Amin canım hepimize inşallah artık sizin sayfayi takipte kalacağım hiç bilgim olmayan bişey yasadim şimdi geriye dönük yazismalari okuyorumCanım herkesin ki değişiyor. Her gün test yap hatta akıntı takibine göre muhtemel Günler'de sabah akşam test yapıyorum ben. Geçmiş olsun bu arada. Rabbim tekrar nasip etsin
Benim regl ağrıları geldi kendisi de 2 güne gelir..Insallah canm ya umarim sende vardir. Valla birilerin hamile oldugunu duyunca umutlarim tazelaniyo insallah bebeigin vardir
Canım geçmiş olsun öncelikle. Sen gün aşırı devam et çalışmalara çift çizgiyi hem ovu da hem gebelikte yakalarsın insaaah.Selam kızlar bende bu ay başında kimyasal geçirdim ne yazıkki sizlere bir sorum olacak adet olmam gereken günden 1 hafta sonra tam geldi benim kanamam bugün ovulasyon testi yapayım dedim cok koyu olmasada ikinci çizgiyi gördüm sizce yumurtlama zamanım normal adete göre mi olur eğer öyleyse bu haftasonu değerlendirmem gerekir bilgisi olan yazabilir mi
Gelmesin gelmesinnnnnnn bari seninki gelmesin. Ama biyerde okudum hamileliktete ayni regl olucak gibi durumlar oluyomus. Hatta benm bi yakinim vardi hamileydi kanamalari devam ediyodu sanki her ay regl geciriyodu doktora gitti hicbisorun yoktu her ay sonu onunda kanamalari oluyodu hatta kiz kanamalari yuzunden zapzayifyi. Herseyde bisey varkimbilir daha neler var. Ama ne cok umutsuz ol nede cok umutlu ol canm biseylerle oyalan kafandan atmak lazim rahimi cok etkiliyomus eger hastalanirsanda demmekki bebisinin zamani degilmis rabbim zamaninda saglikli sihatlik hayirli bebisler nasip etsinBenim regl ağrıları geldi kendisi de 2 güne gelir..
Öyle canım diyorum hep vakti gelince olacak bir sefer oldu sonu gelmedi Rabbim yine nasip edecek inşaallah. Var çok değişik örnekler mucizeler. Rabbim ol deyince ne olmaz kiGelmesin gelmesinnnnnnn bari seninki gelmesin. Ama biyerde okudum hamileliktete ayni regl olucak gibi durumlar oluyomus. Hatta benm bi yakinim vardi hamileydi kanamalari devam ediyodu sanki her ay regl geciriyodu doktora gitti hicbisorun yoktu her ay sonu onunda kanamalari oluyodu hatta kiz kanamalari yuzunden zapzayifyi. Herseyde bisey varkimbilir daha neler var. Ama ne cok umutsuz ol nede cok umutlu ol canm biseylerle oyalan kafandan atmak lazim rahimi cok etkiliyomus eger hastalanirsanda demmekki bebisinin zamani degilmis rabbim zamaninda saglikli sihatlik hayirli bebisler nasip etsin
Aynen oyle canm. Ozman oldu demmekki oda bi umuttu farzetki cocugun olmuyo saniyodun oluyomus demmekki bunu anlamana da vesile oldu evet canimizdan can gitti ama bunu taktir edende rabbimiz daha buyuk acilar gostermesinÖyle canım diyorum hep vakti gelince olacak bir sefer oldu sonu gelmedi Rabbim yine nasip edecek inşaallah. Var çok değişik örnekler mucizeler. Rabbim ol deyince ne olmaz ki
Agrilara bakma sen canim. Onemli olan kirmizilari gormemek. Bu ay mens olcam cok fena karnim agriyo, kimyasal atlattim mensim ondan gecikebilirmis diye dusunup durdum durdum ama o korktugum agrilar hamilelik agrisiymis:) inslhh seninde oyledir. Hic agrilara bakma, kasik agrisi karin agrisi bunlar bebistende olabiliyormusBenim regl ağrıları geldi kendisi de 2 güne gelir..
Oncelikle cok gecmis olsun. Uzulme diyemicem cunku uzulmemek aglamamak elde degil malesf boyle bi durumdaBende yasadim bunucuma gunu hamile oldugumu ogrenip pazar dusuk yaptim .. Cok korkuyorum ikincide boyle olacak diye ve bu kanama ne zaman bitecek bugun 4.gun ((
Yom canım ya test yaptım negatif.ve tamamen regl ağrısı var vücudumda.Agrilara bakma sen canim. Onemli olan kirmizilari gormemek. Bu ay mens olcam cok fena karnim agriyo, kimyasal atlattim mensim ondan gecikebilirmis diye dusunup durdum durdum ama o korktugum agrilar hamilelik agrisiymis:) inslhh seninde oyledir. Hic agrilara bakma, kasik agrisi karin agrisi bunlar bebistende olabiliyormusRabbim isteyen herkese hayirli zamanda nasip eder inslh
Çabuk biter inşaallah. Geçmiş olsun çok. belli bi gün yok herkesin farklı mesela benim adam akıllı 3 gün kanama oldu sadece sonra çok az kahve leke ile devam etti toplamda 1 hafta oldu.Bende yasadim bunucuma gunu hamile oldugumu ogrenip pazar dusuk yaptim .. Cok korkuyorum ikincide boyle olacak diye ve bu kanama ne zaman bitecek bugun 4.gun ((
cok gecmis olsun rabbim bidaha yastmasin. Ksisiden kisiye degisisr canm benm bir hafta surmustu ama diger ay hem gec oldum hemde lekelenmem 10 gunu buldu.Bende yasadim bunucuma gunu hamile oldugumu ogrenip pazar dusuk yaptim .. Cok korkuyorum ikincide boyle olacak diye ve bu kanama ne zaman bitecek bugun 4.gun ((
bende yaşadım canım şubat ayında cumartesi hamile olduğumu öğrendim pazartesi düşük oldu çok zor bir durum geçmiş olsun ama elimizden bişey gelmiyor hayırlısını istemekten başka ben sonra hamile kalamadım bekliyorumBende yasadim bunucuma gunu hamile oldugumu ogrenip pazar dusuk yaptim .. Cok korkuyorum ikincide boyle olacak diye ve bu kanama ne zaman bitecek bugun 4.gun ((
Ilk defa duydum boyle biseyi Rabbim korusun 9 aylik evliyim basta dusunmedik simdi istedik.tabi Rabbim uygun gormedi demekki elden bise gelmiyor . Allah hepimizin yardimcisi olsun birbirimize dua edelim.. Allahimm hepimize hayirli vakitlerde hayirli hamilelikler saglikli bebekler nasip etsin insallah ..Oncelikle cok gecmis olsun. Uzulme diyemicem cunku uzulmemek aglamamak elde degil malesf boyle bi durumda
Benim 5 gun damla damla gelip arkasindan 5. gunu tamamen mens kanamasi gibi aktif kanamaya baslamisti. Bir sonrakinde malesef bunun korkusunu yasiyor insan, hatta cift cizgileri gorunce bile aklina kimyasal olabilir mi sorusu gelip kendini kaptirmamak isteyeceksin ama inslh bidaha yasamazsin. Insani yipratan bi surec kimyasal ama buda bizim sinavimizmis diye dusunmek gerek. Rabbim daha beterlerinden korusun hepimizi.
Evet cok yiprandim hemen hayallere kapildim .. Allahim saglikli bebekler nasip etsin.. Peki doktor sana birsey dedi mi canim tekrar gecmis olsun tez vakitte hamile kalirsin insallah hayirlisi ilebende yaşadım canım şubat ayında cumartesi hamile olduğumu öğrendim pazartesi düşük oldu çok zor bir durum geçmiş olsun ama elimizden bişey gelmiyor hayırlısını istemekten başka ben sonra hamile kalamadım bekliyorum
Amin Allah razi olsun sagol canimm insallah tekrari olmaz .. Bazilari lohuda gbi 1 ay kanaman olur dedi ondan korktum birazdacok gecmis olsun rabbim bidaha yastmasin. Ksisiden kisiye degisisr canm benm bir hafta surmustu ama diger ay hem gec oldum hemde lekelenmem 10 gunu buldu.
Sagol canim.. Insallah cabuk biter bide ilac vermisti doktor acaba oda devam ettirir mi kanamayiÇabuk biter inşaallah. Geçmiş olsun çok. belli bi gün yok herkesin farklı mesela benim adam akıllı 3 gün kanama oldu sadece sonra çok az kahve leke ile devam etti toplamda 1 hafta oldu.
Ne ilacı ki ?Sagol canim.. Insallah cabuk biter bide ilac vermisti doktor acaba oda devam ettirir mi kanamayi
Metiler draje adi .. Icim temizlensin diyeymisNe ilacı ki ?
Belki ilaç bitince kanama da biter. Doktor verdiyse vardır bir bildiği varMetiler draje adi .. Icim temizlensin diyeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?