Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Oncelikle gecmis olsun ,cok zor bir durum,bikac gun bile olsa hamile olup o bebegin ustune hayaller kurmasi ve onu kaybetmesi cok zor bi durum. Rabbim bidaha yasatmasin. Kurtaj gibi dusunulmemeli, daha baslangicinda vucut onu sagliksiz gordugunu disari kendiatiyorm[/QUOTE]
(Mesaj yazarken gondere basmisim farketmeden). Vucut kendi atiyor ve icerisi temizlenmis oldugundan kendiliginden daha sonrasinda hamile kalmak daha kolay olur denmisti. Umidini kaybetme. Ben bir ay sonrasinda tekrar hamile oldugumu ogrendim. Verende alan da Allah, uygun zamanda inslh isteyen herkese verecektir, ama korunmana gerek yok canim. Ben suan iyiki korumnamisim diyorum:)

Nasip işte sağlıklı olsaydı 7 aylık hamile olacaktım.. Hala hamile kalmaya calisiyorum. O şanslı kesimden olamadım maalesef. Hemen ertesi ay pko yapacağını yaptı ertesi ay tertemiz rahim folikul doldu 45 gün sonra anca ilaçla regl olabilmistim.

Hepimiz sinavlardan geciyoruz biraz farklida olsa. Ama inslh bizim icin hayirli olan zamanlarda gelcek beklediklerimiz:) beklemk cok zor, ama yapacak birseyde olmuyor. Hicbir nasihat hicbir soz hafifletmiyor icimizdekini ama dua edio beklicez. Cok sukur simdi hamileyim ama yinede hayirlisiyla bi gelisse diyorum. Hayat birseyleri beklemekten ibaret, inslh sonu guzel olacak bu bekleyislerimizin hayirlisiyla :)

Kizlar bugun adet gunum ama bende bi degisiklik yok arada bir kasigim batiyo ama cok degil oyle aintim sümuksu gibi ama sadece bikere oldu ve cok akintim yok normalde cok olurdu. Goguslerkm baya sistiler ama sag gogusum bi tek fazla agriyo okadar. Uc gun once test yaptim erkendi galiba negatifti. Ama suda var uc gun gecikmeli olabiliyorum

Yumurtlama gününden emin misin peki ? Oradan sayalım. Ay inşaallah gelmesin kırmızılar bebiş gelsin

Masallah subhanallah sana canim benim :) ben de korunmayi düşünmüyorum Rabbim hayirli saglikli verir insallah hepimize. O birkac gün kendimi ilk defa anne gibi hissettim. Ve kaybettigimi ogrendigimde de susup sabretmeyi ne olursa olsun Rabbime yonelmenin en dogrusu oldugunu ogrendim. Insallah en yakin zamanda tekrar hamile oldugumu bildiririm ben de size :)

En geç gün tahminimce göre hesapladiginda 14 gün oluyor mu peki bugün
Benim bildigim son adet gununden 14.gun yumurtlaniyo diye ama doktor da dediki ilk adetinden say 14. Gun iliskiye gir gun asiri. Ozmanda girdim ama akintip pek yogun degildi uc dort gun sonra yogunlasti internettende arastidigima gore yumurtlamadaki olan seyleri yasadim 14.gunden bikac gun sonra ama hep ozmanlar iliskiye girdim gun asiri oldu ama oyle ayin kacinda bakmadim

Insallah vardır bebiş ne zaman tekrarlayacaksin testi?
Uc gun gecsin diyorum persembe gunu yaparim cunku ilk dusukte aradan bes gun sonra yapmistim hayali cizgi cikmisti sonradan koyulasti. Bide gecen ay 3gun sonra oldum ya iki gunde ben verim diyorum tabi insallah olmazsam allah kismet ederse persembe yapicam. Ay ama simdi lavaboya gittim beyaz sumuksu yapisik bi akinti gelms

Akıntı adet olduğun zaman geliyomuydu canm

Akıntı adet olduğun zaman geliyomuydu canm
Genelde adet olmadan cok oluyodu ama simdi okadr yok az geliyo gelincede beyz bi renkk anlamadimki ya insallah vardir biseyler bide sol kasigim cok batiyo vajinamin ustunede iki kere batma oldu

Genelde adet olmadan cok oluyodu ama simdi okadr yok az geliyo gelincede beyz bi renkk anlamadimki ya insallah vardir biseyler bide sol kasigim cok batiyo vajinamin ustunede iki kere batma oldu
OO zaman dikkat et kendine bende bu ay supeleniyorum ama bazen de psikolojik oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…