Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Amin Allah razi olsun sagol canimm insallah tekrari olmaz .. Bazilari lohuda gbi 1 ay kanaman olur dedi ondan korktum birazda
Yok canm normal adet kanamasi gibi olursun belki daha yogun ama kahve rengi lekelenmen olabilir korkma diger ayda mesela benm kanamam daha yogun oldu ama uc gunde bitti lekelenmem 10 gun surdu normalmis bunlar. Sende korkmakla haklisin bende boyleydim insallah hicbirirmiz bidaha yasamayiz korunmanada gerek yok doktr bana dedi uc ay rahim topatalanma sureci ama kimilerin hemen toparlaniyomus diger ay kaliyolar umarim sninde hemen toparlanir. Benm uc ay gecti beklemekteyiz

Evet cok yiprandim hemen hayallere kapildim .. Allahim saglikli bebekler nasip etsin.. Peki doktor sana birsey dedi mi canim tekrar gecmis olsun tez vakitte hamile kalirsin insallah hayirlisi ile
amin çok teşekkür ederim canım sağlıklı gebelik değilmiş demek ki düştü dedi sana bişey dedi mi

senin şubat ayında mıydı canım benimde üç ay oldu bende beklemedeyim rahim toparlanma süreci 3 ay mıymış bilmiyodum

senin şubat ayında mıydı canım benimde üç ay oldu bende beklemedeyim rahim toparlanma süreci 3 ay mıymış bilmiyodum
Evet canm ozele gittim doktorum oyle dedi rahim uc ayda toparlanirmis korunmana gerek yok dedi Bazi doktorlar korunun fln diyo ama ben korunmadim hic umarimda toparlanmistr 9 aydir deniyoruz ama hic oyle yumurtlama zamanimina gore iliskiye girme olmadi gun asiri oluyo genelde bide akintimdan anliyorum.onlara dikkat ediyorum okadar Hayirlisi artik canm ya belki daha zamani vardir. Zamaninda saglikli hayirli bebeisler gelsin. Bide cok takmamak lazimmis rahimi geriyomus. Sitres cok onemliymis biseylerle ugras kafani hamilelige yormamaya calis.

bende özele gitmiştim bana da korunmana gerek yok dedi bende korunmadım ben şimdi yumurtlama dönemindeyim akıntı falan yok daha bat 30 mayıs bakalım hayırlısı ne kadarlık evlisin canım ben çalışıyorum ama kendimi hep bu sitede buluyorum

Rabbim sanada hayirlisi ile biran once hayirli evlat nasip etsin insallah.. Iste biz istiyoruz da veren Rabbim .. Elden bise gelmiyor O ne zaman uygun gorurse artik .

Ikibucuk yillik evliyim 9 aydirda deniyoruz. Sen kac yillik evlisin canm. Evet ya burasi bagimlilik gibi bisey oldu

9 aylik evliyim ama kpss calisiyorum diye dusunmuyorduk bu ay denedik oldu .. Ay en buyuk hatam herkese soylemek oldu ders olsun bana
Hepimiz yaptık o hatayı maalesef.. 2 gün sonra da kötü haberi tekrar vermek çok zor oldu o psikoloji ile. Herhalde kese kalp ikili tarama filan herşey normal çıkmadan kimseye söylemem gibi geliyor bir dahakine..

9 aylik evliyim ama kpss calisiyorum diye dusunmuyorduk bu ay denedik oldu .. Ay en buyuk hatam herkese soylemek oldu ders olsun bana
Aynen oyle ya hic sorma herkeze duyurduk heleki annen kaynvalidem herkeze soylemislerdi esimi beni kim girse gozun aydin diyolardi. Valla busefer uc aya kadar kimseye soylemicez oyle anlastik

Aynen oyle ya hic sorma herkeze duyurduk heleki annen kaynvalidem herkeze soylemislerdi esimi beni kim girse gozun aydin diyolardi. Valla busefer uc aya kadar kimseye soylemicez oyle anlastik
Aynen bizde oyle anlastik hem herkes uzuldu hem her kafadan bi ses cikti bende soylemeyecem Allah nasip ederse

Hepimiz yaptık o hatayı maalesef.. 2 gün sonra da kötü haberi tekrar vermek çok zor oldu o psikoloji ile. Herhalde kese kalp ikili tarama filan herşey normal çıkmadan kimseye söylemem gibi geliyor bir dahakine..
Ben esime soylemeyi bile dusunmuyorum .. Isim bile bulmustu yaa o kadar hayal kurdu .. Ben bebegin dusmesinden cok etraftakilerin uzulmesine uzuldum .. Cunku bebek sonucta Allahin takdiri teslim oluyosun ama digeri cok fena .. Zor soyledim bi gun once tebrik edenler bi gun sonra teselli etti

kesinlikle benimde öyle ama tövbe inşallah bu ay hamile kalırsam kalbini duyana kadar hiç kimseye söylemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…