Alla alla oylede oluyomuki neyse ya cok taktim ben hayirlisi canm ya dua eelim bol boltestte cikmayabiliyor hemen @Hayalci_almina bi arkadaşından bahsetti böyle negatif çıkmış iftarda. 2 gün sonra kan tahlili 300 çıkmış sonuç
Benim son 2 gün... Dün test negatifti. Inşaallah yerleşme ağrısı falandırKızlar nasılsınız batı yaklaşan var mı? Benim 16 Mayıs, başladım geri sayıma. Bugün 9. Gündü akşamdan beri adet olacak gibi belim ağrıyor. Erken mi olcam bilemedim
Oo siralanmisiz yineBenimde 5 gün kaldı test yapmamak için zor duruyorum korkuyorum negatf gormekten hamile olanlar dua etsin bize
:) amin inşallah hepimize bu ay evime tasinicam ama olsun yeni ewe tombik bi bebis iyi gider :)Oo siralanmisiz yinepeşpeşe patlatmak nasip olsun müjdeli haberler.
Hayırlı olsun uğurlu gelsin inşaallah bi altın top gelsin evinize:) amin inşallah hepimize bu ay evime tasinicam ama olsun yeni ewe tombik bi bebis iyi gider :)
Malesef canm yine olmadi adet oldumkisafile sen ne yaptın ?
PufffMalesef canm yine olmadi adet oldum
Inşallah canım. Senin bu ay kaç yumurtan var ne yaptınBenim son 2 gün... Dün test negatifti. Inşaallah yerleşme ağrısı falandır
2 tane diyebilirim sanırım biri 18 diğer 16 mm idi.Inşallah canım. Senin bu ay kaç yumurtan var ne yaptın
Sağlıkla bebecik olsunlar dilerim. Dün yumurtalık nakliyle 70 Yaşında doğum yapan kadını görünce umudum tazelendi2 tane diyebilirim sanırım biri 18 diğer 16 mm idi.
Aynı haberi okumusuzSağlıkla bebecik olsunlar dilerim. Dün yumurtalık nakliyle 70 Yaşında doğum yapan kadını görünce umudum tazelendi
Nasip her türlüsü kabulümGelmez inşallah
En güzeli teslimiyet.. Maşallah sanaNasip her türlüsü kabulüm
Insallah canm ya umarim sende vardir. Valla birilerin hamile oldugunu duyunca umutlarim tazelaniyo insallah bebeigin vardirPufffSon olsun inşaallah
Canım herkesin ki değişiyor. Her gün test yap hatta akıntı takibine göre muhtemel Günler'de sabah akşam test yapıyorum ben. Geçmiş olsun bu arada. Rabbim tekrar nasip etsinSelam kızlar bende bu ay başında kimyasal geçirdim ne yazıkki sizlere bir sorum olacak adet olmam gereken günden 1 hafta sonra tam geldi benim kanamam bugün ovulasyon testi yapayım dedim cok koyu olmasada ikinci çizgiyi gördüm sizce yumurtlama zamanım normal adete göre mi olur eğer öyleyse bu haftasonu değerlendirmem gerekir bilgisi olan yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?