- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
Hayırlısı olsun canım.. İnşaAllah Mayıs hayırlı gelirkizlar bende bugun hastalandim.cok agrili oldum bu sefer..yine umutlar onumuzdeki aya kaldi
bende öyleyim canim...herseyi gebelige yoruyorum taki kirmizilari gorene kadarKizlarrr nasilsiniz. Okudum da mesajlariniz bi hamilemiz daha cikmis allah tamamini erdirsin sagsalim kucagina almak nasip etsin. Benimda edetim yaklasti son 10 gun beklemekteyim ama okadr umutlanmicam olunca uzuluyorum ama buaralar akintim cok oluyo sanki isiyorum su gibi renksiz. Neyse artik soylim dedim hamilelige yorumlamak istemiyorum ama elimde degil.
çok sağol canm, Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısıyla:) hepimize sağlıklı hayırlı bebekler ve gebelikler nasip etsin. her ay bekledğim incelediğim belirtileri karın ağrımın çok olmasından dolayı inceleyemediğim 2 ayda da hamile kaldım. geçen ay ağrım vardı ve bu ayda olmadı diyordum, hamile olduğumu öğrendim ama ağrım iyice arttığında kanamam başladı ve düştü bebeğim. ağrı kötüye işaret dedim hatta kendi kendime ama bu ayda karnım ağrıyor, hatta tek belirtim bu diyebilirim,kendimi okadar şartlamıştım ki mens olacağıma günümün geçmesi bile şüphelendirmemişti beni. kısacası anladım ki herkeste hatta her gebelikte bile belirtiler değişebiliormuş, kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmekte yokmuş.Kizlarrr nasilsiniz. Okudum da mesajlariniz bi hamilemiz daha cikmis allah tamamini erdirsin sagsalim kucagina almak nasip etsin. Benimda edetim yaklasti son 10 gun beklemekteyim ama okadr umutlanmicam olunca uzuluyorum ama buaralar akintim cok oluyo sanki isiyorum su gibi renksiz. Neyse artik soylim dedim hamilelige yorumlamak istemiyorum ama elimde degil.
Cok sagol canm sordugun icin, karin agrisi ve gene kanama korkusuyla yasiyorum, karin agrisina doktor normal diyor ama bi kere agzi yaninca insan herseyden korkar oluyormus hele de bu konuda. Gecen cumrtesi hcg degerim 614 cikmisti, doktor olcturmene gerek yok bir hafta sonra ultrasonla direkt keseye bakariz dedi ama benim icim rahat etmedi, pazrtsi yani gun sonra konrtrol ettirdim 1400 lerde cikti. Bidahada gitmedim ama her wc de kanamayi gorcem diye odum kopuyor hala. gecen ay 6 haftaliga yakin dustugu icin bu haftayi tedirginlikle geciriyorum, kafami rahatlatamiyorum ve sanirim bir hafta gecmeden bu korkum gecmeyecek. Doktorunda anlayisli olanini bulmak cok zormus, karin agrim cok fazla ve calisiyorum nobetli olarak diyorum daha basindayiz herseyin normal bunlar diyor. Hareket ettikce agrim artiyor diyorum olcak okadar diyor. Yasamayan tam olarak bu durumu bu korkuyu geecekten anlamiyor, hamile olan arkadaslarim bile anlamiyor beni. Yada gercekten ben abartiyorum ama elimde olan bisey degil. Inslhh Rabbim hayirlisiyla sizlerede nasip eder hayirli saglikli bebek ve gebelikler :)
Maşallah canım güzel haberlerini alalım bu ay hadi inşallah18.5 mm nurtopu gibi bir yumurtam varmış sağ tarafta. Solda 16mm. Bi tane de 12mm dedi. Doktor yine çok umutlu konuştu rahim yumurta herşey gebe kalmaya çok müsait inşaallah olur bu ay geçen ayda çok umutluyduk dedi. Çatlatma iğnesi ile progestan verdi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Doktora söyledim ara vereceğimi olabilir o sırada tatil döneminde filan kendiliğinden bile gebe kalabilirsin dedi. Olmazsa eylulde aşılamaya gelirim dedimbu ayda böyle olsun bakalım yarından itibaren 3 gün üst üste olursa güzel olur dedi.
Yaşamayan anlamaz yaşayan bile aynı yaşamıyor kimi çok etkileniyor kimi hayatına devam ediyor sonuçta. Sağlıkl kucağına alacaksın ben inanıyorumCok sagol canm sordugun icin, karin agrisi ve gene kanama korkusuyla yasiyorum, karin agrisina doktor normal diyor ama bi kere agzi yaninca insan herseyden korkar oluyormus hele de bu konuda. Gecen cumrtesi hcg degerim 614 cikmisti, doktor olcturmene gerek yok bir hafta sonra ultrasonla direkt keseye bakariz dedi ama benim icim rahat etmedi, pazrtsi yani gun sonra konrtrol ettirdim 1400 lerde cikti. Bidahada gitmedim ama her wc de kanamayi gorcem diye odum kopuyor hala. gecen ay 6 haftaliga yakin dustugu icin bu haftayi tedirginlikle geciriyorum, kafami rahatlatamiyorum ve sanirim bir hafta gecmeden bu korkum gecmeyecek. Doktorunda anlayisli olanini bulmak cok zormus, karin agrim cok fazla ve calisiyorum nobetli olarak diyorum daha basindayiz herseyin normal bunlar diyor. Hareket ettikce agrim artiyor diyorum olcak okadar diyor. Yasamayan tam olarak bu durumu bu korkuyu geecekten anlamiyor, hamile olan arkadaslarim bile anlamiyor beni. Yada gercekten ben abartiyorum ama elimde olan bisey degil. Inslhh Rabbim hayirlisiyla sizlerede nasip eder hayirli saglikli bebek ve gebelikler :)
korkunu bi kenara artık tadını çıkarCok sagol canm sordugun icin, karin agrisi ve gene kanama korkusuyla yasiyorum, karin agrisina doktor normal diyor ama bi kere agzi yaninca insan herseyden korkar oluyormus hele de bu konuda. Gecen cumrtesi hcg degerim 614 cikmisti, doktor olcturmene gerek yok bir hafta sonra ultrasonla direkt keseye bakariz dedi ama benim icim rahat etmedi, pazrtsi yani gun sonra konrtrol ettirdim 1400 lerde cikti. Bidahada gitmedim ama her wc de kanamayi gorcem diye odum kopuyor hala. gecen ay 6 haftaliga yakin dustugu icin bu haftayi tedirginlikle geciriyorum, kafami rahatlatamiyorum ve sanirim bir hafta gecmeden bu korkum gecmeyecek. Doktorunda anlayisli olanini bulmak cok zormus, karin agrim cok fazla ve calisiyorum nobetli olarak diyorum daha basindayiz herseyin normal bunlar diyor. Hareket ettikce agrim artiyor diyorum olcak okadar diyor. Yasamayan tam olarak bu durumu bu korkuyu geecekten anlamiyor, hamile olan arkadaslarim bile anlamiyor beni. Yada gercekten ben abartiyorum ama elimde olan bisey degil. Inslhh Rabbim hayirlisiyla sizlerede nasip eder hayirli saglikli bebek ve gebelikler :)
Ben bir bucuk yildan fazla zaman oldu bekliyordum ve nasil zorlu bir bekleyis oldugunu biliyorum, daha oncede yazmistim enfeksiyonlar varikosel ameliyati kimyasal gebelik falan, oyuzden her hamileden banada dua etmesini isterdim, sukur simdilik sorunsuz ilerliyoruz ve inanin hepiniz dualarimdasiniz. Rabbim hepimize herseyin hayirlisini hayirli zamanda versin inslhkorkunu bi kenara artık tadını çıkardeğerin çok güzel maaşallah kese görünür artık sonra da pit pitlar duyulur Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Dua et bizlere de
Allah razı olsun. Rabbim sabrının meyvesini verdi inşaallahBen bir bucuk yildan fazla zaman oldu bekliyordum ve nasil zorlu bir bekleyis oldugunu biliyorum, daha oncede yazmistim enfeksiyonlar varikosel ameliyati kimyasal gebelik falan, oyuzden her hamileden banada dua etmesini isterdim, sukur simdilik sorunsuz ilerliyoruz ve inanin hepiniz dualarimdasiniz. Rabbim hepimize herseyin hayirlisini hayirli zamanda versin inslh
hepimize sabırlarımızın bekleyişlerimizin meyvesini versin canım. sizdende hepinizden de Allah razı olsun:)Allah razı olsun. Rabbim sabrının meyvesini verdi inşaallah
insallah hersey guzel olur canm korkma daha hamileleigin keyfini cikar hersey guzel gidiyo baksana kan da iyi cikmis yuksek baya rabbim nedemisse olur.çok sağol canm, Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısıyla:) hepimize sağlıklı hayırlı bebekler ve gebelikler nasip etsin. her ay bekledğim incelediğim belirtileri karın ağrımın çok olmasından dolayı inceleyemediğim 2 ayda da hamile kaldım. geçen ay ağrım vardı ve bu ayda olmadı diyordum, hamile olduğumu öğrendim ama ağrım iyice arttığında kanamam başladı ve düştü bebeğim. ağrı kötüye işaret dedim hatta kendi kendime ama bu ayda karnım ağrıyor, hatta tek belirtim bu diyebilirim,kendimi okadar şartlamıştım ki mens olacağıma günümün geçmesi bile şüphelendirmemişti beni. kısacası anladım ki herkeste hatta her gebelikte bile belirtiler değişebiliormuş, kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmekte yokmuş.
allah hepinizden razı olsun canım, desteğiniz ve ilginiz için. biraz kaba bir tabir olcak sakın yanlış anlamayın (günlük hayatta da kullandığım bir sözdür) ama benzetme olarak nasreddin hoca hikayesinde olduğu gibi nasreddin hoca eşekten düşünce demiş ya 'bana eşekten düşeni getirin beni ancak o anlar' diye gerçekten benzer şeyleri yaşayanlar daha iyi anlayabiliyor birbirini. kimyasaldan sonra 'bikaç gün olmuş öğreneli dahada nokta kadarmış b ukadar üzme kendini' gibi olumsuz cümle kullanan çok olmuştu. ama genede Allah kimseye olumsuz sağlıksız gebelik yaşatmasın, isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin:)insallah hersey guzel olur canm korkma daha hamileleigin keyfini cikar hersey guzel gidiyo baksana kan da iyi cikmis yuksek baya rabbim nedemisse olur.
Aynen anlamazlar maalesef.. biz o nokta kadarcık şey için ne kadar çabaladık ne kadar umut emek verdik bilmezler. Rabbim daha huyu acılar vermesin. Kimseye de yaşatmasın bunları.allah hepinizden razı olsun canım, desteğiniz ve ilginiz için. biraz kaba bir tabir olcak sakın yanlış anlamayın (günlük hayatta da kullandığım bir sözdür) ama benzetme olarak nasreddin hoca hikayesinde olduğu gibi nasreddin hoca eşekten düşünce demiş ya 'bana eşekten düşeni getirin beni ancak o anlar' diye gerçekten benzer şeyleri yaşayanlar daha iyi anlayabiliyor birbirini. kimyasaldan sonra 'bikaç gün olmuş öğreneli dahada nokta kadarmış b ukadar üzme kendini' gibi olumsuz cümle kullanan çok olmuştu. ama genede Allah kimseye olumsuz sağlıksız gebelik yaşatmasın, isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin:)
amin canmm. Nasrettin hocada dogru demisallah hepinizden razı olsun canım, desteğiniz ve ilginiz için. biraz kaba bir tabir olcak sakın yanlış anlamayın (günlük hayatta da kullandığım bir sözdür) ama benzetme olarak nasreddin hoca hikayesinde olduğu gibi nasreddin hoca eşekten düşünce demiş ya 'bana eşekten düşeni getirin beni ancak o anlar' diye gerçekten benzer şeyleri yaşayanlar daha iyi anlayabiliyor birbirini. kimyasaldan sonra 'bikaç gün olmuş öğreneli dahada nokta kadarmış b ukadar üzme kendini' gibi olumsuz cümle kullanan çok olmuştu. ama genede Allah kimseye olumsuz sağlıksız gebelik yaşatmasın, isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin:)
evet dahada kötüleri var tabiki, halimize şükürler olsun herzaman :)amin canmm. Nasrettin hocada dogru demisama kotu bi duygu rabbim daha kotulerinden korusun iyi dusunelim iyi olsun
aminnn canım, ne olursa olsun düşmanıma dahi yaşatmasın. o nokta dedikleri bizim için ne kadar değerli oluyor bilseler, düştüğünü görmenin nasıl canımızı acıttığını üzdüğünü bilseler demezler ama genede kimse bilmesin yaşamasınAynen anlamazlar maalesef.. biz o nokta kadarcık şey için ne kadar çabaladık ne kadar umut emek verdik bilmezler. Rabbim daha huyu acılar vermesin. Kimseye de yaşatmasın bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?