Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

üzüldüm canım korunmayla ilgisi var mı bilgim yok şimdiki aklın olsa korunmazdın galiba hayırlısı olsun canım olur inşallah daha bende 7buçuk aylık evliyim önceleri istemiyodum ama ilaç almadım kendi yöntemlerimizle korunduk sonra herkes çok bekleme korunma sonra olmaz dedi korkuttular beni şimdi akışına bıraktım

geçmiş olsun canım benimde üzerinden 2 adet dönemi geçti herkes dedi ki daha çabuk hamile kalırsın şimdilik bişey yok bakalım bir hafta kaldı adetime inşallah eşin gitmeden tutar sürpriz yaparsın ona

kizlar kimyasaldan sonra ilk adet ne kadar gecikiyor..sizlerin ne kadar gecikmesi oldu.yani kanamadan sonraki ay adet duzeniniz nasil oldu.

kizlar kimyasaldan sonra ilk adet ne kadar gecikiyor..sizlerin ne kadar gecikmesi oldu.yani kanamadan sonraki ay adet duzeniniz nasil oldu.
Canım benim 45 günde ilaçla geldi ama etrafında bir durumum var polikistik over sendromuyum ondan dolayı gecikme yaşadım.

kizlar benimde sanirim gecikecek..adet olacak gibi oluyorum karnim agriyo sonra geciyo..gelemedi bi turlu.tamamen bozuldu duzenimiz

ah kizlar ah bu kimyasaldan sonra iyice hevesli oldum..allahim bizide anne yapsin inşallah.

kizlar benimde sanirim gecikecek..adet olacak gibi oluyorum karnim agriyo sonra geciyo..gelemedi bi turlu.tamamen bozuldu duzenimiz
Ayni durumdayim bende. Gecen ay kimyasal yasadim, karnim felaket agriyo ama hala gelen olmadi, dengeler altust durumda gercekten

Canım yumurtlama gününü biliyor musun peki ? Ona göre hesaplayalım. Kimyasal sonrası yumurtlama gününde kaymaları olabilir o da regl düzenini değiştirir.
Cnm bana sormamissin ama bende ayni durumdayim oyuzden lafa atladim. Ben bi kere ovulasyon ttesti yaptim ve 17. Gunde cift cizgi gormustum. Simdide dedigin gibi kayma olur diyede dusunerekten 18-20. gunlere kaydigini varsayarak hareket ettim

Canım yumurtlama gününü biliyor musun peki ? Ona göre hesaplayalım. Kimyasal sonrası yumurtlama gününde kaymaları olabilir o da regl düzenini değiştirir.
canim sanirim bu ay yumurtlamadim.ovi testim 19.gune kadar negatifti.sonrada testim bitti.akintiyida takip edemedim.

Cnm bana sormamissin ama bende ayni durumdayim oyuzden lafa atladim. Ben bi kere ovulasyon ttesti yaptim ve 17. Gunde cift cizgi gormustum. Simdide dedigin gibi kayma olur diyede dusunerekten 18-20. gunlere kaydigini varsayarak hareket ettim
Fark etmemişim kusura bakma takip edemiyorum en sona bakıyorum genelde. Aynen ona gore hesapla. O zaman seninde 33. Günde filan olman lazım . Oluyor ya maalesef kaymaları bazı kişilerde değişiyor tabii yaşamayan da var. Senin kist ne oldu ? Yanlış hatırlamıyorsam kist de vadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…