Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Gitmediysen gidin tabii baktığın herşeye daha net bir yol çizerler kendi kendine uğraşmış olmazsın. İcin rahat eder. Bende polikistik over sendromu var ilaçla büyüyor yumar ondan dolayı böyle durumlar var.

İşte benimde kafama takılan bu zaten. İlk denememde hamile kaldım kimyasalla sonuçlandı ama demek eşimde yada bende bi sorun yok. E peki kimyasaldan sonra hep yumurtlamayı denk getirdiğim halde neden olmaz?

O zaman aslında senin bebiş ihtimalin benden yüksek mesela ben ilaç kullanmıyorum 1 yumurta oluyo o da şüpheli ama senin birden çok oluyo maşallah diyim de. Ay bu ilaçları kullanırken ikiz olma ihtimali var mı ki :) ben çok istiyorum ikiz bebiş

İlaç kullanmadığımız boş ama maalesef..

kızlar selam

adetimden bi hafta önce beta hcg 60 çıktı. tam adet günümde ise 90 çıktı. doktor dış gebelik ya da kimyasal gebelik dedi. dış gebelikten korkuyorum açıkçası. benzer bi durum yaşayan varsa fikir verirse sevinirim

canim banada doktor dis gebelik tehlikesi var dedi.ki benim degerim ilkinde 474 ikincide 560 di.allaha sukur yavas yavas dustu.buyuk ihtimal seninkide duser 2 gunde bir doktora gidip degerimin dususunu takip ettim.sonrada vucut kendiliğinden atti.yani regl oldum.

canım cevabın için teşekkürler. benim ilk hamileliğim ve ilk düşüğüm. saçma bi soru olabilir ama inan bu konuları hiç bilmiyorum. Regl olunca komple atılıyor değil mi? Herhangi bi operasyon olmuyor?

bir de kaç gün sonra regl oldun, hatırlıyor musun?
canim benimde ilk gebeligim ve ilk dusugumdu.cok sasirmis ve korkmustum.canim normal gunumden 5 gun sonra regl oldum.belki seninki daha gec olabilir. benimkindr erken dollenme oldugunu dusunuyorum.bu ayda sari lekelenmem cok oldu.benim hic agrim olmadi.hatta korkudan uyuyamamistim.ama inanki ayni regl gibi

canım cevabın için teşekkürler. benim ilk hamileliğim ve ilk düşüğüm. saçma bi soru olabilir ama inan bu konuları hiç bilmiyorum. Regl olunca komple atılıyor değil mi? Herhangi bi operasyon olmuyor?
vucut kendiliginden atiyor canim.hatta onumuzdeki ay korunmana bile gerek yok.

beni çok rahatlattın. inşallah ben de sorunsuz atlatırım. canım çok sağ ol... :)

Bende gecen ay atlattim kimyasal gebeligi. Ilk bebegim olacakti. 10 gun sonra karin agrisyla hafif kanamam basladi ve degerlerim dusmeye basladi. Leke tarzi 4 gun geldimten sonra sonra normal regl kanamasina dondu ve biraz daha agrili ve buyuk pihtili olarak atildi. Mens gunum kadar 4 gun surdu lekelenmeden sonra. Dis gebeliktense bu sekilde olmasi daha iyi dediler. Ben gec ogrenmistim ve sevincim bikac gun surdu. Oyuzden bidaha 10 gun falan gecmeden sevinmicem, test yapsamda dusme ihtimaline karsi. Saglik olsun deyip yola devam etmek en iyisi oluyor ama insan yinede cokkkk uzuluyor. Gecmis olsun, inslh bisonraki hemen saglikli olarak gelir:)

slm kızlar benide alın aranıza bende şubatta kimyasal gebelik yaşadım sonrada hamile kalmadım bekliyorum bende

Kızlar ya bu ay kanamam çok garip oldu. 2 gün yoğundu dün bugün koyukahve geliyor pelteli arada az kırmızılıklar da var. Garibime gitti. Herhalde ilaçlardan filan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…