Canım Bugün ateş düştü bende kırmızıları bekliyorum.Salliala canım nasılsın durum ne?
Gelmez inşallah canımCanım Bugün ateş düştü bende kırmızıları bekliyorum.
Gelecek gelecek bugün gelmezse yarın gelecek sorun değil bekletmesinler de bos yere ben razıyımGelmez inşallah canım
Gelecek gelecek bugün gelmezse yarın gelecek sorun değil bekletmesinler de bos yere ben razıyımen azından döngü düzgün gidiyor ilaçlar sayesinde. 40 45 günde bir anca ilaçla regl gelmesi daha kötü.
Olsun canm uzulme zamani degilmis demekki bbebisler daha beklemede kendilerini yormuyolar yavas adimlarla ilerliyolar. Herseyin zamani varCanım Bugün ateş düştü bende kırmızıları bekliyorum.
Öyle maalesef canım beklemeye devamOlsun canm uzulme zamani degilmis demekki bbebisler daha beklemede kendilerini yormuyolar yavas adimlarla ilerliyolar. Herseyin zamani var
Güzel olur canımBizde eşimle karar aldık bu ay da olmazsa ikimizde bi kontrolden geçelim. Gerçi kimyasal bile olsa bi kere olması yine olabileceğini gösteriyor ama beklemek istemiyoruz yaş gidiyor başka etkenlerde var
Güzel olur canım
Bende hormon tahlillerini tekrarlamak istiyordum ama pazara gelecek sanırım. En son ocakta baktırdım bi tekrar ettirmek istiyordum..
Memlekete gitcez vaktim yok haftasonu maalesef. Neyse kalacak artık yapacak birşey yok .Önden görüş doktorunla bazı doktor adetin 2. Günü istiyo bazısı 3.gün de olur diyo. Belki bi ayar yapılırsa 1 ay daha beklememiş olursun
Merhaba kizlar nasilsiniz?The_new nasil gidiyor hamilelik cnm ?
olsun olsun bugünlerde gecerİyi diyelim iyi olsun inşallah cnmcm.ama bulantilrm mide problemm dvm edio.mutfağa girememe.tiksinme.annem geldi yine sağolsun.Hem beni beslio Hem yaz temizliğimi yapıo.hakkını asla ödeyemem gerçekten Allah annelrmze sağlık sıhhat uzun ömür versin.
Sen nasılsın nasıl gidio
Yok canım öyle hemen yapmazlar sanırım. Tedaviye bile 1 yıl dolmadan başlamıyor doktorlar. Benimki de aşılama mi yapsak dedi yuh dedim. Benim sökülmeye çalışıyor hala.Kızlar merhaba.The_new canım iyi olmana sevindim. Mide bulantısı bebek iyi demek oluyomuş ya yinede kolaylık dilerim tatlım.
Salliala sen naptın nasılsın?
Ben bişey danışcam. Mayısdan sonra hala gebelik yoksa tüp bebek için doktora gidelim der eşim. Ben öyle hemen tüp bebek yapmıyorlar diye biliyorum bide tüp bebek mantığını bilsemde işlemler nasıl dezavantajları neler bileniniz var mı? Netten araştırıyorum ama yaşayan varsa sizden de fikir almak isterim.
Yok canım öyle hemen yapmazlar sanırım. Tedaviye bile 1 yıl dolmadan başlamıyor doktorlar. Benimki de aşılama mi yapsak dedi yuh dedim. Benim sökülmeye çalışıyor hala.
Erken tabii. Olur diye düşünüyorum daha oldu bir kere ikinci de olur inşaallah. Yaş sorunumuz da yok. Kahverengi hediye bi iki kere akşam da kırmızılık hafif. Ateşim düştü zaten regl ateşine kadar. Test yapmadım o yüzden. Günüm ortaya karışık maalesef 1den fazla yumurta vardı çünkü. ilk catlayan in 16. Günü son catlayan in 10. Günü hangisini baz almam gerek bende bilmiyorum.Yuh derken erken olduğunu mu düşünüyorsun yoksa tüp mü denemek istiyorsun? Nette okuduklarımdan anladığım kadarıyla aşılama çok da başarılı değil ama daha kolay. Aslında ben doğal yolla olsun istiyorum. Daha 1 sene olmadı evleneli ama hem çok istiyoruz hemde acele etmemizi gerektiren faktörler var ve yaş da bunlardan biri
Sökülme derken günün geçti test yaptın mı ki?
Erken tabii. Olur diye düşünüyorum daha oldu bir kere ikinci de olur inşaallah. Yaş sorunumuz da yok. Kahverengi hediye bi iki kere akşam da kırmızılık hafif. Ateşim düştü zaten regl ateşine kadar. Test yapmadım o yüzden. Günüm ortaya karışık maalesef 1den fazla yumurta vardı çünkü. ilk catlayan in 16. Günü son catlayan in 10. Günü hangisini baz almam gerek bende bilmiyorum.
canim klomen kullaninca 1 ayda 1den fazla yumurtlamaya sebep oluyor.Böyle bişey olduğunu hiç bilmiyordum farklı Zamanlarda çatlayan yumurtalar vs ne karmaşık işler. Allah kolaylık versin. Mantık olarak son çatlayan yumurtayı baz Alman gerekmez mi? Bu arada yaş problemin yoksa bekle elbette ama bizim yaşla birlikte başka faktörlerimizde var en azından gidelim eşime ve bana test yapsınlar belki küçük yada büyük bi sıkıntı var ve boşuna bekliyoruzdur diye endişeliyiz biz.
ShinSeGi canım bende okuduklarımdan aynı kanıya vardım ama tüpten önce bi aşılama deniyorlar çok ekstra bi durum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?