Bana korun demedi doktor. Korunmadım ama sonuç değişmedi.Amin insallah bende subatta kimyasal gebelik gecirdim doktorum dedi uc ay rahim toparlanicakmis buda ucuncu ayimzdi adet oldum artik diger ay umutlarla bekliyoruz
Bende korunmadim canm gerek yok dedi sadece rahimin toparlanma suresini soyledi ama dedi belki daha cabukta toparlanir dedi. Umarim toparlanmistr simdiyse yumurtlama donemimi bekliyoruzBana korun demedi doktor. Korunmadım ama sonuç değişmedi.
Bende adet olacak gibi hissediyorum kasıklarımda bi sıcaklık var. Yarın kopar dananın kuyruğuBende korunmadim canm gerek yok dedi sadece rahimin toparlanma suresini soyledi ama dedi belki daha cabukta toparlanir dedi. Umarim toparlanmistr simdiyse yumurtlama donemimi bekliyoruz
Benim kahverengiler koyulasmaya başladı akşama tam sökülürBende adet olacak gibi hissediyorum kasıklarımda bi sıcaklık var. Yarın kopar dananın kuyruğu
Belki olmaz gebeliktede adet sancisi gibi oluyomus kotu dusunme ki iyi olsun kafani yorma takmamaya calis tabi elinde degil ama sitrers yapma. Hissediyomusun peki olabilir diye genelde hissederlermis yaBende adet olacak gibi hissediyorum kasıklarımda bi sıcaklık var. Yarın kopar dananın kuyruğu
Ilk kahverengi akintinmi geliyo oncedende boylemiydi. Genelde yerlesmede acik kirmizi yada kahverengi akinti oluyomus. Kacinci gununBenim kahverengiler koyulasmaya başladı akşama tam sökülür
Yine gol değil bizim iş Haziran'a kaldıBenim kahverengiler koyulasmaya başladı akşama tam sökülür
Kimyasalda hcg 0.1 çıktığında bile biliyodum hamile olduğumu. O zaman hissetmiştim. Ama sonraki aylarda herşeyi hamileliğe yorduğum ve hüsranla sonuçlandığı için şimdi herşeyi adet belirtisi diye görmeye başladım. Yine de kırmızıları görünce üzülcem elimde değilBelki olmaz gebeliktede adet sancisi gibi oluyomus kotu dusunme ki iyi olsun kafani yorma takmamaya calis tabi elinde degil ama sitrers yapma. Hissediyomusun peki olabilir diye genelde hissederlermis ya
Yok yuklemedim bu kez akışına bıraktım ve bugün adet gunumdu henuz olmadim var mi sizlerde bi değişiklik günüm iyice gecmeden bakmicam kimyasaldan sonra korkuyorumE eflatunturkce ne yaptın başladın mı ateş ölçmeye yükledin mi programı?
Dün açıktı bugün koyulaşti ara ara kırmızılar var. 15. Gün yumurtlama sonrası zaten gelmesi lazım bugünlerde. Kullandığım ilaç geçikme yapabilir demişti doktor. Testler negatif olduğu için yerleşme diye bi şüphe yok içimde regl bekliyorum paşa paşa.Ilk kahverengi akintinmi geliyo oncedende boylemiydi. Genelde yerlesmede acik kirmizi yada kahverengi akinti oluyomus. Kacinci gunun
Nasip canım gelecek elbet kırmızı kartsız günler. Bende inatla her ay küçük paket ped alıyordum ü ay pes ettim artık büyük paket aldım amaYine gol değil bizim iş Haziran'a kaldı
Var var regl haberi var bendenYok yuklemedim bu kez akışına bıraktım ve bugün adet gunumdu henuz olmadim var mi sizlerde bi değişiklik günüm iyice gecmeden bakmicam kimyasaldan sonra korkuyorum
İnşallah canım sonn olur adetin. test falan iyice allak bullak oldum ya yapmak istemiyorum artık hiç bişey hakkımızda hayirlisi
Bence takipte ol en azından adetin düzene girene kadar. Ben hala takip ediyorum yumurtlama günüm değişiyor adet döngüm bi 30 bi 34 şimdilik takibe devam.. İnşallah hepimizin son olsun yorulduk artıkİnşallah canım sonn olur adetin. test falan iyice allak bullak oldum ya yapmak istemiyorum artık hiç bişey hakkımızda hayirlisi
O zaman düzenli ilişki olsun boşver gerisiniİnşallah canım sonn olur adetin. test falan iyice allak bullak oldum ya yapmak istemiyorum artık hiç bişey hakkımızda hayirlisi
Evet öyle yapıcam canım ins çok beklemeyiz bekledikce stres artıyor rabbim hepimizin kucaklarini doldursun inşallah amin :)O zaman düzenli ilişki olsun boşver gerisiniregl geç gelebilir yumurtlama ileriye kayarsa. O da aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?