Oyu maaşallah büyümüş de cinsiyeti belli oluyormuş mercimek tanesi idi birzamanlar:)aynı canım devam hayata.geçmiş olsun çok.Kısslar nasilsnz.Salliala kisafile . ShinSeGi
Biz buyuyrz İnşallah.mide rahatszlklrmz hat safhadydi.Dün akşam da kontrole gittik.çok şükür bebeğim kocaman olmuş.doktor kız gibi dedi ama kız demedm dedi gibi dedim dedi.Bi dahaki kontrolü bekliicz bakalm.o kadar hareketlydi ki şok olduk çok şaşırdım.Rabbim çok büyük Insallah en yakın zamanda bu duyguları paylaşırız canlrm.
Inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsnz
Cok sevindim canm insallah hayirlisiyla kucagina alirsin rabbim mutlulugu daim etsinKısslar nasilsnz.Salliala kisafile . ShinSeGi
Biz buyuyrz İnşallah.mide rahatszlklrmz hat safhadydi.Dün akşam da kontrole gittik.çok şükür bebeğim kocaman olmuş.doktor kız gibi dedi ama kız demedm dedi gibi dedim dedi.Bi dahaki kontrolü bekliicz bakalm.o kadar hareketlydi ki şok olduk çok şaşırdım.Rabbim çok büyük Insallah en yakın zamanda bu duyguları paylaşırız canlrm.
oyyyy kuzumuza masallah kocaman oldu bileKısslar nasilsnz.Salliala kisafile . ShinSeGi
Oyu maaşallah büyümüş de cinsiyeti belli oluyormuş mercimek tanesi idi birzamanlar:)aynı canım devam hayata.geçmiş olsun çok.
Cok sevindim canm insallah hayirlisiyla kucagina alirsin rabbim mutlulugu daim etsin
oyyyy kuzumuza masallah kocaman oldu bileben 3. klomen tedavisinden de kirmiz kart yedim
cumartesi tüp bebek yaptirmayi düşündüğüm doktora gidip aşılama tedavisine başlıcaz bakalim hayirlisi
Haklisin korkkmakla bikere kaybin oldu biz nekadar korkma desekte ister istemez urperti olur ama herzaman iyi dusun iyi olsun. Daha erken hissetmen icin ama varligini hissetmen yeter bi kac ay sonra hareketlerini hissedersin iyu olsunda bebis sende kendine dikkat et canmÇok sağolun kısslar
Çok sağol cnmcm.seftali kadar olmus artıkbüyüdü gerçekten
Amiiin cnm benm Allah razı olsn.Her kontrol öncesi bi gerilim oluo.inşallah güzel haberler alırız Die.kontrol harici normal zamanda zaten hiçbişey hissetmiyrm bebek adına.Hep hasta gibiyim yani
Hakkknzda Hayırlısı olsun cnmcm.inşallah Hemen pozitif sonuçlar alirsnz.zaman gerçekten çok çabuk gecio.hamileyken de öyle.o kontrolü bekle bu kontrolu bekle derken aylar gecio.arada kimyasal olan ay aklıma gelio.Eğer düşük olmasaydı şimdi doğuma hazırlaniodk falan.herşey nasip.zaman çabuk gecio da hakkimzda hayrlsi olsn cnmcm.çok dua edelim inşallah
Haklisin korkkmakla bikere kaybin oldu biz nekadar korkma desekte ister istemez urperti olur ama herzaman iyi dusun iyi olsun. Daha erken hissetmen icin ama varligini hissetmen yeter bi kac ay sonra hareketlerini hissedersin iyu olsunda bebis sende kendine dikkat et canm
Insallah canm baksana hersey guzel gidiyo insalah doguma kadarda boyle olur.Inşallah cnmcm.İşte su bulantilar falan sağlıklı oldgnu hissettirio Sadece suanlik.ama dediğin gibi doktor 17 18.haftada hissedersn dedi.Bi dahaki randevuya İnşallah bakalım.Allah nasip kısmet ederse.
eğer güvendiğin bi doktorsa ne diyorsa yap cnm ama kafanda soru isaretleri varsa başka bi doktora daha gitkizlar napiyosunuz ben dun doktora gittim ve alttan muayene etti..muayenede polip tespit edildi..operasyonla bunu almalıyız dedi. gebelige engelmis.belkide bu yuzden dusugun olmustur dedi.ne yapacagimi sasirdim ve korktum..
Çok geçmiş Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler versin. Yok canım kimyasal düşük normal adet kanaması gibi oluyor.Ben gideceğim gibi birşey duymadım. Korunma olmadı. Hatta dediğin gibi hemen ertesi ay gebe halaylar da varSelam kizlar malesef ben de bugun degerimin düştüğünü ve gebeligin sonlanacagini ogrendim. Anne olma duygusunu sadece 1 hafta yasayabildim nasip.... Birsey merak ettim. Burada bir ay korunup tekrar gebe kalmaya calisanlar var. Düşük de olsa kimyasal da olsa lohusa olunuyor diye biliyorum ben gunah degil mi 40 gün iliskiye girilmemeli diye biliyorum...
Çaresiz birşey değilmis korkma aksine şükret ya fark edilmeseydi sen hamile kalıp tekrar düşük yaşasaydın.. Rabbim korusun. Doktoruna güven tedavisi ol.Ama eğer güvenmiyorsan başka bir doktora da kontrol ettirebilirsinkizlar napiyosunuz ben dun doktora gittim ve alttan muayene etti..muayenede polip tespit edildi..operasyonla bunu almalıyız dedi. gebelige engelmis.belkide bu yuzden dusugun olmustur dedi.ne yapacagimi sasirdim ve korktum..
[/QUOTE]acaba kimsasal gebelik mi onu da bilmiyorum ki. Degerim 770 ama cok yavas ilerliyor. Progestan alıyordum biraktim doktor kendiliginden düşer dedi cok cok az kanamam da var. Bunu iyi arastirmak lazim ben hemen bebek istiyorum tekrar ama lohusalik sayiliyorsa gunahi cok buyuk Allah korusun
Benim deger en yüksek 89 olabildi sadece. İki günde öğrendim zaten 4gün sonra da kanama başladı maalesef. Kimyasal dedi doktor da.Kimyasal gebelik mi oldu nirmal düşük mu oldu. Kimyasal gebelikte ya da dusukte lohusalik oluyor mu ben bunu bir arastirayim hocalara falan sormak lazim
Benim deger 770 idi bugün işte kimyasal olmak icin biraz fazla sanki belki dün test yaptirsaydim daha da fazlaydi.. Anlamadim ben de biseyBenim deger en yüksek 89 olabildi sadece. İki günde öğrendim zaten 4gün sonra da kanama başladı maalesef. Kimyasal dedi doktor da.
Benim 10 haftalık kalbi duran bebeğimde araştırdım bunu maalesef elleri kolları ve ayaklari bacakları oluşmuş olmazsa ne lohusa ne adet sayılır dedi hoca ama tabi ben onda kürtaj olmuştum ve doğru düzgün kanamam olmamıştı sizin kanama büyük ihtimal adet hükmünde olacak ve 10 gün dolup devam ederse özür sayılacak... ben bebeğimin kalbi durunca hoca hiç bir şey sayılmıyor deyince bir tuhaf olmuştum ister istemez ama o neredeyse tam bir bebek olacaktı demişim meğer 12 haftalık olması gerekiyormuş neyse Allah bir daha yaşatmasın hiç birimize böyle kötü şeyler Rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim kucaklamayi nasip etsinSelam kizlar malesef ben de bugun degerimin düştüğünü ve gebeligin sonlanacagini ogrendim. Anne olma duygusunu sadece 1 hafta yasayabildim nasip.... Birsey merak ettim. Burada bir ay korunup tekrar gebe kalmaya calisanlar var. Düşük de olsa kimyasal da olsa lohusa olunuyor diye biliyorum ben gunah degil mi 40 gün iliskiye girilmemeli diye biliyorum...
Allah razi olsun canim ben de buna benzer seyler ogrendim arastirdigimda. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin hayirli saglikli evlatlar versinBenim 10 haftalık kalbi duran bebeğimde araştırdım bunu maalesef elleri kolları ve ayaklari bacakları oluşmuş olmazsa ne lohusa ne adet sayılır dedi hoca ama tabi ben onda kürtaj olmuştum ve doğru düzgün kanamam olmamıştı sizin kanama büyük ihtimal adet hükmünde olacak ve 10 gün dolup devam ederse özür sayılacak... ben bebeğimin kalbi durunca hoca hiç bir şey sayılmıyor deyince bir tuhaf olmuştum ister istemez ama o neredeyse tam bir bebek olacaktı demişim meğer 12 haftalık olması gerekiyormuş neyse Allah bir daha yaşatmasın hiç birimize böyle kötü şeyler Rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim kucaklamayi nasip etsin
[/QUOTE]acaba kimsasal gebelik mi onu da bilmiyorum ki. Degerim 770 ama cok yavas ilerliyor. Progestan alıyordum biraktim doktor kendiliginden düşer dedi cok cok az kanamam da var. Bunu iyi arastirmak lazim ben hemen bebek istiyorum tekrar ama lohusalik sayiliyorsa gunahi cok buyuk Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?