Oyy oyyCanım bi sıkıntı görünmüyor dedi. 2011 yılında bekarken gitmişim o zamanda Polikistik overden şüphelenmiş. O dönemki tahlillerine göre bi sıkıntı yok ama şimdi bi kimyasal geçirdin bakalım rahimde mi bi sıkıntı var da bebek oluşuyor ama tutunamıyor mu bi Detaylı Görelim dedi. İşte hsg den çıktım. Kayıtlara geçsin diye söylüyorum en beter adet ağrısının kat kat fazlası oluyo. İğrenç.
Canım sol tüp tıkalı. Rahimde doğuştan gelen bi sıkıntı var. Üst kısmı düz olması gerekirken içe doğruymuş. Radyoloğun anlattığına göre hamile kalırsam ancak sağ tüpten ve rahim ameliyatla düzeltilmezse düşük riski çok yüksek. Çoğu kadın düşük yaşamaktansa ameliyat oluyor dedi. Kadın doğumcuya raporu gönderdim ama henüz dönmedi. Hal böyle. Canım çok acıyor.Oyy oyysonuç temiz çıksın inşaallah.
Ay canm kiyamam sana. Ameliyat ol dusuk tehkikesi yasamaktansa ol bitsin canini sıkma kuzum gecicek rabbim bi dert vermisse dermaninda en yakin zamanda verir insallhCanım sol tüp tıkalı. Rahimde doğuştan gelen bi sıkıntı var. Üst kısmı düz olması gerekirken içe doğruymuş. Radyoloğun anlattığına göre hamile kalırsam ancak sağ tüpten ve rahim ameliyatla düzeltilmezse düşük riski çok yüksek. Çoğu kadın düşük yaşamaktansa ameliyat oluyor dedi. Kadın doğumcuya raporu gönderdim ama henüz dönmedi. Hal böyle. Canım çok acıyor.
Âmin inşallah. Allah Razı olsun canım. Şubat'tan beri hadi bu ay tamam derken bunu Öğrenmek zor geldi. Belki şubattaki bebeğimde bu Yüzden tutunamadı. İnsanın aklına o kadar çok şey geliyor ki..Ay canm kiyamam sana. Ameliyat ol dusuk tehkikesi yasamaktansa ol bitsin canini sıkma kuzum gecicek rabbim bi dert vermisse dermaninda en yakin zamanda verir insallh
Hadi ya tüh.. ameliyat mı düşünüyorsun şimdi ? Belki de kimyasal da o yüzden olduCanım sol tüp tıkalı. Rahimde doğuştan gelen bi sıkıntı var. Üst kısmı düz olması gerekirken içe doğruymuş. Radyoloğun anlattığına göre hamile kalırsam ancak sağ tüpten ve rahim ameliyatla düzeltilmezse düşük riski çok yüksek. Çoğu kadın düşük yaşamaktansa ameliyat oluyor dedi. Kadın doğumcuya raporu gönderdim ama henüz dönmedi. Hal böyle. Canım çok acıyor.
Âmin canım Allah dermansız dert vermesin. Ben o kadar rahattım ki bişey çıkmayacak boşuna canım acıyacak ama bakalım diyodum kendi kendime. Hani Aklımda acaba kalmasın diye. Doktorum eşinin sonuçlarıyla geldiğinde konuşalım Yazmış. Başka bişey yazmayınca da korkum arttı. Sanki o kadar kötü ki yüzyüze Konuşmak istiyor. Allah imtihanımı kolaylaştırsın inş duanı eksik etme..Hadi ya tüh.. ameliyat mı düşünüyorsun şimdi ? Belki de kimyasal da o yüzden olduGeçmiş olsun canım. Rabbim çaresiz dert vermesin inşaallah.
Yok yom sıkıntı etme kendine doktorlar hep gülüyor konuşalım derler. Bütün sonuçları görür ona göre bir yorum yapar.inşaallah en basit en kolay yol ile gelir bebeğin. Dualar müşterekÂmin canım Allah dermansız dert vermesin. Ben o kadar rahattım ki bişey çıkmayacak boşuna canım acıyacak ama bakalım diyodum kendi kendime. Hani Aklımda acaba kalmasın diye. Doktorum eşinin sonuçlarıyla geldiğinde konuşalım Yazmış. Başka bişey yazmayınca da korkum arttı. Sanki o kadar kötü ki yüzyüze Konuşmak istiyor. Allah imtihanımı kolaylaştırsın inş duanı eksik etme..
İnşallah Rabbim güzel haberlerimizi paylaştığımız günü yakın kılsın..Yok yom sıkıntı etme kendine doktorlar hep gülüyor konuşalım derler. Bütün sonuçları görür ona göre bir yorum yapar.inşaallah en basit en kolay yol ile gelir bebeğin. Dualar müşterek
Aminİnşallah Rabbim güzel haberlerimizi paylaştığımız günü yakın kılsın..
Bende bu ara bal ceviz badem fındık fıstık yediriyorum. Bi de balık yağı aldı kapsül onu kullanıyor.arkadaşlar eşlerinizin sperm sayısının ve kalitesinin artması için avokado, kuru incir, badem,ceviz, et ve pekmez gibi gıdalar tüketmesi gerekiyormuş
Tabikide canm belkide kimyasalda oyuzden oldu ama sıkma canimi her şerde bi hayr vardirÂmin inşallah. Allah Razı olsun canım. Şubat'tan beri hadi bu ay tamam derken bunu Öğrenmek zor geldi. Belki şubattaki bebeğimde bu Yüzden tutunamadı. İnsanın aklına o kadar çok şey geliyor ki..
Duayla, tedbirle elimden geleni yapcam. Olmuyorsa yine Rabbimden canım. Sağolasın..Tabikide canm belkide kimyasalda oyuzden oldu ama sıkma canimi her şerde bi hayr vardir
Aynen oyle kuzum sıkma canini negeliyosa rabbimdenDuayla, tedbirle elimden geleni yapcam. Olmuyorsa yine Rabbimden canım. Sağolasın..
Canm benmde 14 du doktor dedi 20den sonra daha yavas yavas duser onemli olan 20den dusmesi demistisizinki kaç günde sıfırlandı
Naptim canm bebis nasil. cinsiyeti belli oldumu. Nasil gidiyoAmiiinnn cnmcm Allah razı olsn.
Inşallah en yakın zamanda.dualrm sizinle İnşallah
Naptim canm bebis nasil. cinsiyeti belli oldumu. Nasil gidiyo
Bende iyiyim allah sukur oyle beklemekteyiz takmayiyorum ama artik oluruna biraktim zaten tasinma durumumuz var onlarla kafayi yoruyorum ev fln temizlik. Haber verirsin canm cinsiyetini bekliyorum merakla ama icimden bi ses kiz gibi gecti saglikli olsundaİyi cnm çok şükür sen nasılsın.yavaş yavaş bulantilr tiksinmeler azalio gibi insallah.
Cinsiyetimz de kesinlesmedi hâlâ.8 haziranda randevumz o zaman ogrenrz İnşallah bakalım bekliyrz :)
Sen neler yapiosn nasıl gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?