Cok sagol canm sordugun icin, karin agrisi ve gene kanama korkusuyla yasiyorum, karin agrisina doktor normal diyor ama bi kere agzi yaninca insan herseyden korkar oluyormus hele de bu konuda. Gecen cumrtesi hcg degerim 614 cikmisti, doktor olcturmene gerek yok bir hafta sonra ultrasonla direkt keseye bakariz dedi ama benim icim rahat etmedi, pazrtsi yani gun sonra konrtrol ettirdim 1400 lerde cikti. Bidahada gitmedim ama her wc de kanamayi gorcem diye odum kopuyor hala. gecen ay 6 haftaliga yakin dustugu icin bu haftayi tedirginlikle geciriyorum, kafami rahatlatamiyorum ve sanirim bir hafta gecmeden bu korkum gecmeyecek. Doktorunda anlayisli olanini bulmak cok zormus, karin agrim cok fazla ve calisiyorum nobetli olarak diyorum daha basindayiz herseyin normal bunlar diyor. Hareket ettikce agrim artiyor diyorum olcak okadar diyor. Yasamayan tam olarak bu durumu bu korkuyu geecekten anlamiyor, hamile olan arkadaslarim bile anlamiyor beni. Yada gercekten ben abartiyorum ama elimde olan bisey degil. Inslhh Rabbim hayirlisiyla sizlerede nasip eder hayirli saglikli bebek ve gebelikler :)
Tebrikler ederim canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım öncelikle meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallahbende şubatta 4 haftalık bir kimyasal gebelik yaşadım şimdi yeniden hamileyim cumartesi günü hcg 96 çıktı doktorum bir daha 2 mayısa kadar hcg yaptırmıyorsun keseyi göreceğiz dedi ama 3-4 gündür karın kasık Ağrı'm var kimseye söyleyemiyorum ödüm kopuyor doktorumu arayıp sordum ve çok normal kanama yoksa sıkıntı yok ilk hamileliğin biz bunu bekleriz zaten Rahmi'n genişliyor adet zamanı doğuma kadar bu kasılmalar Ağrı'lar olabilir dedi seni çok iyi anlıyorum lavaboya her gittiğimde endişelerle dolu oluyorum...ama birşey olmayacak hiç merak etme sadece biraz hamileliğe hazırlanıyor anatomimiz...
Tebrikler ederim canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahharika haberler geliyor ya maaşallah sizlere. Dua edin bizim için de çok
hayırlı olsunn cnmm:)) bende cmrtsi öğrendim ve banada bidaha baktırmana gerek yok dedi doktor. bir hafta sonra gel keseye bakarız hcg ye bakmayada gerek yok ogün dedi. bendeki kasık ve karın ağrısı da mahvetti beni, okadar şiddetli ağrıyor ki, gece ve sabaha karşı özellikle. banada çok normal bebek için kan toplanıyor dedi doktr. her wc ye gidişimde kanamam yoktur diye dua ediyorum, kanama yoksa ağrı normalmiş. kimyasaldan sonra bukadr stres yaptığım için ağrıyı fazla olarak hissediyorum diye düşünüp ağrım artınca uzanıp dinlenmeye çalışıyorum sadece.Canım öncelikle meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallahbende şubatta 4 haftalık bir kimyasal gebelik yaşadım şimdi yeniden hamileyim cumartesi günü hcg 96 çıktı doktorum bir daha 2 mayısa kadar hcg yaptırmıyorsun keseyi göreceğiz dedi ama 3-4 gündür karın kasık Ağrı'm var kimseye söyleyemiyorum ödüm kopuyor doktorumu arayıp sordum ve çok normal kanama yoksa sıkıntı yok ilk hamileliğin biz bunu bekleriz zaten Rahmi'n genişliyor adet zamanı doğuma kadar bu kasılmalar Ağrı'lar olabilir dedi seni çok iyi anlıyorum lavaboya her gittiğimde endişelerle dolu oluyorum...ama birşey olmayacak hiç merak etme sadece biraz hamileliğe hazırlanıyor anatomimiz...
Ben de kimyasaldan sonra dengesizlikler yasayanlardanim canim. Ilk ay15 gun suren adet sonra 7 cm.kist tespit edildi. Sonra ne olduysa 1 haftada kayboldu. Derken suan 23. Gundeyim ve ovulasyon ve ates takibime gore hala ovulasyon olmadi. Yani bakalim ne olacak beklemedeyim. Normalde benim de 31-33 gun.Kızlar merhaba. Herkes kendi derdinde belliben bugün yumurtladım. Sorun şu ki çok geç yumurtladım. Kimyasaldan önce 29 gün olan siklus kimyasaldan sonra 30-31 gidiyordu. Bugün 20.gün ve yumurtladıktan 14 gün sonra bat sayarsam 34 gün oluyo. Gittikçe düzene girer diye beklerken bozuluyor. Kafam çok karıştı. Sizler napıyosunuz? Salliala özellikle sen dizi dizi boy boy inciler ne alemde?
Kimyasaldan sonra bu 4.deneme olcak. Eğer bu ay da tutmazsa doktora gitcez eşimle. Çünkü ben bu 4 denemenin hepsinde yumurtayı yakaladım. Zaten yakalamasam bile gün aşırı ilişki oluyor. Ilk bebek denemesinde tuttu ama kimyasalmış. Sonrakilerde hadi bu ay tamam dedim hep ama sonuç hep hüsran. Daha fazla beklemek istemiyorum ya. Yumurtayı yakaladığımız halde neden olmuyor kiBen de kimyasaldan sonra dengesizlikler yasayanlardanim canim. Ilk ay15 gun suren adet sonra 7 cm.kist tespit edildi. Sonra ne olduysa 1 haftada kayboldu. Derken suan 23. Gundeyim ve ovulasyon ve ates takibime gore hala ovulasyon olmadi. Yani bakalim ne olacak beklemedeyim. Normalde benim de 31-33 gun.
İğneyi vuruldum çalışmalar da yapıldı catlamıştır herhalde canım. Maalesef benim de öyle olmuştu bozulmalar ilaçsız çok zor..Kızlar merhaba. Herkes kendi derdinde belliben bugün yumurtladım. Sorun şu ki çok geç yumurtladım. Kimyasaldan önce 29 gün olan siklus kimyasaldan sonra 30-31 gidiyordu. Bugün 20.gün ve yumurtladıktan 14 gün sonra bat sayarsam 34 gün oluyo. Gittikçe düzene girer diye beklerken bozuluyor. Kafam çok karıştı. Sizler napıyosunuz? Salliala özellikle sen dizi dizi boy boy inciler ne alemde?
Geçen ay da doktorun sana çok umutlu konuşmuştu. Yumurtlama dönemi sık iliskiye rağmen neden tutmadığı konusunda bişey dedi mi hiç? Sonuçta kimyasalla sonuçlanmış bile olsa bizde ya da eşlerimizde bi sıkıntı yok bunu biliyoruz.İğneyi vuruldum çalışmalar da yapıldı catlamıştır herhalde canım. Maalesef benim de öyle olmuştu bozulmalar ilaçsız çok zor..
Aynen öyle dedi doktor bu ay da umutluyum dedi. Bakalım nasip. Canım biz bir kere test yaptırdık eşime sayı azdı hatta tüp bebek dediler ama ben o ay kaldım gebe. Bakalım bekliyoruz biraz daha olmazsa yine gidecek eşim. Hayırlısı Rabbim ol dediği an olacak vaktini bekliyor bebişlerGeçen ay da doktorun sana çok umutlu konuşmuştu. Yumurtlama dönemi sık iliskiye rağmen neden tutmadığı konusunda bişey dedi mi hiç? Sonuçta kimyasalla sonuçlanmış bile olsa bizde ya da eşlerimizde bi sıkıntı yok bunu biliyoruz.
Rabbim kolaylaştırsın inşallah vakti yakındırAynen öyle dedi doktor bu ay da umutluyum dedi. Bakalım nasip. Canım biz bir kere test yaptırdık eşime sayı azdı hatta tüp bebek dediler ama ben o ay kaldım gebe. Bakalım bekliyoruz biraz daha olmazsa yine gidecek eşim. Hayırlısı Rabbim ol dediği an olacak vaktini bekliyor bebişler
Canım bi gidersiniz doktora elbet. Ümitsiz olma bir sorun yoktur ınsaallah gelir bebiş. Aynen öyle vakti saati var elbette onu bekliyorlar. Bende pek ümitli değilim bu ay ama artık çok takmamaya karar verdim bu aydan sonra eylüle kadar ara vereceğim doktora tedaviye hormon hormon nereye kadar ..Ayy kizlar son 3 gun kirmizilara ama bu ay pek umitli degilim ama tabikide kirmizilar gelene kadar insan umutlaniyo belime hafif hfif agrilar girmeye basladi karnim sisti idrara cok cikiyorum durumlar her ay ki gibi karisik kucuk biseyde bile acaba hamilemiyim diyoruz ama. Hersey biyanada deneyeli 9 ay oldu tup bebek asilama fln olmasi icin bisene olmasi lazimmi ama esim de daha doktora gitmeli haftaya gitmeyi dusunuyoruz bua ay olmazsa belki spermlerde sorun var. Tabi herseyin zamani var beklememiz de bile bi hayir vardir kimbilir. Neyse artik zamani vakti nezemansa rabbim hayirlisini herkeze nasip etsin
Hayirlisi olsun canm ya cok takiyoruz ondan boyle oluruna biraksak umursamak belki ummadigin bi anda olucak ama iste elimizde degil ister istemez takiyoruz hep acabalar insallah bi gun o acabalarda gercek olurCanım bi gidersiniz doktora elbet. Ümitsiz olma bir sorun yoktur ınsaallah gelir bebiş. Aynen öyle vakti saati var elbette onu bekliyorlar. Bende pek ümitli değilim bu ay ama artık çok takmamaya karar verdim bu aydan sonra eylüle kadar ara vereceğim doktora tedaviye hormon hormon nereye kadar ..
İnşaallah canım olacak hayırlısı ileHayirlisi olsun canm ya cok takiyoruz ondan boyle oluruna biraksak umursamak belki ummadigin bi anda olucak ama iste elimizde degil ister istemez takiyoruz hep acabalar insallah bi gun o acabalarda gercek olur
Insallllahhhİnşaallah canım olacak hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?