benimde bu ay 3.ayım olacak hiç korunmadım bat 30 mayıs sabırla bekliyorum sağlıkla gelsin bebişin inşallahevet canım, şükür hemen bir sonraki ay hamile kaldım tekrardan. ümidimizi yitirmeden sabırla beklemeye devam edelim, Rabbim hayırlı zmanda herkese nasip edecektir inşlhh ama bizde payımıza düşeni yapalım, denemeye devam diyelim korunmadan
kuruyemişin ne etkisi var canımbiz enfeksiyonlar,varikosel ameliyatı, kimyasak düşük geçirdik canm. ama bir kere olan kimyasaldan korkulmaması gerektiğini araştırdım, insani korkutuyor ya tekrar kimyasal ise diye düşünmeden olmuyor ama derler ya kuruyemiş, hemen ayağa kalkmamak falan gerekir diye, gerçekten bunlarında etkili olduğuna inanıyorum ben. hayırlı zamanda hayırlısını versin Rabbim hepimize
sperm kalitesini arttırıyormuş cnm, eşine özellikle yedirmen gerekirmiş. sperm yavaşlığı varsa onları hızlandırıyormuş kalitesini arttırıyormuşkuruyemişin ne etkisi var canım
anladım canım bu ay ki yumurtlamam geçti eğer olmazsa gelecek aya yediririm hangilerinden peki bide sen ne kadar yattın canım hemen ayağa kalmamak demişsin yasperm kalitesini arttırıyormuş cnm, eşine özellikle yedirmen gerekirmiş. sperm yavaşlığı varsa onları hızlandırıyormuş kalitesini arttırıyormuş
Gecmis olsun canm. Korunmana gerek yok sonucta dusuk yapmissin benm doktorum korunma demisti burdaki bi cok arkadasimda korunmadi belki diger ay adetin gecikebilir endiselenmede bi kac ay duzensiz olabilir. Insallah en kisa zamanda rabbim nasip ederarkadaşlar merhaba siteye yeni uye oldum bnde 2 hafta önce kimyasal geçirdim ama bnm değerlerim bayağı yüksekti 2010 olmuştu en son ama doktor kese görünmüyor haftaya filan görünür demişti daha sonra kanamam oldu ve doktora gittik değerim 1800 lere düşmüştü doktorum kese görünmediği için kendiliğine sıfırlanır dedi o hafta sürekli hastaneye gittik bu çarşamba değerim 45 e düşmüş sıfırlanınca ne yapmalıyım sizce korunmalı mıyım kafam çok karışık hastane ortamından nefret ediyorum bu hafta gitmek istemiyorum o yüzden
ben arkadaşımdan da duymuştum hamile kalan ve kendımde denedim, ceviz özellikle günde 4-5 tane yese yeter.en az yarım saat yat derim. bende okadar arştırdım ki, kimisi sabaha kadar kalkmadım yazmış diğer topiclerde.keçi boynuzu pekmezi alıp içerenler ve fayda gördüğünü söyleyenlerde var ayrıcaanladım canım bu ay ki yumurtlamam geçti eğer olmazsa gelecek aya yediririm hangilerinden peki bide sen ne kadar yattın canım hemen ayağa kalmamak demişsin ya
Canım maşallah görünce yazayım dedim bebisin büyümüş maşallah subhanallah. Insallah bana ve tüm isteyenlere nasip olur
Allah razı olsun. Kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun Rabbim kaderimize hayırlısını versin herşeyinHanımlar hayırlı kandiller. Allah bu mübarek gün hürmetine akıllı sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere..
Saliha canım salı günü doktora gidiyorum. Aslında adetimin ilk 3 günü gitmek istedim ama koşturmacadan olmadı. Acaba ne ister ki?Allah razı olsun. Kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun Rabbim kaderimize hayırlısını versin herşeyin
Ultrason da bakar hormona bakmaz şimdi. Yumurtanın durumuna bakar sana ona göre birşey söylerSaliha canım salı günü doktora gidiyorum. Aslında adetimin ilk 3 günü gitmek istedim ama koşturmacadan olmadı. Acaba ne ister ki?
Bu klomen vs pco olmayanlara da veriliyor mu? Benim kimyasaldan sonra adetlerim hiç düzelmedi. Bi 30 gün bi 34 oluyo önceden 28 günde tıkır tıkır oluyodum ne güzel. Ya biz hem benim hem eşimin bi sıkıntısı var mı yok mu iyice bakılsın istiyoruz bi ultrasonla geri gönderirse uyuz olurumUltrason da bakar hormona bakmaz şimdi. Yumurtanın durumuna bakar sana ona göre birşey söyler
Ultrasonla bakinca ne sorun olup olmadigi gorulmez miBu klomen vs pco olmayanlara da veriliyor mu? Benim kimyasaldan sonra adetlerim hiç düzelmedi. Bi 30 gün bi 34 oluyo önceden 28 günde tıkır tıkır oluyodum ne güzel. Ya biz hem benim hem eşimin bi sıkıntısı var mı yok mu iyice bakılsın istiyoruz bi ultrasonla geri gönderirse uyuz olurum
Yumurtalık rahim vs görülür ama hormonlar vs kan değerlerine de bakılmalıUltrasonla bakinca ne sorun olup olmadigi gorulmez mi
Reglin 2 yada 3.günü bakılıyor hormonları sadece. Klomene de ya 3. Günü yada 5. Günü başlıyorlar kullanmaya. Ve şöyle bir durum var yumurtlama problemi olmayanlarda klomen kist yapabiliyor onu kolay kolay vermiyor çoğu doktorBu klomen vs pco olmayanlara da veriliyor mu? Benim kimyasaldan sonra adetlerim hiç düzelmedi. Bi 30 gün bi 34 oluyo önceden 28 günde tıkır tıkır oluyodum ne güzel. Ya biz hem benim hem eşimin bi sıkıntısı var mı yok mu iyice bakılsın istiyoruz bi ultrasonla geri gönderirse uyuz olurum
Teşekkür ederim canım bi gideyim de bakalım ne diyecek ..Reglin 2 yada 3.günü bakılıyor hormonları sadece. Klomene de ya 3. Günü yada 5. Günü başlıyorlar kullanmaya. Ve şöyle bir durum var yumurtlama problemi olmayanlarda klomen kist yapabiliyor onu kolay kolay vermiyor çoğu doktor
Aynı benimde regl bitti yum bekleme modu. Ohh ohh muvaffak ol inşaallah. Bende bu ay doktora gitmiyor olmanın rahatlığı içindeyim. Inşaallah yum kendi catlarda bu rahatlık böyle devam eder.Kizlarr nasil gidiyo heralde daha var yumurtlamaniza bende yumurtladi yumurtlucam. Halen takiyomusunuz her ayki oldugu gibiben oluruna biraktim artik cok takmiyorum umursamamaya calisiyorum
Insallahh canm benim. Bizimde tasinma durumuz var o yuzden takmiyorum nezamna olursa olsun helebi yerlesim rahtlim temizlik dizim fln derken hamile olursam hic yapamam iste bende kendimi boyle teselli ediyorum zamana biraktik esimde cocuk konusu acmiyo artik oda diyo nezeman olursa biz hazirda beklemekteyiz diyeo oyle diyince ben kendimi daha rahat hissediyorumAynı benimde regl bitti yum bekleme modu. Ohh ohh muvaffak ol inşaallah. Bende bu ay doktora gitmiyor olmanın rahatlığı içindeyim. Inşaallah yum kendi catlarda bu rahatlık böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?