Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Arkadaslar kimyasal sonrasi duzeni bozulmadan yani 28 gunde bir mens oluyorsa tekrar 28 gunde mens olan var mi yoksa ilk bi iki ay duzen baya karisik mi oluyor? Nezman gebelik testlerine baslayacagmi bilemiyorum da
Bende 27 günde bir regl olurum ve kimyasaldan sonra döngüm değişmedi yine 27 günde 1 regl olmaya devam etti

Bende 27 günde bir regl olurum ve kimyasaldan sonra döngüm değişmedi yine 27 günde 1 regl olmaya devam etti
Gercekten miii, inlsh benimde degismemistir ve inslh hepimizin gonlune gore olur hersey:) karin agrimda olmasa umudum artacak ama neyse belki yalanci karin agrisidir bu ayki:) tesekkurler guzel cevabin icinn:))

Şimdi başla ateş ölçmeye regl 1.günü başlıyorlar bende sonradan aklıma geldi ölçtüm erken başlayınca değerleri görünce dogru günü bulmak daha kolay oluyor
Ateşin en cok yükseldiği zaman mi yumurta catliyor acaba neye göre anlayacağım düşmeye başladığı anı bilemediğim icin tam olarak neye gore karar vermem lazim inanir misin evde derecem bile yok hemen kosarak yarin eczaneden bi tane alayim

Canım şöyle ki Yumurtlamadan sonra ateş regle kadar yuksek seyrediyor. Genelde regl öncesi yada regl günü düşer. Eğer dusmezse gebelik ihtimaline var bende 3 aydır deniyorum süper kesin bir yöntem. Ama hergün aynı saatte ölçmek lazım. Yataktan kalkmadan. Yoksa yakalaman çok zor olur. Değerler dengesiz gider birbirinden.

Bak bu benim geçen ayki tablo. Çizgi çatlama günü. Sonrasında ortalamanın üstü gidiyor. E eflatunturkce

Eklentiler

• Screenshot_20160420-214103.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 39
Ben gecen ay incir kuru yaptim akinti baslayinca gun aşırı iliskimiz oldu cok umitliydim ama adet oldum bu ay da corekotu bal tarçın kuru yapmaya basladim bakalim her ay bisey deniyorumovulasyon testi kullandim ma sumuksu akinti başladığında yumurtladigimi düşünüyorum bu ay da ateş olcelim bakalim zaten sonra araliga kadar şansım olmayacak esim goreve gidecegi icin allah hayirlisini nasip etsin hepimize

Gercekten miii, inlsh benimde degismemistir ve inslh hepimizin gonlune gore olur hersey:) karin agrimda olmasa umudum artacak ama neyse belki yalanci karin agrisidir bu ayki:) tesekkurler guzel cevabin icinn:))
İnş cnm hepimizin gönlünü göre olur

yarin benim adetimin 5.günü bu tabloya göre ateş en yuksek seviyesinde mi oluyor cok fazla bisey anlayamadimsabahlari hergun kalkmadan olcerim kac olduğunda yumurtlamanin basladigini anlayacağım canim?
Yumurtlama yine ateşin artışından anlayacaksın. Ama bununla sonradan destekliyorsun önceden belli etmiyor çatlaması. Ateş ortalamanın üstüne çıktığı an çatlamış oluyor. Zaten hep ortalama üstü seyrediyor regle kadar. Daha 5. Gün erken. Benimde yarın 5. Gün adetin. Bu ay beraberiz sanırım

ben bu ay sadece kuruyemiş ağırlıklı beslendim okadar,bizimde bir ayımız kaldı, 4 ay eşim yanımda olamayacak benimde inşlh eşlerimiz gitmeden güzel haberleri alıp onları öyle yolcu ederiz:)

Evet napicaz simdi bana önder ol yarından itibaren ölçmeye başlayalım bakalim ne zaman catlayacak yumurtalarimiz

ben bu ay sadece kuruyemiş ağırlıklı beslendim okadar,bizimde bir ayımız kaldı, 4 ay eşim yanımda olamayacak benimde inşlh eşlerimiz gitmeden güzel haberleri alıp onları öyle yolcu ederiz:)
İnşAllah canim kader ortakligi burda da geldi çattı desene ben gecen ay gitmeden kalmaliyim diye cok kafama taktim sitres yaptım bu ay bıraktım allah ol derse olur mutlaka zamanı bekliyodur artik dönüşte kalirim diye kendime kabullendirdim çünkü sirf psikolojiden dolayi tutmadigini cok duydum doktor bile akışına birak baska seylerle ilgilen dedi

Evet napicaz simdi bana önder ol yarından itibaren ölçmeye başlayalım bakalim ne zaman catlayacak yumurtalarimiz
Tamam yardımcı olurum ben sana. Aslında bu benim kullandığım programı kullanabilirsin faydalı bir program. Fertility friend diye. Azıcık ingilizce bilmen yeterli yoksa yine ben yardımcı olurum. Bi dene istersen ben ovulasyon testi ile beraber kullanıyorum. Bi de zaten doktor takibindeyim atlaması kaçırmaya imkan yok neredeyse sen başla yarın sabah ölçmeye. Her gün aynı saatte yataktan kalkmadan ölç. Değerleri not et bir kağıda yada bu dediğim programa girebilirsin.

Tamam canim indireyim google play dan inşAllah anlayabilirim sözlükten bakarim sana sorarım olmadişimdi son bi ay kaldi ya ovulasyon testi de alayim mi sence adetten kac gun sonra yapmak gerekiyor

Ateş konusunda bilgim yok Canım sanırım Salliala söyleyebilir ne Zaman başlandığını

Tamam canim indireyim google play dan inşAllah anlayabilirim sözlükten bakarim sana sorarım olmadişimdi son bi ay kaldi ya ovulasyon testi de alayim mi sence adetten kac gun sonra yapmak gerekiyor
Yumurtlama gününe bi iki gün kala başlayabilirsin. Düzenli ise regliye 14 gün kala çatlar büyük ihtimal. Ateş ölçmeye regl ile başlamak uygundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…