- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
günaydın kızlar ben bat bekliyorum canım 30 mayıs hiç ümidim yok amaKizlarr nasil gidiyo heralde daha var yumurtlamaniza bende yumurtladi yumurtlucam. Halen takiyomusunuz her ayki oldugu gibiben oluruna biraktim artik cok takmiyorum umursamamaya calisiyorum
Az kalmis hadi hayirlisi canm bbelkide zamni gelmistrgünaydın kızlar ben bat bekliyorum canım 30 mayıs hiç ümidim yok ama
Aynen oylebncede akışına bırakmak en iyisi 2 haftadır kafayı yedim bndeartık internetten filanda herşeye bakıp kafamı yormicam
Haber et doktordan çıkınca ne diyecek bakalım ?Teşekkür ederim canım bi gideyim de bakalım ne diyecek ..
Şuan beklemedeyim canım. Vajinal ultrason yapacak diye dünden beri gerilmekten kaskatı oldumHaber et doktordan çıkınca ne diyecek bakalım ?
Öff bende hiç sevmiyorumŞuan beklemedeyim canım. Vajinal ultrason yapacak diye dünden beri gerilmekten kaskatı oldum
Sorun orda benim canım acıyor her defasındaÖff bende hiç sevmiyorumgerilme ama can acıtmıyor
evet az kaldı amin canım hayırlısı neyse o olsun hiç hamile gibi hissetmiyorum umudum yokAz kalmis hadi hayirlisi canm bbelkide zamni gelmistr
Bosver be uzulme rabbim elbet vericek vardir bi hayr takma okadar valla bak sonra diyiceksin bukadar kendimi niye uzmusum. Farzetki zamani degil rabbim ol derse olur.evet az kaldı amin canım hayırlısı neyse o olsun hiç hamile gibi hissetmiyorum umudum yok
Onu nasil yapiyolar vajina ultrasyonuÖff bende hiç sevmiyorumgerilme ama can acıtmıyor
Bi çubuk var ona prezervatif yada eldiven takip jel sürüyorlar hemen girişten oluyor çok ileri girmiyor acı hissetmiyorsun yani. Ama tabii rahatsız edici bir durum bOnu nasil yapiyolar vajina ultrasyonu
AA benim bi doktor öksür derdi çünkü öksürürken ister istemez esniyorSorun orda benim canım acıyor her defasında(
Heee onu biliyorum banada yaptilar ben ismini bilmiyodum alttan bakiyolar diye diyodum. Evet fazla acsi yok ama endisesi oluyo insan bi tirsiyooo.Bi çubuk var ona prezervatif yada eldiven takip jel sürüyorlar hemen girişten oluyor çok ileri girmiyor acı hissetmiyorsun yani. Ama tabii rahatsız edici bir durum b
Sağol canım. Karnımdan baktı. Hsg istedi. Tabi spermiogram ve öbür adetimde hormon vs. Bugün 2 de hsg çekilecek. Ultrasondan korkuyordum bakalım şimdi ne yapcam. Kadın olmak niye bu kadar zor yaAA benim bi doktor öksür derdi çünkü öksürürken ister istemez esniyordene istersen. Bi de mutlaka wc ye gir idrara sıkışık olunca da acıyor.
Ee yumurta için birşey dedi mi ? Allah kolaylık versinSağol canım. Karnımdan baktı. Hsg istedi. Tabi spermiogram ve öbür adetimde hormon vs. Bugün 2 de hsg çekilecek. Ultrasondan korkuyordum bakalım şimdi ne yapcam. Kadın olmak niye bu kadar zor ya
Haftaya sonuçlarla gitcem canım. Yumurta takibine başlayacakmış çatlatma iğnesi yapacakmış vs haftaya konuşuruz bunları dedi. Şuan şu hsg yi atlatmaktan başka bişey yok aklımdaEe yumurta için birşey dedi mi ? Allah kolaylık versin
Gördüğü herhangi bir sorun varmı peki söyledi mi birşey yoksa tetkikler yapılsın elimizin altında olsun mu dedi ?Haftaya sonuçlarla gitcem canım. Yumurta takibine başlayacakmış çatlatma iğnesi yapacakmış vs haftaya konuşuruz bunları dedi. Şuan şu hsg yi atlatmaktan başka bişey yok aklımda
Canım bi sıkıntı görünmüyor dedi. 2011 yılında bekarken gitmişim o zamanda Polikistik overden şüphelenmiş. O dönemki tahlillerine göre bi sıkıntı yok ama şimdi bi kimyasal geçirdin bakalım rahimde mi bi sıkıntı var da bebek oluşuyor ama tutunamıyor mu bi Detaylı Görelim dedi. İşte hsg den çıktım. Kayıtlara geçsin diye söylüyorum en beter adet ağrısının kat kat fazlası oluyo. İğrenç.Gördüğü herhangi bir sorun varmı peki söyledi mi birşey yoksa tetkikler yapılsın elimizin altında olsun mu dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?