Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

teşekkürler canım vala aslında var pazartesi günü ilişki esnasında kan geldi ilk defa oldu anlamadım bende
Ovulasyon zamanın olabilir mi bazen ovulasyon lekesi olabiliyor. Ama doktora gidiyorsan eğer mutlaka şöyle ilişki sonrası kanamayı

Canım bu ay iki yumurta var diyordun bununla alakalı olabilir mi
Kızlar ya bu ay kanamam çok garip oldu. 2 gün yoğundu dün bugün koyukahve geliyor pelteli arada az kırmızılıklar da var. Garibime gitti. Herhalde ilaçlardan filan oldu.

Gittim doktora klomende devam. Bu sefer kullanım şeklini değiştirdi. Her gün 1 tane 7 gün kullanalım birbirine yakın birden çok yumurta elde ederiz dedi. Haftaya cuma belli olacak yumurtalar ne alemde

Arkadaslar kimyasal sonrasi duzeni bozulmadan yani 28 gunde bir mens oluyorsa tekrar 28 gunde mens olan var mi yoksa ilk bi iki ay duzen baya karisik mi oluyor? Nezman gebelik testlerine baslayacagmi bilemiyorum da

slm kızlar benide alın aranıza bende şubatta kimyasal gebelik yaşadım sonrada hamile kalmadım bekliyorum bende
Bende martta yasadim canm kimyasali, simdide umitle tekrar hamile kalmayi bekliyorum, inslhh isteyen bekleyen herkese en kisa zmanda Rabbim saglikli bebekler nasip eder:)

Bende martta yasadim canm kimyasali, simdide umitle tekrar hamile kalmayi bekliyorum, inslhh isteyen bekleyen herkese en kisa zmanda Rabbim saglikli bebekler nasip eder:)
geçmiş olsun canım inşallah hepimiz hayırlı zamanda tekrar hamile kalırız yeni mi evlisin canım

geçmiş olsun canım inşallah hepimiz hayırlı zamanda tekrar hamile kalırız yeni mi evlisin canım
Hayir canm 3 yil olcak evleneli ve 1.5 yildir bebek istiyoruz.simdiki aklim olsa bekler miydim, ben hep korunmayi birakinca hamile kalabilir herkes diye dusunuyordum, bebege karar verdikten sonra enfeksiyonlar, varikosel ameliyati, kimyasal gebelik falan bisuru seyler yasadik. Bundan sonrasinda hersey iyi olur inslh hepimiz icin, inshhh yakindir bebek haberlerimiz artik:)

Merhaba kızlar ben de şubatta yaşamıştım üzerinden 2 adet dönemi gecirdim henüz hamile degilim kimyasal gebelikten sonra basit kist oluştu yumurtaligimda ama gebelige engel degil dedi doktor bence ona adapte oldukca odklandikca tutmuyor bu ay son şansımız çünkü esim goreve gidiyor 6 ay yok oyuzden artik dönüşte olacak diye kendimi kabullendirdim gitmeden tutarsa sürpriz olacak yani haftaya da yumurtlama tarihim başlıyor hayırlısı hakkımızda

E bu güzel haber.. Biri olmazsa olsun bi tane daha var durumları ooo çok heyecanlı
Gittim doktora klomende devam. Bu sefer kullanım şeklini değiştirdi. Her gün 1 tane 7 gün kullanalım birbirine yakın birden çok yumurta elde ederiz dedi. Haftaya cuma belli olacak yumurtalar ne alemde

Canım ben kimyasal sonrası 3.adetimi bitirdim. Düzenim daha oturmadı. Yumurtlama günüm döngümün süresi hala karışık. Geçen ay 19.gün yumurtladım son ay 18.gün yumurtladım mesela. Bilmiyorum belki düzene girmediği için Bebek olmuyordur. Ben akıntımı takip ediyorum akıntı başlayınca ovulasyon testlerine başlıyorum ama yumurtlama Zamanı öyle sancım oluyor ki test yapmama gerek yok aslında
Arkadaslar kimyasal sonrasi duzeni bozulmadan yani 28 gunde bir mens oluyorsa tekrar 28 gunde mens olan var mi yoksa ilk bi iki ay duzen baya karisik mi oluyor? Nezman gebelik testlerine baslayacagmi bilemiyorum da

Benim de ilk adetim dusugun hemen bi hafta sonrası olmuştu o ay nerdeyse bi ay boyunca araliklarla kanama gördüm öyle sayacak olursak benim de 3. Adetim dusukten sonra ve sonuncu da takvimde gosterilen günde adet oldum yani dongum düzene girdi herhangi bi test kullanmadim ama atesimi olcsem yumurtlamayi daha net anlar miyim canim acaba adetimin 4. Günü suan ne zamandan itibaren ölçmek gerekiyor?

Bende ne akinti ne sanci hicbirsey yok ve ovulasyon testlerimde bitti, sansa biraktik bu ay ama hayirlisi bakalim.bir yada iki gun degismesi gene kotu degil yumurtlama gunu icin bence, ben bazi yerlerde 28 gun olan dongunun 35-40 gune kadar kaydigini okudum, korkum boyle olmasi, inslh bizlerde kimyasal sonrasi hemen cok gecmeden hamile kalanlardan olabiliriz. Cevabin icinde cok tesekkur ederim:)

Benim dusuk icin kanama basladiktan sonra yani damla damla gelmeye basladiktan sonra 5.gun normal mens kanamasina cevirdi ve mens gordugum gun kadar gene mens oldum. Sonrasinda ara kanama falan herhangi bisey gelmedi. Simdide normal olan 28 gun dongumun sonuna geldigim icin heyecan sardi, ama duzensizdir diyede gebelige hemen yormayacagim gecikince. Ben ne ates ne akinti takibi hicbisey duzenli yapamadim, nobetli calistigim icin ates takibi bana hic uymadi, ovulasyon testlerini bir ay kullanabildm. Sk iliskiye devam ettik okadar. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin :)

Şimdi başla ateş ölçmeye regl 1.günü başlıyorlar bende sonradan aklıma geldi ölçtüm erken başlayınca değerleri görünce dogru günü bulmak daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…