Belli olmaz benim büyümesine bağlı29-30 nisan bekliyorum. Geçen aya göre tahminim bu. Senle 14 nisan bekliyorken ben 12 de olmuştum. Sen ne zaman bekliyorsun ovulasyonu?
Belli olmaz benim büyümesine bağlıcuma belli olur haftaya.
üzüldüm canım korunmayla ilgisi var mı bilgim yok şimdiki aklın olsa korunmazdın galiba hayırlısı olsun canım olur inşallah daha bende 7buçuk aylık evliyim önceleri istemiyodum ama ilaç almadım kendi yöntemlerimizle korunduk sonra herkes çok bekleme korunma sonra olmaz dedi korkuttular beni şimdi akışına bıraktımHayir canm 3 yil olcak evleneli ve 1.5 yildir bebek istiyoruz.simdiki aklim olsa bekler miydim, ben hep korunmayi birakinca hamile kalabilir herkes diye dusunuyordum, bebege karar verdikten sonra enfeksiyonlar, varikosel ameliyati, kimyasal gebelik falan bisuru seyler yasadik. Bundan sonrasinda hersey iyi olur inslh hepimiz icin, inshhh yakindir bebek haberlerimiz artik:)
geçmiş olsun canım benimde üzerinden 2 adet dönemi geçti herkes dedi ki daha çabuk hamile kalırsın şimdilik bişey yok bakalım bir hafta kaldı adetime inşallah eşin gitmeden tutar sürpriz yaparsın onaMerhaba kızlar ben de şubatta yaşamıştım üzerinden 2 adet dönemi gecirdim henüz hamile degilim kimyasal gebelikten sonra basit kist oluştu yumurtaligimda ama gebelige engel degil dedi doktor bence ona adapte oldukca odklandikca tutmuyor bu ay son şansımız çünkü esim goreve gidiyor 6 ay yok oyuzden artik dönüşte olacak diye kendimi kabullendirdim gitmeden tutarsa sürpriz olacak yani haftaya da yumurtlama tarihim başlıyor hayırlısı hakkımızda
bende 7buçuk aylık evliyim en başta istemiyodum ama herkes gözümü korkuttu zor oluyo diye hayırlısı bakalım1 senelik evliyim. Yaklaşık 6 ay olcak bebek denemelerine başlayalı. İnşallah bu ay nüfus patlamasına katkımız olur :)
Canım benim 45 günde ilaçla geldi ama etrafında bir durumum var polikistik over sendromuyum ondan dolayı gecikme yaşadım.kizlar kimyasaldan sonra ilk adetne kadar gecikiyor..sizlerin ne kadar gecikmesi oldu.yani kanamadan sonraki ay adet duzeniniz nasil oldu.
Ben ilk kanama başladıktan 33 gün sonra adet oldum canım. Düzenim hala eskiye dönmedi..kizlar kimyasaldan sonra ilk adetne kadar gecikiyor..sizlerin ne kadar gecikmesi oldu.yani kanamadan sonraki ay adet duzeniniz nasil oldu.
Ayni durumdayim bende. Gecen ay kimyasal yasadim, karnim felaket agriyo ama hala gelen olmadi, dengeler altust durumda gercektenkizlar benimde sanirim gecikecek..adet olacak gibi oluyorum karnim agriyo sonra geciyo..gelemedi bi turlu.tamamen bozuldu duzenimiz
kaçıncı gun canim benim bugun kimyasalin baslangicindan itibaren 34. gunAyni durumdayim bende. Gecen ay kimyasal yasadim, karnim felaket agriyo ama hala gelen olmadi, dengeler altust durumda gercekten
Canım yumurtlama gününü biliyor musun peki ? Ona göre hesaplayalım. Kimyasal sonrası yumurtlama gününde kaymaları olabilir o da regl düzenini değiştirir.ah kizlar ah bu kimyasaldan sonra iyice hevesli oldum..allahim bizide anne yapsin inşallah.
Benimde kimyasin ilk gununden itibaren 33-34. gunum, 5.gunde sanirim normal mense donup eski duzeni kadar surmustukaçıncı gun canim benim bugun kimyasalin baslangicindan itibaren 34. gun
Cnm bana sormamissin ama bende ayni durumdayim oyuzden lafa atladim. Ben bi kere ovulasyon ttesti yaptim ve 17. Gunde cift cizgi gormustum. Simdide dedigin gibi kayma olur diyede dusunerekten 18-20. gunlere kaydigini varsayarak hareket ettimCanım yumurtlama gününü biliyor musun peki ? Ona göre hesaplayalım. Kimyasal sonrası yumurtlama gününde kaymaları olabilir o da regl düzenini değiştirir.
canim sanirim bu ay yumurtlamadim.ovi testim 19.gune kadar negatifti.sonrada testim bitti.akintiyida takip edemedim.Canım yumurtlama gününü biliyor musun peki ? Ona göre hesaplayalım. Kimyasal sonrası yumurtlama gününde kaymaları olabilir o da regl düzenini değiştirir.
aynen canim benimkide ole.suan belim cok agriyo.kasiklarimdada ağrı basladi geliyo sanirimBenimde kimyasin ilk gununden itibaren 33-34. gunum, 5.gunde sanirim normal mense donup eski duzeni kadar surmustu
O zaman normal canım bekle bi 40. Güne kadar gelmezse bi gidersin. Belki geç catladi yirmi küsür günlerde filan.canim sanirim bu ay yumurtlamadim.ovi testim 19.gune kadar negatifti.sonrada testim bitti.akintiyida takip edemedim.
Fark etmemişim kusura bakma takip edemiyorum en sona bakıyorum genelde. Aynen ona gore hesapla. O zaman seninde 33. Günde filan olman lazım . Oluyor ya maalesef kaymaları bazı kişilerde değişiyor tabii yaşamayan da var. Senin kist ne oldu ? Yanlış hatırlamıyorsam kist de vadi.Cnm bana sormamissin ama bende ayni durumdayim oyuzden lafa atladim. Ben bi kere ovulasyon ttesti yaptim ve 17. Gunde cift cizgi gormustum. Simdide dedigin gibi kayma olur diyede dusunerekten 18-20. gunlere kaydigini varsayarak hareket ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?