Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

bncede akışına bırakmak en iyisi 2 haftadır kafayı yedim bnde artık internetten filanda herşeye bakıp kafamı yormicam

Bi çubuk var ona prezervatif yada eldiven takip jel sürüyorlar hemen girişten oluyor çok ileri girmiyor acı hissetmiyorsun yani. Ama tabii rahatsız edici bir durum b
Heee onu biliyorum banada yaptilar ben ismini bilmiyodum alttan bakiyolar diye diyodum. Evet fazla acsi yok ama endisesi oluyo insan bi tirsiyooo.

AA benim bi doktor öksür derdi çünkü öksürürken ister istemez esniyor dene istersen. Bi de mutlaka wc ye gir idrara sıkışık olunca da acıyor.
Sağol canım. Karnımdan baktı. Hsg istedi. Tabi spermiogram ve öbür adetimde hormon vs. Bugün 2 de hsg çekilecek. Ultrasondan korkuyordum bakalım şimdi ne yapcam. Kadın olmak niye bu kadar zor ya

Haftaya sonuçlarla gitcem canım. Yumurta takibine başlayacakmış çatlatma iğnesi yapacakmış vs haftaya konuşuruz bunları dedi. Şuan şu hsg yi atlatmaktan başka bişey yok aklımda
Gördüğü herhangi bir sorun varmı peki söyledi mi birşey yoksa tetkikler yapılsın elimizin altında olsun mu dedi ?

Gördüğü herhangi bir sorun varmı peki söyledi mi birşey yoksa tetkikler yapılsın elimizin altında olsun mu dedi ?
Canım bi sıkıntı görünmüyor dedi. 2011 yılında bekarken gitmişim o zamanda Polikistik overden şüphelenmiş. O dönemki tahlillerine göre bi sıkıntı yok ama şimdi bi kimyasal geçirdin bakalım rahimde mi bi sıkıntı var da bebek oluşuyor ama tutunamıyor mu bi Detaylı Görelim dedi. İşte hsg den çıktım. Kayıtlara geçsin diye söylüyorum en beter adet ağrısının kat kat fazlası oluyo. İğrenç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…