Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Oyu maaşallah büyümüş de cinsiyeti belli oluyormuş mercimek tanesi idi birzamanlar:)aynı canım devam hayata.geçmiş olsun çok.

Cok sevindim canm insallah hayirlisiyla kucagina alirsin rabbim mutlulugu daim etsin

oyyyy kuzumuza masallah kocaman oldu bile ben 3. klomen tedavisinden de kirmiz kart yedim
cumartesi tüp bebek yaptirmayi düşündüğüm doktora gidip aşılama tedavisine başlıcaz bakalim hayirlisi

Çok sağolun kısslar

Oyu maaşallah büyümüş de cinsiyeti belli oluyormuş mercimek tanesi idi birzamanlar:)aynı canım devam hayata.geçmiş olsun çok.

Çok sağol cnmcm.seftali kadar olmus artık büyüdü gerçekten

Cok sevindim canm insallah hayirlisiyla kucagina alirsin rabbim mutlulugu daim etsin

Amiiin cnm benm Allah razı olsn.Her kontrol öncesi bi gerilim oluo.inşallah güzel haberler alırız Die.kontrol harici normal zamanda zaten hiçbişey hissetmiyrm bebek adına.Hep hasta gibiyim yani

oyyyy kuzumuza masallah kocaman oldu bile ben 3. klomen tedavisinden de kirmiz kart yedim
cumartesi tüp bebek yaptirmayi düşündüğüm doktora gidip aşılama tedavisine başlıcaz bakalim hayirlisi

Hakkknzda Hayırlısı olsun cnmcm.inşallah Hemen pozitif sonuçlar alirsnz.zaman gerçekten çok çabuk gecio.hamileyken de öyle.o kontrolü bekle bu kontrolu bekle derken aylar gecio.arada kimyasal olan ay aklıma gelio.Eğer düşük olmasaydı şimdi doğuma hazırlaniodk falan.herşey nasip.zaman çabuk gecio da hakkimzda hayrlsi olsn cnmcm.çok dua edelim inşallah

Haklisin korkkmakla bikere kaybin oldu biz nekadar korkma desekte ister istemez urperti olur ama herzaman iyi dusun iyi olsun. Daha erken hissetmen icin ama varligini hissetmen yeter bi kac ay sonra hareketlerini hissedersin iyu olsunda bebis sende kendine dikkat et canm

Inşallah cnmcm.İşte su bulantilar falan sağlıklı oldgnu hissettirio Sadece suanlik.ama dediğin gibi doktor 17 18.haftada hissedersn dedi.Bi dahaki randevuya İnşallah bakalım.Allah nasip kısmet ederse.

Inşallah cnmcm.İşte su bulantilar falan sağlıklı oldgnu hissettirio Sadece suanlik.ama dediğin gibi doktor 17 18.haftada hissedersn dedi.Bi dahaki randevuya İnşallah bakalım.Allah nasip kısmet ederse.
Insallah canm baksana hersey guzel gidiyo insalah doguma kadarda boyle olur.

kizlar napiyosunuz ben dun doktora gittim ve alttan muayene etti..muayenede polip tespit edildi..operasyonla bunu almalıyız dedi. gebelige engelmis.belkide bu yuzden dusugun olmustur dedi.ne yapacagimi sasirdim ve korktum..

kizlar napiyosunuz ben dun doktora gittim ve alttan muayene etti..muayenede polip tespit edildi..operasyonla bunu almalıyız dedi. gebelige engelmis.belkide bu yuzden dusugun olmustur dedi.ne yapacagimi sasirdim ve korktum..
eğer güvendiğin bi doktorsa ne diyorsa yap cnm ama kafanda soru isaretleri varsa başka bi doktora daha git

Selam kizlar malesef ben de bugun degerimin düştüğünü ve gebeligin sonlanacagini ogrendim. Anne olma duygusunu sadece 1 hafta yasayabildim nasip.... Birsey merak ettim. Burada bir ay korunup tekrar gebe kalmaya calisanlar var. Düşük de olsa kimyasal da olsa lohusa olunuyor diye biliyorum ben gunah degil mi 40 gün iliskiye girilmemeli diye biliyorum...

Çok geçmiş Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler versin. Yok canım kimyasal düşük normal adet kanaması gibi oluyor.Ben gideceğim gibi birşey duymadım. Korunma olmadı. Hatta dediğin gibi hemen ertesi ay gebe halaylar da var

Çaresiz birşey değilmis korkma aksine şükret ya fark edilmeseydi sen hamile kalıp tekrar düşük yaşasaydın.. Rabbim korusun. Doktoruna güven tedavisi ol.Ama eğer güvenmiyorsan başka bir doktora da kontrol ettirebilirsin

acaba kimsasal gebelik mi onu da bilmiyorum ki. Degerim 770 ama cok yavas ilerliyor. Progestan alıyordum biraktim doktor kendiliginden düşer dedi cok cok az kanamam da var. Bunu iyi arastirmak lazim ben hemen bebek istiyorum tekrar ama lohusalik sayiliyorsa gunahi cok buyuk Allah korusun[/QUOTE]

[/QUOTE]
Doktor öyle dediyse öyledir kanama başladı ize değer baya düşmüş olmalı artık. Bi araştırma ben hiç duymadım dediğin gibi birşey. Benim ailemden çevremden diyen olmadı .

Kimyasal gebelik mi oldu nirmal düşük mu oldu. Kimyasal gebelikte ya da dusukte lohusalik oluyor mu ben bunu bir arastirayim hocalara falan sormak lazim

Kimyasal gebelik mi oldu nirmal düşük mu oldu. Kimyasal gebelikte ya da dusukte lohusalik oluyor mu ben bunu bir arastirayim hocalara falan sormak lazim
Benim deger en yüksek 89 olabildi sadece. İki günde öğrendim zaten 4gün sonra da kanama başladı maalesef. Kimyasal dedi doktor da.

Benim deger en yüksek 89 olabildi sadece. İki günde öğrendim zaten 4gün sonra da kanama başladı maalesef. Kimyasal dedi doktor da.
Benim deger 770 idi bugün işte kimyasal olmak icin biraz fazla sanki belki dün test yaptirsaydim daha da fazlaydi.. Anlamadim ben de bisey

Benim 10 haftalık kalbi duran bebeğimde araştırdım bunu maalesef elleri kolları ve ayaklari bacakları oluşmuş olmazsa ne lohusa ne adet sayılır dedi hoca ama tabi ben onda kürtaj olmuştum ve doğru düzgün kanamam olmamıştı sizin kanama büyük ihtimal adet hükmünde olacak ve 10 gün dolup devam ederse özür sayılacak... ben bebeğimin kalbi durunca hoca hiç bir şey sayılmıyor deyince bir tuhaf olmuştum ister istemez ama o neredeyse tam bir bebek olacaktı demişim meğer 12 haftalık olması gerekiyormuş neyse Allah bir daha yaşatmasın hiç birimize böyle kötü şeyler Rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim kucaklamayi nasip etsin

Allah razi olsun canim ben de buna benzer seyler ogrendim arastirdigimda. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin hayirli saglikli evlatlar versin

[/QUOTE]
Oncelikle gecmis olsun ,cok zor bir durum,bikac gun bile olsa hamile olup o bebegin ustune hayaller kurmasi ve onu kaybetmesi cok zor bi durum. Rabbim bidaha yasatmasin. Kurtaj gibi dusunulmemeli, daha baslangicinda vucut onu sagliksiz gordugunu disari kendiatiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…