işten dolayı nete giremedim bikaç gün cnm. sanırım bende bu ay yumurtlamadım, ne akıntı ne kasık ağrısı ne başka biişey, ne zaman mens olacağımı bile kestiremiyorumcanim inan seninle ayniyim.normalde ovulasyon donemim bitti.ama bana ovulasyon olmus gibi gelmedi.bu ay yumurtladigimdan emin değilim. hayirlisi olsun hakkimizda
Ben genelde regl yada yumurtlama döneminde ağrıdan kıvranırken eşime derim " erkek olmak çok kolay değil mi" diye.Kadın olmak çok arkadaşlar bir çocuk için kaç aydır ugrasiyoruz erkeklerde bu kadar takmıyolar :)
Canım bazen 14 ten kısa yada uzun olabiliyor. Benim 12. Günde geldiği oldu mesela.Salliala canım benim kahverengimsi akıntım başladı sanırım adet oluyorum. Ov ve bat arası 14 günden kısa oluyor mu Bilgin var mı?
Kırmızılar geldi bile. Doktoruma mesaj yazdım durumu anlattım. Bazen erken yumurtlama olabilir kanama uzun sürerse gel demiş. Peki bu durumda 31inde gördüğüm çift çizgi neydi? Umarım bu kadar basittir. Hadi şimdi sadece senin güzel haberini bekliyoruz..Canım bazen 14 ten kısa yada uzun olabiliyor. Benim 12. Günde geldiği oldu mesela.
Benim de güzel haber gelmez bu ay sanırım canım. . Tüh neyse bekletmeden gelmiş geçmesi de zor. Ama 12 gün çok da kısa değil doktor bana 10 dan kısa olmaması yeterli demişti.Kırmızılar geldi bile. Doktoruma mesaj yazdım durumu anlattım. Bazen erken yumurtlama olabilir kanama uzun sürerse gel demiş. Peki bu durumda 31inde gördüğüm çift çizgi neydi? Umarım bu kadar basittir. Hadi şimdi sadece senin güzel haberini bekliyoruz..
Benim de güzel haber gelmez bu ay sanırım canım. . Tüh neyse bekletmeden gelmiş geçmesi de zor. Ama 12 gün çok da kısa değil doktor bana 10 dan kısa olmaması yeterli demişti.
Aynen adet ağrılarım çok oluyo bazen laf sokunca gelip karnımı ovaliyo başka napıyım diyi :)))Ben genelde regl yada yumurtlama döneminde ağrıdan kıvranırken eşime derim " erkek olmak çok kolay değil mi" diye.
Ederim haber tabii . Ağlama hiç her ay yeni umutlarİçim rahatladı sağol canım. Nette bakıyorum hep 14 gün sabit yazıyor bende luteal faz defektini araştırıyordum. İki ay üstüste olursa tetkik yapılırmış. Ay neyse.. Oturdum ağladım bitti. Senden güzel haber gelirse kendim gibi sevincem. Test yaptırırsan haber et
Merhaba kızlar bende 8 ay önce kimyasal gebelik gecirdim ve hala hamile kalamadım dr kısa zamanda tekrar hamile kalırsın demişti böyle olunca acaba tüplerde yapışıklıkmı oldu diye düşünüyorum benim gibi uzun süre hamile kalamayan var mı ve kimyasal tüplerde yapışıklık tıkanıklık yapma ihtimali var mı
Daha önce duymadım hiç böyle birşey. Hah çekilmedi ve gebelik yaşayınca aksine tüpler normal demekti demiştim kendi kendime. 4 ay oldu benimde henüz yok bebek ama benim başka rahatsızlığım var tedavi görüyorum bebek için.Merhaba kızlar bende 8 ay önce kimyasal gebelik gecirdim ve hala hamile kalamadım dr kısa zamanda tekrar hamile kalırsın demişti böyle olunca acaba tüplerde yapışıklıkmı oldu diye düşünüyorum benim gibi uzun süre hamile kalamayan var mı ve kimyasal tüplerde yapışıklık tıkanıklık yapma ihtimali var mı
Tşk ederim hepimize geçmiş olsun.banada dr aynı şeyi söylemişti daha kolay hamile kalırsın diye kimyasal gebelik geçirdiğim zamanlar bi topikte okumuştum tüplerim tıkanmış bosuna bekleşim diye o zamanlar nasılsa olur diye hiç düşünmemiştim şimdi o kadar zaman olmayınca aklıma geliyorCan'ım bana da doktor ilk adetine kadar korun sen şimdi şıp diye hamile kalırsın demişti ama bugün 3.adetim başladı. Eğer öyle bi ihtimal olsaydı uyarırlardı diye düşünüyorum. Bu arada geçmiş olsun..
Banada dr demekki gebe kalabiliyorsun eşindede sendede sıkıntı yok demişti.Daha önce duymadım hiç böyle birşey. Hah çekilmedi ve gebelik yaşayınca aksine tüpler normal demekti demiştim kendi kendime. 4 ay oldu benimde henüz yok bebek ama benim başka rahatsızlığım var tedavi görüyorum bebek için.
Sen yapışıklık olayını nerden duydun peki ?Banada dr demekki gebe kalabiliyorsun eşindede sendede sıkıntı yok demişti.
Ben yine kk topikte okumuştum kimyasal gebelik geçiren biri yazmışSen yapışıklık olayını nerden duydun peki ?
Biraz daha durayım da olmadı hsg çekilirim bende bi kaç ay sonra. Kurt düştü içime sen deyince.Ben yine kk topikte okumuştum kimyasal gebelik geçiren biri yazmış
Bende o kadar ay olmayınca içimi kemiriyor bendedemi öyle oldu diye tayin sebebiyle şehir değişti burdaki dr sordum böyle birşey olabilir mi diye o olabilecek en son ihtimal dedi klomen verdiBiraz daha durayım da olmadı hsg çekilirim bende bi kaç ay sonra. Kurt düştü içime sen deyince.
Oh zaman ferah tut içini olur güzelce inşaallah gerken kalmadan.Bende o kadar ay olmayınca içimi kemiriyor bendedemi öyle oldu diye tayin sebebiyle şehir değişti burdaki dr sordum böyle birşey olabilir mi diye o olabilecek en son ihtimal dedi klomen verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?