Bende sabretmeye çalışıyorum test için.hFtasinu alışveriş yaptım yoruldum belime koptu agridan zor yürüdüm resmen. Bugün de. Kasik ağrım başladı zaten çok akıntı var böyle sarı yeşil arası krem kıvamında değişik herhalde gelecek benim regl erkenden test yapmaya vakit kalmadan. Bakalım ateş yüksek devam ederse salı yap cam test.
Ateş su an iyi bakalım yarın sabah ne olacak. 36.9 çıktı bu sabah. Amin inşaallahcanımŞuan Nasıl Ateşin? Geçen ay bi sürü belirti vardı Bebek yoktu bu ay tam tersi olsun inş
Aynen benimde alerjim azdı çok kötü boğazın burnum gözlerim kulaklarım bile kaşınıyor... bebek yok diye emin olsam alerji hapıma yapışcamDuuuuuur Salihayapma kendine bu eziyeti. Varsa ve çıkmazsa sen üzüleceksin bebiş de üzülecek
Ben duruyorum çünküüüü regl belirtilerim başladı. Bu ay da sonuç hüsran sanırım. Her regl öncesi faranjit olurum ben. Dünden beri boğazım acımaya başladı. Eğer günüm geçerse içim rahat etsin diye bakarım diyorum ama gönül söz dinlemez ve aklımı ikna ederse yarın bile test yapabilirim
Aynen benimde alerjim azdı çok kötü boğazın burnum gözlerim kulaklarım bile kaşınıyor... bebek yok diye emin olsam alerji hapıma yapışcam
Persembe günü ovulasyon 14 oluyor canım. Yarın 12. Gün bi test yaparım yine ateş yüksek çıkarsa düşerse regl yakındır benim. Bilmiyorum ya birşey hissetmiyorum pek. Sanırım olmadı bu ay..Salliala cnmcmm ateşin yüksekmiş yaa.benm 36.7 değil mydi.bende heyecan yaptım bak.bat ne zamandı
Oyle dusunme canm icini gerah tut. Morel cok onemli hemen husran. Bekle bi kac gun daha belki bebis vardir insalllaahhhPersembe günü ovulasyon 14 oluyor canım. Yarın 12. Gün bi test yaparım yine ateş yüksek çıkarsa düşerse regl yakındır benim. Bilmiyorum ya birşey hissetmiyorum pek. Sanırım olmadı bu ay..
Yok ya uzulmem öyle devam ederim çalışmalara olacak elbet çok şükür çaresiz derdimiz yok . Her gün farklı bir hikâye ile karşılaşıyoruz kk da halime şükrediyorum o zaman.. ama inşaallah vardır bakalım. Birşey hissetmiyorum derken az önce kaşık ağrım oldu hemenOyle dusunme canm icini gerah tut. Morel cok onemli hemen husran. Bekle bi kac gun daha belki bebis vardir insalllaahhh
Hadi hayirlisi canm ama fazlada dusunme cok kendini dinleme oluruna birak. Bende buay kendimi cok dinledim ozaman dsha cok uzuldum herseyi hamilelige yorumladim. Yani bunada sukur nelerle karsilasiyoruz rabbim daha buyuk dertler vermesinYok ya uzulmem öyle devam ederim çalışmalara olacak elbet çok şükür çaresiz derdimiz yok . Her gün farklı bir hikâye ile karşılaşıyoruz kk da halime şükrediyorum o zaman.. ama inşaallah vardır bakalım. Birşey hissetmiyorum derken az önce kaşık ağrım oldu hemen
Persembe günü ovulasyon 14 oluyor canım. Yarın 12. Gün bi test yaparım yine ateş yüksek çıkarsa düşerse regl yakındır benim. Bilmiyorum ya birşey hissetmiyorum pek. Sanırım olmadı bu ay..
ateşe çok guvenemiyorum canım boğaz akintim var etkilemiş olabilir. Sabahki test negatifti. Degigin gibi persembeyi beklemek en güzeliHayırlısı olsn cnm ya.İnşallah vardır ama güzel düşün sen de.ateşin düşmedi sonuçta olumsuz düşünmeye gerek yok bence deyerinde olsam perşembeyi beklerdm sanki :)
ateşe çok guvenemiyorum canım boğaz akintim var etkilemiş olabilir. Sabahki test negatifti. Degigin gibi persembeyi beklemek en güzeli
Ben duramam ama yapmadan ya iyi oldu yaptımİnşallah hasta degilsndr cnmcm.dikkat et havalar da dengesiz bu aralar.önden test yapıp negatifi görünce insan kötü oluo acabaya dönüo iş.ya erken yaptysam ya aslında hamileysem diosn.ya değilsem boşa umutlanmayym bak çıkmadı diosn.Bu düşünceler ve acabalrdnsa.bikaç gün fazladan İnşallah Allahm İnşallah demek daha ic acici gelmişti bana
Tatlım bişiii sorcam ben regle yakın günlerde geceleri çok üşürdüm ısınamazdım bi türlü. Şimdi yanıyorum resmen. Belirti mi ki acabaBen duramam ama yapmadan ya iyi oldu yaptımevet öksürük başladı maalesef sabah
Olabilir ateş yükseliyor progesteron ileTatlım bişiii sorcam ben regle yakın günlerde geceleri çok üşürdüm ısınamazdım bi türlü. Şimdi yanıyorum resmen. Belirti mi ki acaba
Neyse o Zaman ben bu umuda tutunayım hattaaaa kendimi ekstradan ısıtayım kaynama noktasına kadar sonra da kırmızılar gelene kadar hamileyim heyooooo diye gezeyim kendi kendimeOlabilir ateş yükseliyor progesteron ile
Bende dün taburesi üstünde hallettim indirme işini ama kaldırmayı alçak biryere yapiverdim. Ee sen hala test yapmadın mıNeyse o Zaman ben bu umuda tutunayım hattaaaa kendimi ekstradan ısıtayım kaynama noktasına kadar sonra da kırmızılar gelene kadar hamileyim heyooooo diye gezeyim kendi kendimeay bide kışlıkları kaldır yazlıkları indir günleri ya bugünler, korka korka iş yapar oldum
Hayır. Çünkü hiç belirtim yok. Sıfır belirtiyle gidip kendimi deldirmek istemiyorum. İdrar testiyle de çıkmaz zaten. Kimyasal olduğum ay 12.gün kan verdim çıkmadı 13 yada 14.gündü tekrar kan verdim 13 küsür çıkmıştı. Yani kanda bile 12.gün çıkmayan idrar testinde zaten çıkmaz. Korkuyorum galiba yine negatifi görmekten. Zaten o hastanede tahlil sonucu verenlerin bakışlarını bile yorumluyor insan kalsın böyleBende dün taburesi üstünde hallettim indirme işini ama kaldırmayı alçak biryere yapiverdim. Ee sen hala test yapmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?