Ovulasyon testi al o zaman bi de kendin takip et yumurtlama gününü doktora gitmiyorsan. Evet yeniymis daha doktorler hemen tedaviye geçmez. İnşaallah hemencecik gelir bebiş beklenmez senin bu arada o hastalığı ilk kez duydum hormonlarla mi ilgili ?Yok cnm endometriosis hastasi oldugim icin prof bana önce bir kac ay dene dedi sonra tedaviue baslariz dedj ben de yabanci ve Türk forumlarindan bu ilaci buldum daha once de sadece otunu icmistim hayitin ordan biliyorim kendim kullanım dedim adet açısından tam zamanında oldum ama hamilelik umudu artik bu aya kendimi bildim bileli adetlerimde problem var anne olmak cok uzak bir seymis gibi geliyo bana offf offf
Cnm bildigin tümör öldürücü degil surinduriyo inanir misin morfinle yatismiyo agrilarim adet kani iceri sizip orada organlasiyo kisirliga neden oluyo ve cok agrili normal bir insan drgilim artık caresiz aciz isi yalnizca allaha kalmis biriyim o agrilarim tutunca kendimi oldurmekten ya da dua etmekten baska carem olmadigini biliyorum bir de bebek olmzsa o zaman iyice diplerde olurum akibetim korkutuyor beni agrilarim cok korkunc yumurtlama testi aldim kullan kullan bir sey gormeyince artik yumurtlamadigimi düşünüyorumO
Ovulasyon testi al o zaman bi de kendin takip et yumurtlama gününü doktora gitmiyorsan. Evet yeniymis daha doktorler hemen tedaviye geçmez. İnşaallah hemencecik gelir bebiş beklenmez senin bu arada o hastalığı ilk kez duydum hormonlarla mi ilgili ?
internette okuduğuma göre adet düzensizliği, çok ağrılı adet görenler ve göğüs hassasiyeti olanlara veriyorlarmis o ilacı. Bitkiselmis. Prolaktini duzenliyormusİnşaallah şifa olur sana. Ben bilmiyorum kullanmadım. Yumurta geliştirici ilaçlardan mı ? Klomen kullandım bir kere. Yumurta takibine çağırdı mı doktor ?
Evet adeti duzenlegi icin de hamile kalma olanagi sagliyointernette okuduğuma göre adet düzensizliği, çok ağrılı adet görenler ve göğüs hassasiyeti olanlara veriyorlarmis o ilacı. Bitkiselmis. Prolaktini duzenliyormus
Benim dr bir de biraz ilgisiz cikti.. o kadar siradan biseydi ki benim kimyasal gebelik yasamam ona gore.. benim yasadigim stres uzuntu hic onemli degildi onun icin.. dr degistiricem bakalimAynen cnm git gör sonra yola dvm inşallah
Sorma bende sıkılmıştım cnmcm Rabbim beterndn saklasn eksik etmesn doktorlrmzi da tabi de 3 hafta git gel kan ver et kollarm mahvolmstu.şimdi hâlâ gidesm var da gidemem yani istemiorm
Canım sen baktirdin mi değere tekrar ??Hanımlar iyi geceler.bhcg 153 çıktı .sanırım kimyasal bi gebelik .kürtaja
kese oluştuktan sonramı ihtiyaç duyuluyor.inşallah gerek kalmaz yaaaa
Aa çok geçmiş olsun. Önce senin sağlığın önemli. Sonra bebek işi nasip kısmet biraz da hiç ummadığın anda oluverir inşaallah. Devam et sen bu ay düzenli olmuşsun bak adeti belli olmaz ne zaman yumurtlayacagin.Cnm bildigin tümör öldürücü degil surinduriyo inanir misin morfinle yatismiyo agrilarim adet kani iceri sizip orada organlasiyo kisirliga neden oluyo ve cok agrili normal bir insan drgilim artık caresiz aciz isi yalnizca allaha kalmis biriyim o agrilarim tutunca kendimi oldurmekten ya da dua etmekten baska carem olmadigini biliyorum bir de bebek olmzsa o zaman iyice diplerde olurum akibetim korkutuyor beni agrilarim cok korkunc yumurtlama testi aldim kullan kullan bir sey gormeyince artik yumurtlamadigimi düşünüyorum
Canım hepsi aynı ki ben kadının yanında ağladım onun umrunda degil muayene bile etmeyecektir neredeyse ben boş yere gelmiş olmayayim diye etti. Değiştirme devam et değiştirdiğin de aynısını diyecek sana.Benim dr bir de biraz ilgisiz cikti.. o kadar siradan biseydi ki benim kimyasal gebelik yasamam ona gore.. benim yasadigim stres uzuntu hic onemli degildi onun icin.. dr degistiricem bakalim
Aslinda biraz moral verici konussalar ona bile raziyim.Canım hepsi aynı ki ben kadının yanında ağladım onun umrunda degil muayene bile etmeyecektir neredeyse ben boş yere gelmiş olmayayim diye etti. Değiştirme devam et değiştirdiğin de aynısını diyecek sana.
çok şükür ben iyi bir doktor buldum arkadaş gibi devamlı moral veriyor ve kimyasal geçirdiğim zaman bu cok kiymetli bir gebelik diyip tutunmasi icin ne gerekirse yaptı ama kismet değildi olmadı... Eğer izmirdeyseniz tavsiye ederim Bornava Şifa da Zehra İnceCanım hepsi aynı ki ben kadının yanında ağladım onun umrunda degil muayene bile etmeyecektir neredeyse ben boş yere gelmiş olmayayim diye etti. Değiştirme devam et değiştirdiğin de aynısını diyecek sana.
ayyyy çok heyecanlı insallah adet olmazsin. hamile olursunSlm kızlar Nasılsıniz benim son durumu yazmak istedim biraz önce uyandım adet olma ağrım düne göre daha az göğüs hassasiyetim aynı fazlalaşma yok akıntıda yok normalde bugün adetim olmasi lazim bekleyiş devam ediyor hakkımızda hayırlısı
Sagol cnm bilmiyorum cok bunaldimutsuzum çok agrim cocuk beni cennete goturcek degil ama yine de istiyoz neden bilmiyom esim bazen diyo cocuk ne ki takma kafana o kdr ama biz kadinlar isteAa çok geçmiş olsun. Önce senin sağlığın önemli. Sonra bebek işi nasip kısmet biraz da hiç ummadığın anda oluverir inşaallah. Devam et sen bu ay düzenli olmuşsun bak adeti belli olmaz ne zaman yumurtlayacagin.
eveeeet canım baktırdım.Canım sen baktirdin mi değere tekrar ??
çok iyi bence ne güzel mutlu ol :) insallah 2 gün sonra 600 olur 2 gün daha geçer 1200 olureveeeet canım baktırdım.
perşembe akşam vermiştim sonuç:153
cumartesi sabah verdim sonuç :294 çıkmış.yani 1 bucuk günde bu kadar çıkmış sizce nasıl??
İnşaah inşallahhhhhçok iyi bence ne güzel mutlu ol :) insallah 2 gün sonra 600 olur 2 gün daha geçer 1200 olur
Tamam işte 2 katına çıkar 2 günde zaten. Ferah tut içini seninle inşaallah bebişineveeeet canım baktırdım.
perşembe akşam vermiştim sonuç:153
cumartesi sabah verdim sonuç :294 çıkmış.yani 1 bucuk günde bu kadar çıkmış sizce nasıl??
Bilmiyorum hiç canım doktor dediyse doğrudur zatenMerhaba kizlar bende 6 ay once dusuk yaptim kese gozuktu sonra beta hcg dusmeye basladi dr kimyasal gebelik dedi ama 6 haftalik kimyasal gebelik olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?