Doktorda bebek kan topladigi icin agri olur dedi, biraz tuhaf bi tabir ama oyle dedi. 614 cikti hcg degerim, bugun 3-4 gun gecikmem oldu ama gecen ayki kimyasaldan sonrasinda takvimim karistigi icin tam 3-4 gun mu gecti onuda bilmiyom. Bir haftsonra gel dedi, hcg degerin iyi dedi bidaha baktirmana gerek yok ultrasonda bakariz dedi. Ama ben haftaici tekrar baktirmayi dusunuyorum hcg degerime. Bikere agzim yandi cunku.Dur bakalım ağrı illa kimyasal demek değil ki Bebek için hazırlanıyor rahim belki bu yüzdendir. Hcg kaç canım
Inslhhhhh sagliklidirr canimm:) evet kimyasalda bir gece once agrim basladi sabahinada ilk damla gelmisti, 2 gun oncede hcg degerime baktirdigim icin hcg degerimin dustugunu anladim, kiyaslama yapabilmistik bi oncekiyle yani. Ama hasta olcakmisim gibi agriyo. Her agriya kotu diyemeyiz dedi doktor, bir haftasonra gel ultrasonda bakalim direkt dedi. Haftaici bi kere de baktiririm ben ama, daha kimseye demedik, kimseyi umutlandirmak istemiyom, bi oncekinde ailelerimizde cok uzulmustu. Herseyin hayirlisiiii hepimiz icin canm. Demekki karin agrisi kimyasal belirtisi olmuyo herzaman, senin agrin olmamis, kafam karma karisikkcanim senin kimyasalda karin agrin olmusmuydu.benim hic agrim olmamisti.bence bu saglikli bebis icini ferah tut
Hicbir gebeden karin agrisini duymamistim hele bukadar siddetli agri hic duymadim, gecen ayda boyle olmustu, agrinin arkasinda kanamam gelmisti, okadar zamandir bekliyoruz ki, enfeksiyonlar varikosel ameliyati kimyasal gebelik falan, herseye supheyle yaklasir oldum. Wc' ye gitmeye korkuyorum kanamam gelcek diye. Hayirlisi yinede hepimiz icin:)canim nerden cikardin yine kimyasal diye...bian sok oldum. insallah sag salim tutunur bebis.kac cikti hcg
canim benim insallah sagliklidir.kan degerinde cok iyi masallah.benimde ara ara karnim agriyo ama test sonucu negatif.simdi oldum diyorum kosturuyorum tuvalete yok.insallah guzrl haberler alirizHicbir gebeden karin agrisini duymamistim hele bukadar siddetli agri hic duymadim, gecen ayda boyle olmustu, agrinin arkasinda kanamam gelmisti, okadar zamandir bekliyoruz ki, enfeksiyonlar varikosel ameliyati kimyasal gebelik falan, herseye supheyle yaklasir oldum. Wc' ye gitmeye korkuyorum kanamam gelcek diye. Hayirlisi yinede hepimiz icin:)
Cokk sagol cnmm benim. Rabbim kimseye cok aratmadan versin inslh:) karin agrisi kandirici olabiliyormus onu anladim ( yani inslhh oyledir). Onemli olan adet gormemek, adet gorene kadar umut var demekmis bunu anladimcanim benim insallah sagliklidir.kan degerinde cok iyi masallah.benimde ara ara karnim agriyo ama test sonucu negatif.simdi oldum diyorum kosturuyorum tuvalete yok.insallah guzrl haberler aliriz
Süper bir değer canım maaşallah kat kat artsın inşallahDoktorda bebek kan topladigi icin agri olur dedi, biraz tuhaf bi tabir ama oyle dedi. 614 cikti hcg degerim, bugun 3-4 gun gecikmem oldu ama gecen ayki kimyasaldan sonrasinda takvimim karistigi icin tam 3-4 gun mu gecti onuda bilmiyom. Bir haftsonra gel dedi, hcg degerin iyi dedi bidaha baktirmana gerek yok ultrasonda bakariz dedi. Ama ben haftaici tekrar baktirmayi dusunuyorum hcg degerime. Bikere agzim yandi cunku.
inşhh bu ayki sağlıklıdır canm:) Rabbim herkese en kısa zamanda sağlıklı gebelikler ve ardından sağlıklı bebişler nasip etsin inşlhhhh:))) beklemek çok zor ama insan o haberi duyunca geçen zamanı unutuyor::))Süper bir değer canım maaşallah kat kat artsın inşallahay ne güzel bebiş geliyor.
Öyle tabii canım ferah tut içini kendine dikkat et duamız da seninleinşhh bu ayki sağlıklıdır canm:) Rabbim herkese en kısa zamanda sağlıklı gebelikler ve ardından sağlıklı bebişler nasip etsin inşlhhhh:))) beklemek çok zor ama insan o haberi duyunca geçen zamanı unutuyor::))
inşlh olur cnm en kısa zamanda:) size hemen hamilelikler, hamile olanlarada sağlıklı gebelikler olsunn:))Öyle tabii canım ferah tut içini kendine dikkat et duamız da seninlesende bize dua et daha fazla beklemeyelim artık. Benim 5. Ay kimyasal sonrası... Son olsun istiyorum artık..
Canım değerin epey yüksek. Hatta 4 gün sonra ultrasonla kese bile görünür diye tahmin ediyorum. Sen içini ferah tut. Şuan rahmin büyüyor bebişe zemin hazırlanıyor ağrının olması normal bence. Ben kimyasalda kanama başlayana kadar hiç Ağrı çekmedim. Her ağrı düşük değil hatta her kanama da düşük değil. Strese sokma bebişi uslu durinşlh olur cnm en kısa zamanda:) size hemen hamilelikler, hamile olanlarada sağlıklı gebelikler olsunn:))
Allah senden razi olsun canm. Karin agrisi okadar korkutuyo ki beni, anneme bile soyleyemedim ya tekrar kimyasal olursa diye, kimyasalda bi gece once agrim baslamisti sabahina kanamam gelmisti. Zaten hcg degerim normalin altindaydi, Allahim isteyen herkese nasip estsin saglikli bebisler ve rahat gebelikler. Acaba benim rahmim mi cok kucuk yada ben mi cok hassasim agri konusunda ama kimyasali yasamak gozumu cok korkuttu o kesin. Birhaftasonra gel ultrasonla bakalim dedi doktor, ben 2 gun sonra hcg icin geleyim mi diyemeden. Allah kimyasala dusuk yasatmasinCanım değerin epey yüksek. Hatta 4 gün sonra ultrasonla kese bile görünür diye tahmin ediyorum. Sen içini ferah tut. Şuan rahmin büyüyor bebişe zemin hazırlanıyor ağrının olması normal bence. Ben kimyasalda kanama başlayana kadar hiç Ağrı çekmedim. Her ağrı düşük değil hatta her kanama da düşük değil. Strese sokma bebişi uslu dur
Allah senden razi olsun canm. Karin agrisi okadar korkutuyo ki beni, anneme bile soyleyemedim ya tekrar kimyasal olursa diye, kimyasalda bi gece once agrim baslamisti sabahina kanamam gelmisti. Zaten hcg degerim normalin altindaydi, Allahim isteyen herkese nasip estsin saglikli bebisler ve rahat gebelikler. Acaba benim rahmim mi cok kucuk yada ben mi cok hassasim agri konusunda ama kimyasali yasamak gozumu cok korkuttu o kesin. Birhaftasonra gel ultrasonla bakalim dedi doktor, ben 2 gun sonra hcg icin geleyim mi diyemeden. Allah kimyasala dusuk yasatmasin
Cok sagol canim ama ben orda KIMYASALLA (kimyasal gebelikle), DUSUK YASATMASIN yazdim yani sagliksiz gebeligin her halini kastetmek istedim, sadece araya virgul koymamisim ve kimyasal dusuk gibi algilaniyor haklisin ama ben saglikli gebelikler nasip etsin demek istemistim. Nobette oldugum.icin hizlica yazdim isim var diye. Yinede sagol gzuel sozlerin ve uyarin icinTatlım ettiğin duaya âmin demiyorum. Çünkü kimyasal düşükten Kötüleri var. Bebeğin hareketlerini hissedip kaybedenler doğduktan sonra kaybedenler türlü kederler var şu hayatta. Herşeyi boşver yarına uyanacağımızın garantisi yok. Biliyorum şuna hassassın korkuyorsun belki ben hamile olsam sende aynı şeyleri bana yazacaksın ama şu an dışardan bakan bi göz olarak sana söyleyeceğim ya düşerse korkusuyla en güzel Günlerini zehir etme kendine. Ben kimyasal yaşadığımda herşey bittiğinde en çok da düştü düşecek diye bebeğimin varlığına sevinemeyişime ağladım. Doktorlara sorsan o bebek bile değildi. Şimdi bak kimseye söyleyememeni anlarım ama annene söyle. Onun desteğine duasına ihtiyacın var çünkü. Rabbim karnındaki bebeğe alacak nefes yazdıysa kucağına alacaksın zaten. Tek duam rahat sağlıklı bi gebelik geçirip bebeğini de sağlıkla kucağına alman..
Cok sagol canim ama ben orda KIMYASALLA (kimyasal gebelikle), DUSUK YASATMASIN yazdim yani sagliksiz gebeligin her halini kastetmek istedim, sadece araya virgul koymamisim ve kimyasal dusuk gibi algilaniyor haklisin ama ben saglikli gebelikler nasip etsin demek istemistim. Nobette oldugum.icin hizlica yazdim isim var diye. Yinede sagol gzuel sozlerin ve uyarin icin
Inslh guzel olacak hersey, herkes icin guzel olsun:)Anladım canım inşallah .. Durumundan haberdar et, güzel haberlerini bekliyoruz ..
Kırmızılar gelmeden ümit kesilmezkizlar adetimi 9 gün gecti.2 test yaptim negatif.ara ara karnim agriyo geciyor.ara ara bel agrim oluyo..beyaz akintim basladi bugun.beyaz akinti adet geleceginimi haber veriyodu..artik umidimi kesiyimmi sizce
Canım sen ne durumdasın? Bugün 14.günüm benim. Artık önümüzdeki günlerde yumurtlarım inşallah.Kırmızılar gelmeden ümit kesilmeza
Benim daha var yumurtlama ya. Cuma kontrol bakalım. Belli olur o zaman sen çalışmalara ara verme gün aşırı devamCanım sen ne durumdasın? Bugün 14.günüm benim. Artık önümüzdeki günlerde yumurtlarım inşallah.
Bugün başlıyoruz nasipse. Ov testine de başladım henüz tek çizgi. Hadi Mayıs hayrla mutlulukla gelsin inşallahBenim daha var yumurtlama ya. Cuma kontrol bakalım. Belli olur o zaman sen çalışmalara ara verme gün aşırı devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?