Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Bende korunmadim canm gerek yok dedi sadece rahimin toparlanma suresini soyledi ama dedi belki daha cabukta toparlanir dedi. Umarim toparlanmistr simdiyse yumurtlama donemimi bekliyoruz
Bende adet olacak gibi hissediyorum kasıklarımda bi sıcaklık var. Yarın kopar dananın kuyruğu

Bende adet olacak gibi hissediyorum kasıklarımda bi sıcaklık var. Yarın kopar dananın kuyruğu
Belki olmaz gebeliktede adet sancisi gibi oluyomus kotu dusunme ki iyi olsun kafani yorma takmamaya calis tabi elinde degil ama sitrers yapma. Hissediyomusun peki olabilir diye genelde hissederlermis ya

Belki olmaz gebeliktede adet sancisi gibi oluyomus kotu dusunme ki iyi olsun kafani yorma takmamaya calis tabi elinde degil ama sitrers yapma. Hissediyomusun peki olabilir diye genelde hissederlermis ya
Kimyasalda hcg 0.1 çıktığında bile biliyodum hamile olduğumu. O zaman hissetmiştim. Ama sonraki aylarda herşeyi hamileliğe yorduğum ve hüsranla sonuçlandığı için şimdi herşeyi adet belirtisi diye görmeye başladım. Yine de kırmızıları görünce üzülcem elimde değil

Ilk kahverengi akintinmi geliyo oncedende boylemiydi. Genelde yerlesmede acik kirmizi yada kahverengi akinti oluyomus. Kacinci gunun
Dün açıktı bugün koyulaşti ara ara kırmızılar var. 15. Gün yumurtlama sonrası zaten gelmesi lazım bugünlerde. Kullandığım ilaç geçikme yapabilir demişti doktor. Testler negatif olduğu için yerleşme diye bi şüphe yok içimde regl bekliyorum paşa paşa.

Yine gol değil bizim iş Haziran'a kaldı
Nasip canım gelecek elbet kırmızı kartsız günler. Bende inatla her ay küçük paket ped alıyordum ü ay pes ettim artık büyük paket aldım ama

Hayirlisi olsun kizlar yapcak bisey yok demekki bu ayda bebisniz inat etmis gelmiyo agir agir adimlarla benmki de kusmus heralde ama o bu gelsin gostericem ona nerde kalmis cok bekletti

Günaydın kızlar kimyasal dan sonraki ay yumurtlama yi takip ettiniz mi benim erken oldu sanırım uzayan akintim oldu dun ovu testi tam köyü olmasa bile yaklaştı ilk çizgiye sonra bugun siliklesti iyice kafam karıştı

P Pelukk ben her gün ov testi yapmıştım. Normalden geç yumurtladım.
Kızlar dün itibariyle kırmızılar benimle.. Beklemiyodum diyorum ama bekliyormuşum. Son adetim olsun inşallah bekleyişlerimiz hayırla müjdeye kavuşsun..

İnşallah canım sonn olur adetin. test falan iyice allak bullak oldum ya yapmak istemiyorum artık hiç bişey hakkımızda hayirlisi

İnşallah canım sonn olur adetin. test falan iyice allak bullak oldum ya yapmak istemiyorum artık hiç bişey hakkımızda hayirlisi
Bence takipte ol en azından adetin düzene girene kadar. Ben hala takip ediyorum yumurtlama günüm değişiyor adet döngüm bi 30 bi 34 şimdilik takibe devam.. İnşallah hepimizin son olsun yorulduk artık

O zaman düzenli ilişki olsun boşver gerisini regl geç gelebilir yumurtlama ileriye kayarsa. O da aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…