Kaç haftalıktı bebek? bende kimyasal gebelik yaşadım. 3-4 haftalıktı. Bir doktor kürtaj diye tutturdu sevmedim kürtaj demesini. başka bir doktora gittim oda bana kendiliğinden düşer dedi ve korunmana gerek yok dedi. Rahime bir şey olmuyor ki dinlensin. adet görürü gibi kanaman oluyor düşüyor. benimde aynı senin anlattığın gibi oldu. ama beklemene gerek yok. kürtaj olsa 3 ay beklemen gerekte rahim toplansın diye ama bir kaç haftalıkken düşmüşse gerek yok. en azından doktorum öyle dedi. hatta inofolike devam ediyorum.Merhbalar kızlar
Kasım ayında çok güzel heyecanlar yaşadım ama maalesef ki çok kısa sürdü.adet başladı zannettim sonra hamile oldgmu öğrendim daha sonra düşük yaptgmi öğrendim bunların hepsi 1 hafta içerisinde oldu.daha sonra doktor günlüklrm başladı.ilk gittiğim kadın dogumcu 2 3 ay korun dedi.şaşırdım.tabiki doktor değiştirdim.şimdi 1 ay korunsan iyi olur rahim kendini toplasın diyor.beta hcg henüz sıfırlanmadi.doktoruma da güveniyorum ama beklemek çok zorO kadar karışık duygular yaşıyorum ki anlatamam bazen umut bazen umutsuzlk yaşıyorum.acabalarm hiç bitmiyor.yeniden çift çizgileri ne zaman görebilcm çok merak ediyrm.
Gelin birbirimize destek olalım.yaşadıklarımızı paylaşalım ve umutlarımızı arttıralım
Kaç haftalıktı bebek? bende kimyasal gebelik yaşadım. 3-4 haftalıktı. Bir doktor kürtaj diye tutturdu sevmedim kürtaj demesini. başka bir doktora gittim oda bana kendiliğinden düşer dedi ve korunmana gerek yok dedi. Rahime bir şey olmuyor ki dinlensin. adet görürü gibi kanaman oluyor düşüyor. benimde aynı senin anlattığın gibi oldu. ama beklemene gerek yok. kürtaj olsa 3 ay beklemen gerekte rahim toplansın diye ama bir kaç haftalıkken düşmüşse gerek yok. en azından doktorum öyle dedi. hatta inofolike devam ediyorum.
Sief kurtaj yapsin para alsin diye 250 tl beni korkuttu iyice sonrada kurtaj yapalim kurtul dedi. Agri kesici bile vermedi. Guvenemedim baska doktora gittim. O da ne kurtaji ya dedi. Adet donemi gibi duser korkunmada hic gerek yok dedi. Cocuk calismalarina baslamak icin 7 gunu bekledim. Kanama bittikten sonra basladik cocuk calismalarina. Ama olmuyor boyle ovalasyon testi alacagim yoksa zor oluyor esim vardiyali. Yumurtlama donemini kacirmak istemiyorum ama bazen esim yorgun oluyor eh zorlada nezamana kadar :)Son adetime göre 4 5 haftalık oluodu cnm.ama ben değer düşmeye basladgnda doktora gitmiştim büyük ihtimal.kürtaj n adı geçmedi bizde coksukur.Sadece kanda değer sıfırlanmazsa kürtaj yapılması lazım denildi.sifirlandgni takip ettik sıkıntı olmadı şükür.1 ay korunduk ilk adetimi görene kadar.sonrasında korunmadik bizde.bencede gerek yok ama Bazı doktorlar garip 3 ay korunmayı önerio.Allah m hepimize çok bekletmedn nasip etsin inşallah.
kötü olmuş ya gecikince insan daha çok umutlanıyor ama gecikince rahim kendini hazırlıyor diyorlar belki gelecek ay olur bende bugün benden küçük birinin 2.ye hamile kaldığını öğrendim hemde çok az zaman var aralarındaTabikide okadar batimizi bekliyoruz yumurtlamamizi bekliyoruz. Ben yeni hastalandim bugun ucuncu gunum bes gunum gecmistiki oldum.
hii doğru canım senin ki yeniydi bat beklenen adet tarihiBat ne bu arada :) ya benim dusugum olali 4 5 gun oldu daha
kötü olmuş ya gecikince insan daha çok umutlanıyor ama gecikince rahim kendini hazırlıyor diyorlar belki gelecek ay olur bende bugün benden küçük birinin 2.ye hamile kaldığını öğrendim hemde çok az zaman var aralarında
ne yalan söyleyim kötü oldum evet kısmet belki böylesi hayırlıdır diyorum evet eşlerimizde çok etkileniyorkotu oldun dimi kismet. Evet gecikince daha kotu oluyo uc kere test yaptim tam sabah kalktim test yaptim negatif cikti iki dakika sonrada saolsun kirmizilar geldi. Odegil gunum gectikce esim daha cok heyecanlaniyo. Napalim artik beklicez
Bak neguzel hicbi sorunda yok aynen oyle rahim toparlana kadar bi kac ay gecer ne belli olur belkj diger ay bile tutar.insallah hemen hamile kalirsinBen gece doktordaydim .. Ikinci cocugun da dusuk olma ihtimali herkeste ne kadarsa sende de o kadar dedi yani ilki boyle oldu diye ikinciside oyle olcak diye bise yok.. Korunmanada gerek yok dedi cunku zaten hamile kalayim diyene kadar 1 2 ay gecer dedi
Allah razi olsun insallah hayirlisi ile bakalim .. Allahim isteyen herkese nasip etsin :*Bak neguzel hicbi sorunda yok aynen oyle rahim toparlana kadar bi kac ay gecer ne belli olur belkj diger ay bile tutar.insallah hemen hamile kalirsin
Bir kere kimyasaldan sonra korkmaya ve korunmaya gerek yok dendi bana hep cnm. Insan korkuyor ama ben korunmadim mesela ve iyiki korunmamisim. Bende cok korktum gene kimyasal mi olacak diye ama sukur iyi gidiyoruz. Oyuzden herkese tavsiyemdir, kurtaj olmadigi icin kimyasal korunmayin bence arkadaslar. Inslh Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda isteyen herkese nasip ederBen gece doktordaydim .. Ikinci cocugun da dusuk olma ihtimali herkeste ne kadarsa sende de o kadar dedi yani ilki boyle oldu diye ikinciside oyle olcak diye bise yok.. Korunmanada gerek yok dedi cunku zaten hamile kalayim diyene kadar 1 2 ay gecer dedi
Masallah darisi basimiza insallahhh cok umitlendimm :))Bir kere kimyasaldan sonra korkmaya ve korunmaya gerek yok dendi bana hep cnm. Insan korkuyor ama ben korunmadim mesela ve iyiki korunmamisim. Bende cok korktum gene kimyasal mi olacak diye ama sukur iyi gidiyoruz. Oyuzden herkese tavsiyemdir, kurtaj olmadigi icin kimyasal korunmayin bence arkadaslar. Inslh Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda isteyen herkese nasip eder
Ayyy canm ya insalah vardir bebis bence ilk is yarin doktora git kan testi yaptir hem icin rahatlar beklemezsinKızlar nasılsınız? Hayırlı pazarlar herkese. Benim bat yarın. Kalbim gümbür gümbür bekliyorum
Hayirli pazarlar canimm .. Hadi hayirlisi olsun insallah hayirlisi ile hamilesindir bende heyecanlandim simdi senin adina :)Kızlar nasılsınız? Hayırlı pazarlar herkese. Benim bat yarın. Kalbim gümbür gümbür bekliyorum
Amin insallah bende subatta kimyasal gebelik gecirdim doktorum dedi uc ay rahim toparlanicakmis buda ucuncu ayimzdi adet oldum artik diger ay umutlarla bekliyoruzkisafile Y Yusmer teşekkür ederim kızlar. Yarın adet olmazsam Salı günü kan tahlili yaptırcam inşallah. Şubat'ta kimyasal geçirdiğimden beri ovulasyon testleri, idrarda gebelik ve kanda gebelik testlerine hem çok para verdim hem çok üzüldüm. Bu sefer dayanmaya çalışcam. Görelim mevlam neyler.. Rabbim hepimize boy boy bi sürü bebişler versin tez vakitte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?