- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
tesekkur ederim canim.sen nasilsin nasil gidiyo bebis calismalari..O zaman normal canım bekle bi 40. Güne kadar gelmezse bi gidersin. Belki geç catladi yirmi küsür günlerde filan.
Regl dönemi canım klomen kullanıyorum yine bu ay bakalım bekleme dönemitesekkur ederim canim.sen nasilsin nasil gidiyo bebis calismalari..
allahim Inşallah mayis ayi bu topigin uguru olsun..hepimize bebisler gelsin...Regl dönemi canım klomen kullanıyorum yine bu ay bakalım bekleme dönemihaftaya cuma kontrol sonra aksiyon başlar
Kist yok canm bende. Yada varsada bilmiyorum, kontrole hic gitmedim sonrasinda. Normal mens gibi dusunmeye calistimFark etmemişim kusura bakma takip edemiyorum en sona bakıyorum genelde. Aynen ona gore hesapla. O zaman seninde 33. Günde filan olman lazım . Oluyor ya maalesef kaymaları bazı kişilerde değişiyor tabii yaşamayan da var. Senin kist ne oldu ? Yanlış hatırlamıyorsam kist de vadi.
Benimde karnimin alt kisimlari agriyo. Bu ay boyle bos gececek ama mayis dolu gecer inslh hepimizin:)aynen canim benimkide ole.suan belim cok agriyo.kasiklarimdada ağrı basladi geliyo sanirim
Ayrica bende senin gibi genelde son yazilanlara bakabiliyorm canm, takilmak icin soylemedim sana, seni uzmek yada kotu bisey demek istememistim arada bende yetisemiyorum yazilanlara, hatta cogu zaman. Cevap ve verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim :)Fark etmemişim kusura bakma takip edemiyorum en sona bakıyorum genelde. Aynen ona gore hesapla. O zaman seninde 33. Günde filan olman lazım . Oluyor ya maalesef kaymaları bazı kişilerde değişiyor tabii yaşamayan da var. Senin kist ne oldu ? Yanlış hatırlamıyorsam kist de vadi.
Başkasıyla karıştırdım o zamanAyrica bende senin gibi genelde son yazilanlara bakabiliyorm canm, takilmak icin soylemedim sana, seni uzmek yada kotu bisey demek istememistim arada bende yetisemiyorum yazilanlara, hatta cogu zaman. Cevap ve verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim :)
Arkadaslar kimyasal sonrasi ilk ay denge biraz karisiyor ya, gunler falan kayiyo, ben simdi neye gore nezaman test yapmaliyim sizce. Normal dongum 28 gun, kimyasalin 5.gunu normal mensteki gibi mens gordum. Simdi 3 gun gecti mens gunune gore, test yapsam olur mu sizce?
benim ovulasyon testim kalmamıştı cnm, kayma olur diye normalde 16-17 olan ovulasyon günümü 19 hatta 20. güne denk gelir diye düşündüm ve 16-21 arasına dikkat ettik. şimdi 3 gün gecikti ve test yapmaya korkuyom, çift çizgi görsemde sevinemem ki, ya gene düşerse diye, kimyasal ilk haftalada hatta ilk günlerde oluyormuş ya oyüzdenBen kanama bitti ve her gün yapmaya başladım. 19. Gün yakaladım çift çizgiyi. Zaten akıntıdan anladığım için muhtemel günlerde sabah akşam yapmıştım testi
benim ovulasyon testim kalmamıştı cnm, kayma olur diye normalde 16-17 olan ovulasyon günümü 19 hatta 20. güne denk gelir diye düşündüm ve 16-21 arasına dikkat ettik. şimdi 3 gün gecikti ve test yapmaya korkuyom, çift çizgi görsemde sevinemem ki, ya gene düşerse diye, kimyasal ilk haftalada hatta ilk günlerde oluyormuş ya oyüzden
kımyasalın 5. günü adete çevirdi kanamam. sonrasında da bu ayki daha olmadı. ama karın ağrısı korkutuyo beni, böyle bi ağrı normal midir gebelik varsada onu bilemedim, ağrıdan test yapmaya korkuyomKimyasaldan sonra hiç adet görmediysen biraz daha bekle bence. Sonra çıkmayınca insan üzülüyor. Ama ya kimyasalsa diye test yapmamak da olmaz ki insan dayanamaz
canim bendede ara ara karin agrisi.ve bel agrisi oluyo.bugunde 35.gunum gel giden yok.ne olur ne olmaz diye test yaptim negatif..gerci bu ay benim umidim yoktu.inşallah sende bebis vardırkımyasalın 5. günü adete çevirdi kanamam. sonrasında da bu ayki daha olmadı. ama karın ağrısı korkutuyo beni, böyle bi ağrı normal midir gebelik varsada onu bilemedim, ağrıdan test yapmaya korkuyom
Gec yerlesme dedikleri olabilir sende cnm, belki gec cikacaktir. Mens olmadikca umidimizi kaybetmek yok ama benim buaksam araliksiz agriyor alt karin bolgemcanim bendede ara ara karin agrisi.ve bel agrisi oluyo.bugunde 35.gunum gel giden yok.ne olur ne olmaz diye test yaptim negatif..gerci bu ay benim umidim yoktu.inşallah sende bebis vardır
Canım ya geçmiş olsun çok..Gecen ay kimyasal gebelik yasadim ve tekrar hamileyim. Ama gene ayni karin agrim var gene mi kimyasallll. Kanamam daha baslamadi. Doktor hcg degerini takip etcez dedi
Gecen ay kimyasal gebelik yasadim ve tekrar hamileyim. Ama gene ayni karin agrim var gene mi kimyasallll. Kanamam daha baslamadi. Doktor hcg degerini takip etcez dedi
Ay ben doktor kimyasal dedi sandım dur bakalım hemen neden böyle diyorsun inşaallah değerin kat be kat artar canım. Bak şimdi sevinebiliriz ne güzel sende sevin güzel düşün güzel olsun inşaallah.Gecen ay kimyasal gebelik yasadim ve tekrar hamileyim. Ama gene ayni karin agrim var gene mi kimyasallll. Kanamam daha baslamadi. Doktor hcg degerini takip etcez dedi
canim nerden cikardin yine kimyasal diye...bian sok oldum. insallah sag salim tutunur bebis.kac cikti hcgGecen ay kimyasal gebelik yasadim ve tekrar hamileyim. Ama gene ayni karin agrim var gene mi kimyasallll. Kanamam daha baslamadi. Doktor hcg degerini takip etcez dedi
canim senin kimyasalda karin agrin olmusmuydu.benim hic agrim olmamisti.bence bu saglikli bebis icini ferah tutGecen ay kimyasal gebelik yasadim ve tekrar hamileyim. Ama gene ayni karin agrim var gene mi kimyasallll. Kanamam daha baslamadi. Doktor hcg degerini takip etcez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?