunca hergun igne vurulucam sonra bir haftaya dusurucekmis suanlik 7 igne verdi haftaya tekrar vericek

Ilkte bir hafta boyunca hergun igne vurulucam sonra bir haftaya dusurucekmis suanlik 7 igne verdi haftaya tekrar vericek
Aynen öyle benimkide. Günde 1 tane 5 gün. Sonra haftada 1 tane 5 hafta. Sonra da ayda 1 tane 5 ay oldum. Bu ara ol tum 400 e çıkmış sonunda.

Tamam ben 11 inde en geç yaparım tabi bu 10 yada 9 da olabilir. Üf ya allahım bu güzel gece hürmetine akıllı sağlıklı imanlı hayırlı güzel evlatlar versin bizlere.
Amin Rabbim kabul etsin dualarimizi bu mübarek gecede. Haber edersin yapınca ama 10 ve 11 de çıkmayabilir üzülme hemen

gunaydin kizlar hic bebis haberleri gelmiyor yakinda hepimiz hamis oluruz inşallah
keşke hepimiz o güzel haberleri verebilsek canım, ama ben daha ovulasyon dönemimde bile olabilirim, kimyasaldan sonraki ilk ayım ve bütün hesaplar dönemler birbirine girdiği için nezaman neyi bekleyeceğimi bile bilmiyorm

İnşallah canım. Ben test yapmak için sabırsızlanıyordum ama o kadar belirtisizim ki korkuyorum
hic korkma canim bence belirtilerin cogu Psikolojik. .yani bircok buyugume sordum hemen belirti olmaz diyolar.insallah guzel haberlwrini aliriz.ne zaman bat

canim inan seninle ayniyim.normalde ovulasyon donemim bitti.ama bana ovulasyon olmus gibi gelmedi.bu ay yumurtladigimdan emin değilim. hayirlisi olsun hakkimizda

Kimyasal yaşadığım ay kokuya hassasiyet ve gün ortasında uyku gibi belirtilerim vardı tatlım. Bence kişiden kişiye değişiyor bu durum ama bekleyip görelim bakalım Mevla'm neyler, neylerse güzel eyler .. Gelmeyesice bat 14 nisan..
hic korkma canim bence belirtilerin cogu Psikolojik. .yani bircok buyugume sordum hemen belirti olmaz diyolar.insallah guzel haberlwrini aliriz.ne zaman bat

Bende sabretmeye çalışıyorum test için.hFtasinu alışveriş yaptım yoruldum belime koptu agridan zor yürüdüm resmen. Bugün de. Kasik ağrım başladı zaten çok akıntı var böyle sarı yeşil arası krem kıvamında değişik herhalde gelecek benim regl erkenden test yapmaya vakit kalmadan. Bakalım ateş yüksek devam ederse salı yap cam test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…