Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

eveeeet canım baktırdım.
perşembe akşam vermiştim sonuç:153
cumartesi sabah verdim sonuç :294 çıkmış.yani 1 bucuk günde bu kadar çıkmış sizce nasıl??
Canim oncelikle hayirli olsun bebegin insallah saglikla devam eder gebeligin belirtin falan var mi benim kimyasal gebelik gecirdigim ay hic belirtim olmamisti acaba kimyasal oldugu icin mi belirti yasamadim die merak ettim

Canim oncelikle hayirli olsun bebegin insallah saglikla devam eder gebeligin belirtin falan var mi benim kimyasal gebelik gecirdigim ay hic belirtim olmamisti acaba kimyasal oldugu icin mi belirti yasamadim die merak ettim
Bhcg en fazla kaça çıkmışt Can'ım

Benim ilk hamileliğimde 900 lerde çıkmıştı.ikincide 1000 lerde çıkmıştı.ikisinide doğurdum çok şükür .ve toplam 2 kez kustum.ne bulantım oldu ne baş dönmesi.göğüs hassasiyeti ne demek hiç bilmiyorum.yani 2 hamileliğimde hiç bişey hissetmedim.

Bhcg en fazla kaça çıkmışt Can'ım
Canim ben adete 1 gun kala idrar testi yaptim belirgin cift cizgi cikti cok heyecan yaptim herhalde biraz kanama oldu dr gittim beta hcg 32 cikti iki gun sonra 68 iki gun sonra 130 iki gun sonra 270derken iyice heyecan yaptim katlandini gorunce 1 hafta bidaha kan vermedim 1 hafta sonra kanama artip tekrara gittimde beta hcg 102 dusmustu o yuzden son yukselisi bilmiyorum

Allah 2 evladinida saglikla buyutmeyi nasip etsin bu 3. Mu olucak insallah

Merhaba kizlar bende 6 ay once dusuk yaptim kese gozuktu sonra beta hcg dusmeye basladi dr kimyasal gebelik dedi ama 6 haftalik kimyasal gebelik olur mu
normalde ultrosonla gorunmuyorsa sadece kanda çıkmışsa kimyasal denilir diye okumuştum bi yerde

Ama 32 değerini görmüşsün ve kanaman olmasına rağmen doktora gitmemişsin.vardır bi hayır Can'ım

normalde ultrosonla gorunmuyorsa sadece kanda çıkmışsa kimyasal denilir diye okumuştum bi yerde
Canim bende ole biliyorum ama adet tarihime gore 6 haftalik cikiodu ama en son beta hcg artisi 270 ti sonra 1 hafta kan vermedim kanama nedeniyle tekrar gittimde deger 102 ye dusmustu dr alttan muayne etti kese dogum kanalina girmis dusuk baslamis dedi bende anlam veremedim kurtaj olmadan dusuk yaptim gercekten cay bardagi agzi buyuklugun bi kese dustu ve bide serce parmagim kadar et parcasi ( migdeni bulandirgim icin ozur dilerim) o yuzden anlam veremedim

Ama 32 değerini görmüşsün ve kanaman olmasına rağmen doktora gitmemişsin.vardır bi hayır Can'ım
Yok canim kanama olur olmaz dr gittim zaten orda soledi 32 degeri sonra progestoran verdi 2 kanama kesildi 2 gunde bi devam ettim beta hcgye artis olunca kanama kesilince 1 hafta gitmedim kanama gelince tekrara gittimde deger dusmustu

Aslında bhcg 1500 lerde olması gerek kese görünmesi için.sen en fazla 270 görmüşsün.hadi diyelim daha fazla çıktı 1000 olsa bile kese görünmez.ki Bebek asla oluşamaz.bence serce parmağım gibi bişey diyosun ama kan pıhtısı falandır.allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin Can'ım bidahakine inşallah

Amin insallah canim ama serce parmagim kadar olan sey bebek degildi bildigimiz etti tabiri caizze kus basi dogradigimiz et gibiydi

Ah Can'ım benim kızım sadece 1 gün yaşadı .ama çok şükür oğlum sağlıklı.4 yaşındayız.bu hamileliğide bu yüzden çok istiyorum
Cok uzuldum Allah sabir versin ole dogduktan sonra kaybetmek eminim daha kotudur psikolojik olarak ama Rabbime sukur ki acini dindirecek bi evladin var tabiki tam gecmez ama acini astiriyodur ben 6 aydir hala onun psikolojisindeyim cok uzuluyorum insallah en kisa zamanda gelir bebisler bakalim adetime 8 gun falan var hayirlisi olsun herkesin hakkinda

allah yardımcımız olsun.gönlümüze göre versin hepimizin.evet oğlumdan destek aldım.ne anne ne baba ne eş.hiçbiri oğlumun desteği gibi olmadı.perşembe sezeryan oldun.cuma kızımı kaybettim.cumartesi oğlumu parka götürdüm.eve giremedim hiç.ne günlerdi allahım sen kimselere yaşatma evlat acısı

ayyyyyyyy hadi inşallah bende heycan yaptımmm inşallah hamilesindir
ne zmn kimyasal gebelik geçirmiştin ? olursa hemen ardından mı olmuş olacak

Benim dr bir de biraz ilgisiz cikti.. o kadar siradan biseydi ki benim kimyasal gebelik yasamam ona gore.. benim yasadigim stres uzuntu hic onemli degildi onun icin.. dr degistiricem bakalim

benim düşük yaptıgım gün ilk kez kapısını çaldıgım dr bana öyle bir moral verdiki
15 20 dk boyunca bizimle konuştu, ki ilk kez gitmiştik o gün,öncesinde hiç gitmemiştim
kesinlikle moral çok çook önemli. kendinizi hangi dr la rahat ve güvende hissediyorsanız öyle yapın
dr un yanından çıkınca bu ilacı niye verdi şu testime baktımı gibi soru işaretleri olunca çok zor
sonuçta bebek için ugraşıyoruz bide dr yüzünden strese girmeye gerek yok kızlar

canım benmde son adet tarihime göre 6.haftalıktı ama değerim 6 haftalık bi deger değildi
o yüzden 6 haftalık kimyasal gebelik olur çünkü geç döllenme olmuş olabilir
bi arkadaş var burdan 7.haftada kimyasal gebelikle düşük yaptı
kese görülmesi için alttan muayenede 1500 lerde karından ise 3000lerde olması gerekirmiş
benm en yüksek degerim 510 çıkmıştı
ve dediğin gibi düşük yaptıgım gün wc de kese gibi bişey düştü
zaten dr usg de 2mm demişti o kdr büyük bi parça bebek değildi
belki etrafında bebeğin oluşmasına tutunmasına yarayan yapıda bişeydi bilemiyorum okadarını
ama dediğin gibi kese gibiydi görüntüsü
Allah ım tekrar aynı şeyleri yaşatmasın
hepimiz tez zamanda inşallah sağlıklı gebelikler yaşarız
benim6 yıl sonra ilk kez gebeliğim olmuştu ve inan ki çoook üzüldüm günlerce ağladım
şimdi iyiyim yeniden yine umut ediyorum ve pes etmeyeceğim
herşeyde vardır bi hayır dedik Rabbim yeterki ol desin hiçbişey engel değil

Amin canim insallah ben bu haldeysem seni durumun cok daha zor rabbim sabir versin insallah bu hamileligin saglikla ilerler bebegini dogurup rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah hamilenin duasi kabul olurmus bizlerede dua et tez zamanda saglikli hayirli evlat sahibi olalim

Amin canim insallah benimde iste 4 yildan sonra olunca psikoljim alt ust olmustu ve 4 gunde zor dustu o kese dedigim sey berbat agrilar cektim o psikolojinin ustune rabbim kimseye yasatmasin bi daha sanada cok gecmis olsun senin dusuk yapali ne kadar oldu bu ay biseyler hissediyormusun

canım daha çok yeni benimde 7 aralıkta kanamam oldu işte o gün zaten ben o parçayı düşürdüm
sonra normal regl agrısı gibi 5 gün kanamam oldu okdr. şimdi b hcg sıfırlansın diye bekliyorum
geçen pztesi 14tü bu pzrtesi bida vereyim dedim
işte ne zmn regl olucam bilmiyorum 7 aralıgı sat olarak kabul edersem ocak başı gibi gelir sanırım
ama bi düzensizlikte olabilir.
sanada çok geçmiş olsun. ilk gebeliğinmiydi seninde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…