Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kizlar merhaba ben birsey sorcam .. 8 mayista basimdan kimyasal gebelik gecti iki gundur midem asiri bulaniyor ve yaniyor alakasi yoktur degil mi cok kotuyum

Kizlar merhaba ben birsey sorcam .. 8 mayista basimdan kimyasal gebelik gecti iki gundur midem asiri bulaniyor ve yaniyor alakasi yoktur degil mi cok kotuyum
Hcg sıfırlanmış mıydı takibin yapıldı mı? Alakası yoktur gibi geliyor ama devam ederse doktora git canım

Sifirlanmisti takip yapildi ama bu mide bulantisi ve yanmasi mahvetti beni hamile olamam ki daha 2 gun oldu kanamamin bittigine
Canım o zaman kimyasalla alakası yok. Bazılarının hcg epey yükselmiş oluyo hemen düşmüyo o Yüzden sordum sıfırlandı mı diye. Stres yada mide üşütmesi olabilir, mide çok hassas bi organ. Dayanılmayacak gibiyse azalmıyor yada artıyorsa git bi doktora

arkadaşlar merhaba siteye yeni uye oldum bnde 2 hafta önce kimyasal geçirdim ama bnm değerlerim bayağı yüksekti 2010 olmuştu en son ama doktor kese görünmüyor haftaya filan görünür demişti daha sonra kanamam oldu ve doktora gittik değerim 1800 lere düşmüştü doktorum kese görünmediği için kendiliğine sıfırlanır dedi o hafta sürekli hastaneye gittik bu çarşamba değerim 45 e düşmüş sıfırlanınca ne yapmalıyım sizce korunmalı mıyım kafam çok karışık hastane ortamından nefret ediyorum bu hafta gitmek istemiyorum o yüzden

canım değerin düşünce adet olacaksın artık kendiliğinden sıfırlanır diye biliyorum adetten sonra

Canım maşallah görünce yazayım dedim bebisin büyümüş maşallah subhanallah. Insallah bana ve tüm isteyenlere nasip olur

Benim 39 a düştüğü günün gecesi kanamam olup adetle atılmıştı. Bence korunma kimyasal çünkü. Çalışmalara devam et. Belki mucizen ilaç gibi geliverir sana

Benim 39 a düştüğü günün gecesi kanamam olup adetle atılmıştı. Bence korunma kimyasal çünkü. Çalışmalara devam et. Belki mucizen ilaç gibi geliverir sana
çok sağol canım adet gibi kanamam oldu zaten kanamam bittikten sonra gittik 45 ti değerim

bence hiç korunmana gerek yok cnm. doktorlarda aynı şeyi söylüyor. iyiki korunmamışım diyorum ve kimyasal sonrası daha çabuk ve rahat hamile kalındığını araştırdım, herkesede tavsiyemdir, başka bi probleminiz yoksa kimyasal sonrası hiççç korunmayın arkadaşlar

Sen ne zaman hamile kaldın canım. Kimyasal dan ne kadar sonra? ?

sen kimyasaldan hemen sonraki ay mı hamile kaldın canım

sen kimyasaldan hemen sonraki ay mı hamile kaldın canım
evet canım, şükür hemen bir sonraki ay hamile kaldım tekrardan. ümidimizi yitirmeden sabırla beklemeye devam edelim, Rabbim hayırlı zmanda herkese nasip edecektir inşlhh ama bizde payımıza düşeni yapalım, denemeye devam diyelim korunmadan

biz enfeksiyonlar,varikosel ameliyatı, kimyasak düşük geçirdik canm. ama bir kere olan kimyasaldan korkulmaması gerektiğini araştırdım, insani korkutuyor ya tekrar kimyasal ise diye düşünmeden olmuyor ama derler ya kuruyemiş, hemen ayağa kalkmamak falan gerekir diye, gerçekten bunlarında etkili olduğuna inanıyorum ben. hayırlı zamanda hayırlısını versin Rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…