Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Oh zaman ferah tut içini olur güzelce inşaallah gerken kalmadan.
Polikistik over sendromumvar. Bende klomen kullandım catlatma iğnesi oldun bu ay. Son günler artık ama test negatif çıkıyor. Bakalım geç çatlayan yumurtalar var onların da üstünden 14 gün geçmesini bekliyorum.

Ben iki ay kullandım ikinci ayda kist yaptı klomen çatlatma iğnesine rağmen. oyüzden ara verdik

Evet benim yumurtlamamda sıkıntı yok dr gebelik şansını arttıralım dedi öyle verdi kaç tane yumurtan oluştu ikizin olur belki :)
3 tane filan vardı canım biri daha büyüktü önce catladi tahminimce göre en son catlayan in üstünden 7 gün geçti henüz . Yok ya ikiz olmaz sanırım

Benim 15 gün içinde çıktı yumurtlama zamanında 3.5 santim bnm ki geçer mi acaba korkuyrdm birz

Bir iki günüm var olucam yaklaştı bn agryla gittim doktora orda anladm çok üzüldüm gitmick dye doktor addetin bittiği gün gel bakalım dedi ;(

Bir iki günüm var olucam yaklaştı bn agryla gittim doktora orda anladm çok üzüldüm gitmick dye doktor addetin bittiği gün gel bakalım dedi ;(
Üzülme cnm bende çok üzülmüştüm bebek olsun diye çabaladıkça birde kist çıktı diye belki sen bu adetinde tamamını bile atabilirsin adetimde gecikme yapmıştı dr hap yazdı öyle adet oldum sende yapmaz inş gecikme

Gecen ay 8 gün geçti benim bu ay olmicak galiba karnım agriyo bakalım insallh artık bebeğim olsun istiyorum

arkadaşlar merhaba ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım iki ay arayla daha sonra genetik testlerle kan pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı. Aynı sorunla karşılaşan var mı aranızda

arkadaşlar merhaba ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım iki ay arayla daha sonra genetik testlerle kan pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı. Aynı sorunla karşılaşan var mı aranızda
Benim tekrar yok henüz bakılmadi ama iğne ile halledilir diye biliyorum ben pıhtılaşma sorununu. Çok şükür genetik sorun çıkmamış. Benim aklıma geldin geçen de ismini bulamadım soramadim seni tekrar.

evet çok şükür canım tabi buna şükür ama doktorlar riskli gebelik falan dedi korkuttular. iğnenin dozu vs önemliymiş. şu an görevimden dolayı doğuda bi ilçede yaşıyorum zaten bi tane özel hastane var doktorlarına hiç güvenmiyorum görevimizin bitmesine de daha 3 yıl var anlayacağın çok karışık kafam

Canım bi doktor bulmaya çalış kendine. Gebelik süresince iğne olduğunu duymuştum evet. Ama çok şükür çaresiz dert değil. Yaza denk getirip iğne dozunu iyice öğrenip ayarlayıp başlayabilirsin. Sonra öyle devam ettirsen nasıl olur ki

ya öyle yapmam gerekecek cnm ya da telefonla bu testleri yaptıran doktora ulaşıp o şekilde ayarlatıcam ama özel doktor sonuçta sürekli aradım test sonuçları için vs zaman ayırmıyor çok fazla bilgi vermeden kapatıyor. artık para yatıralım da iyice açıklayın ne var ne yoksa diycem sonunda gerçi onu da teklif ettik ama muayene etmeden para talep edemem demişti bi başka doktor da anlayacağın baya karıştı kafam ve beklemek de istemiyorum bu konuda çok sabırsızım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…