Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Benim dr bir de biraz ilgisiz cikti.. o kadar siradan biseydi ki benim kimyasal gebelik yasamam ona gore.. benim yasadigim stres uzuntu hic onemli degildi onun icin.. dr degistiricem bakalim

Benmde ilk gittigim çok ilgisizdi cnm beni görür görmez kaçıncı dusugun dedi sok oldum nasıl düşük mü yaptım ben kanama falan hicbisey yok.yani dediğin gibi onlar için çok normal inşallah iyi bi doktor bulablrsn degistr cnm ben degistirdm çok memnunum artık.İnşallah sende bulursn

Güzel haberlerini bekliyrz cnmcm

Çok geçmiş olsn cnm inşallah herşey daha güzel olur ilaclrn şifa olur sağlıklı bebislrmz olur.üzülme noolur hepimiz bi şekilde ugrasiorz Rabbim dermansz dert vermesn ve en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Evet canim ilk gebeligimde malesef kaybettim benim cok fazla kanamam olmamisti agrilarim cok kotuydu regl agrisi hic biseydi ki benim regl gunlerim cok agrili gecer o cok farkli bi agriydi normalde esmer tenliyim 4 gun yuzum kirec gibi gezdim yuruyemedim kanamalarimda camur gibiydi 10 gun surdu az az ve dr 2 ay koruma vaerdi icersi tam temizlensin die sonra ki gelen adetimde cok yogun ve cok pihtiliydi demek temizlenmekten onu kastetmis ve ben o ay tekrar dusuk yapiyorum sandim psikolojik olarak cok pihtiliydi size koruma vermedimi doktor

verdi cnm ama bidahaki regle kdr sadec,çünkü çok şükür bi sorun yaşamadım
kürtaj olmak zorunda değildim ve kanamam 5 günde bitmişti
diğer regl günlerimden farklı değildi, benimde sancılı geçer ama sen daha yogun yaşamışşın demekki
Allah ım birdaha göstermesin başka acılar vermesin
bu 2.ayın mı senin ozmn ?

Evet canim ilk gebeligimde malesef kaybettim benim cok fazla kanamam olmamisti agrilarim cok kotuydu regl agrisi hic biseydi ki benim regl gunlerim cok agrili gecer o cok farkli bi agriydi normalde esmer tenliyim 4 gun yuzum kirec gibi gezdim yuruyemedim kanamalarimda camur gibiydi 10 gun surdu az az ve dr 2 ay koruma vaerdi icersi tam temizlensin die sonra ki gelen adetimde cok yogun ve cok pihtiliydi demek temizlenmekten onu kastetmis ve ben o ay tekrar dusuk yapiyorum sandim psikolojik olarak cok pihtiliydi size koruma vermedimi doktor

Amin canim insallah benim dusukten sonraki 6. Ayim hala yok malesef

Ben anlamadim millet evlenir evlenmez hamile kalir bilmem bize niye vurmadi sans illaki kapi kapi gezecek miyiz

Ben anlamadim millet evlenir evlenmez hamile kalir bilmem bize niye vurmadi sans illaki kapi kapi gezecek miyiz
Ah canim aynen ole millet ilk geceden hamile kaliyo hatta cevremde ole cokki dugununde regline 1 hafta olan arkadasim ilk gece hamile kalio evlendikten 20 gun sonra dr gidio pattt hamile bende anlamiyorum bu insanlar mi cok bilgili biz mi cok cahil gerci hersey Rabbimden en dogru zamani o bilir ol derse olur

kızlar vakti saati vardır elbet.
Rabbim inşallah nasip eder. bize düşen dua etmek ve isyan etmemek
bende çok bunalıyorum heleki çevre baskısı
hiç tanımadıgn insanlar bi yerde denk geldiğim insanlar bile bu bebk meselesini irdelemeye kalkınca
o an içimden neler sayıyorum ama elden gelen bişey yok.
hakkımızda hayırlısı.

Biz boyle ustune dustukce bizden bir cacik olmaz ben sürekli hamilelikle ilgili seyler bakiyom anam yapiyo altı tane nerden biliyo ne arastirmis biz ustune dustukce olmicak

Biz boyle ustune dustukce bizden bir cacik olmaz ben sürekli hamilelikle ilgili seyler bakiyom anam yapiyo altı tane nerden biliyo ne arastirmis biz ustune dustukce olmicak
Al bendende o kadar sabah uyandigim hamilelik yatana kadar acabalarla yasiyorum gece ruyalarda bebek goruyorum millet hadi artik kac yil oldu yapmion mu diyince agzina bitane cakasim gelio sanki oluyoda ben yapmiom

Elbet vakti saati vardir canim rabbim ol derse olacak elbet ama insanogluyuz iste en onemlisi kadinlik ve annelik ic gudusu bi anonce olsun istiyoruz stres yapmamak elde degil ocevredekilerin sozleri zaten sinir ediyo beni konu komsu akraba biktim artik yapmiyorum siz mi bakcaniz diyom ama icimde ne firtinalar kopuyo

Al bendende o kadar sabah uyandigim hamilelik yatana kadar acabalarla yasiyorum gece ruyalarda bebek goruyorum millet hadi artik kac yil oldu yapmion mu diyince agzina bitane cakasim gelio sanki oluyoda ben yapmiom
Ben bu ay cok takmicam okul ogrenciler vs ugras dur zaten cocuk olunca ne oluyo cennet mi sunacaklar zaten evliliğin besinci ayında kafayi yedim artik gez toz eglen neyi bekledik de oldu hep beklemedigimiz anlanrda olmadi mi

yaa sorma canım insanlar çok duyarsız bu konuda kime ne bizim bebeğimizden dimi

ahh tabiki anne olmak istiyoruz ve biran önce olsun istiyoruz elbet
ama istediğimiz zaman anne olamayacagımızıda deneyimlemek zorunda kaldık malesef
bunda da vardır bi hayır. Rabbim OL der ve oluverir. hiç canınızı sıkmayın
bak ben tüp bebek denedim aşılama denedim bi sürü koca karı ilacı denedim olmadı
ama bu sefer kendiliğinden olmuştu, hiç beklemediğim bi anda hemde
o yüzden diyorum ya Rabbim OL dedikten sonra hiç bişey engel değil
biz bize düşeni yapalım ve sabredelim
hepbirlikte burdan birgün güzel haberlerimizide paylaşıcaz. p
peki sen dr a falan gidiyormusun ? tedavi vs?

Ben bu ay cok takmicam okul ogrenciler vs ugras dur zaten cocuk olunca ne oluyo cennet mi sunacaklar zaten evliliğin besinci ayında kafayi yedim artik gez toz eglen neyi bekledik de oldu hep beklemedigimiz anlanrda olmadi mi
Canim sen erken kafaya takmisin bi sene diyolar zaten drlar yeni evlendigin icin hormonlarin suan anca alismistir iliski durumuna herhangi bi rahatsizligin var mi bizde 4 yillik evliyiz hic koruma olmadi gecen sene esim varikosel ameliyati oldu sonra bi dusuk yaptim hala beklemedeyim ama bu tur rahatsizliklariniz varsa ihmal etmeyin erken tedaviye baslayin

Canim cok sukur bende bi sorun yok esimde varikosel vardi ameliyat oldu ameliyattan 1.5 ay sonra hamile kaldim dedigim gibi oda dustu iste sonra bidaha kalamadim esimin tekrar sipermigram vermesi gerekiyo ama iste onuda ikna etmek zor ameliyata 1.5 senede zor ikna ettim simdide tekrar spermiyograma ikna etmeye calisiom bu kadar dusuncemin ustune benim desteye ihtiyacim varken ben ona destek olmaya calisiom bidaha hamile kalip dusuk yaparsam mafolucam bi test verse karar verecez artik tupe falan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…