İnş cnm tez zamanda inş hepimiz hamiş oluruzOh zaman ferah tut içini olur güzelce inşaallah gerken kalmadan.
Polikistik over sendromumvar. Bende klomen kullandım catlatma iğnesi oldun bu ay. Son günler artık ama test negatif çıkıyor. Bakalım geç çatlayan yumurtalar var onların da üstünden 14 gün geçmesini bekliyorum.Oh zaman ferah tut içini olur güzelce inşaallah gerken kalmadan.
Ben iki ay kullandım ikinci ayda kist yaptı klomen çatlatma iğnesine rağmen. oyüzden ara verdikPolikistik over sendromumvar. Bende klomen kullandım catlatma iğnesi oldun bu ay. Son günler artık ama test negatif çıkıyor. Bakalım geç çatlayan yumurtalar var onların da üstünden 14 gün geçmesini bekliyorum.
Dmek ki senin yumar güzel kendisi. Benimkiler onsuz kıpırdamıyor maalesef.Ben iki ay kullandım ikinci ayda kist yaptı klomen çatlatma iğnesine rağmen. oyüzden ara verdik
Evet benim yumurtlamamda sıkıntı yok dr gebelik şansını arttıralım dedi öyle verdi kaç tane yumurtan oluştu ikizin olur belki :)Dmek ki senin yumar güzel kendisi. Benimkiler onsuz kıpırdamıyor maalesef.
3 tane filan vardı canım biri daha büyüktü önce catladi tahminimce göre en son catlayan in üstünden 7 gün geçti henüz . Yok ya ikiz olmaz sanırımEvet benim yumurtlamamda sıkıntı yok dr gebelik şansını arttıralım dedi öyle verdi kaç tane yumurtan oluştu ikizin olur belki :)
İnş olumlu sonuç alırsın cnm3 tane filan vardı canım biri daha büyüktü önce catladi tahminimce göre en son catlayan in üstünden 7 gün geçti henüz . Yok ya ikiz olmaz sanırım
Kistin kaç santimdi smdi ne tedavisi goruyorsunEvet benim yumurtlamamda sıkıntı yok dr gebelik şansını arttıralım dedi öyle verdi kaç tane yumurtan oluştu ikizin olur belki :)
Kistim 4 cmdi adetle 1 cm küçüldü hatta 3cmden bile küçükmüş bir dahaki adette atabilirsin tamamını dedi kist olduğu için tedaviye ara verdikKistin kaç santimdi smdi ne tedavisi goruyorsun
Benimde yumurtlama zamanı oluştu adetim gecikince dr gittim orda farkettik kisti sen adet oldunmu kistti farketikten sonraBenim 15 gün içinde çıktı yumurtlama zamanında 3.5 santim bnm ki geçer mi acaba korkuyrdm birz
Üzülme cnm bende çok üzülmüştüm bebek olsun diye çabaladıkça birde kist çıktı diye belki sen bu adetinde tamamını bile atabilirsin adetimde gecikme yapmıştı dr hap yazdı öyle adet oldum sende yapmaz inş gecikmeBir iki günüm var olucam yaklaştı bn agryla gittim doktora orda anladm çok üzüldüm gitmick dye doktor addetin bittiği gün gel bakalım dedi ;(
Gecen ay 8 gün geçti benim bu ay olmicak galiba karnım agriyo bakalım insallh artık bebeğim olsun istiyorumÜzülme cnm bende çok üzülmüştüm bebek olsun diye çabaladıkça birde kist çıktı diye belki sen bu adetinde tamamını bile atabilirsin adetimde gecikme yapmıştı dr hap yazdı öyle adet oldum sende yapmaz inş gecikme
Benim tekrar yok henüz bakılmadi ama iğne ile halledilir diye biliyorum ben pıhtılaşma sorununu. Çok şükür genetik sorun çıkmamış. Benim aklıma geldin geçen de ismini bulamadım soramadim seni tekrar.arkadaşlar merhaba ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım iki ay arayla daha sonra genetik testlerle kan pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı. Aynı sorunla karşılaşan var mı aranızda
evet çok şükür canım tabi buna şükür ama doktorlar riskli gebelik falan dedi korkuttular. iğnenin dozu vs önemliymiş. şu an görevimden dolayı doğuda bi ilçede yaşıyorum zaten bi tane özel hastane var doktorlarına hiç güvenmiyorumBenim tekrar yok henüz bakılmadi ama iğne ile halledilir diye biliyorum ben pıhtılaşma sorununu. Çok şükür genetik sorun çıkmamış. Benim aklıma geldin geçen de ismini bulamadım soramadim seni tekrar.
Canım bi doktor bulmaya çalış kendine. Gebelik süresince iğne olduğunu duymuştum evet. Ama çok şükür çaresiz dert değil. Yaza denk getirip iğne dozunu iyice öğrenip ayarlayıp başlayabilirsin. Sonra öyle devam ettirsen nasıl olur kievet çok şükür canım tabi buna şükür ama doktorlar riskli gebelik falan dedi korkuttular. iğnenin dozu vs önemliymiş. şu an görevimden dolayı doğuda bi ilçede yaşıyorum zaten bi tane özel hastane var doktorlarına hiç güvenmiyorumgörevimizin bitmesine de daha 3 yıl var anlayacağın çok karışık kafam
ya öyle yapmam gerekecek cnm ya da telefonla bu testleri yaptıran doktora ulaşıp o şekilde ayarlatıcam ama özel doktor sonuçta sürekli aradım test sonuçları için vs zaman ayırmıyor çok fazla bilgi vermeden kapatıyor. artık para yatıralım da iyice açıklayın ne var ne yoksa diycem sonundaCanım bi doktor bulmaya çalış kendine. Gebelik süresince iğne olduğunu duymuştum evet. Ama çok şükür çaresiz dert değil. Yaza denk getirip iğne dozunu iyice öğrenip ayarlayıp başlayabilirsin. Sonra öyle devam ettirsen nasıl olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?