Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

İnşallah cnm.hayrlsi bakalm.Bende bi tık fazla Kız istiorm Aslında ama erkek olursa da mutlu olurm yani
Kafaya takmamak en güzeli cnmcm.hazır ugraslarin da varken kafanı dağıt biraz.çalışmaları da aksatma tabi

iyi aksamlar arkadaslar bn kimyasal gebelk yasamistim kan degermin sifirlanmasini bekliorz bugun kan degrm 4.5 cikti doktor yinede 10 gun bekle dedi iliski icin sizce ne yapmaliyim kafam karsti

iyi aksamlar arkadaslar bn kimyasal gebelk yasamistim kan degermin sifirlanmasini bekliorz bugun kan degrm 4.5 cikti doktor yinede 10 gun bekle dedi iliski icin sizce ne yapmaliyim kafam karsti

Çok geçmiş olsn cnm.En doğrusu sifirlangini görmek.Bence de doktorunu dinle.ben üzerinden 1 adet doneminn geçmesini beklemstm.doktorm öyle demişti

Çok geçmiş olsn cnm.En doğrusu sifirlangini görmek.Bence de doktorunu dinle.ben üzerinden 1 adet doneminn geçmesini beklemstm.doktorm öyle demişti
çok saol canım bnde bekliyorum bir adet geçsin ondan sonra başlıyacağız çalışmalara senin kimyasaldan ne kadar zaman snra oldu hamileliğin? Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Eşinin sonucu nasıl çıktı güzel mi sayınız filan ?
Canım bugün almaya gidemedik. Yarın hem sonuç Alıp hem doktora göstercez. Zaten bugün alsaydım da sonucu iyi mi kötü mü anlayamam. Referans değerleri var mıdır bilmiyorum gerçi..

Amin cnm çok sağol.1 Ay korunduktan sonra 3.adetimi olmadım çok şükür.hâlâ daha da inanamiyrm.Şaka gibi ama adet olmuyrm diorm :))

Salliala canım merhaba. Eşimde oligoastenoteratospermi diye bi zıkkım çıktı. Gebelik doğal yolla çok zor. Olsa bile düşükle sonuçlanır, boş gebelik olur vs dedi. Tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ikimizde de sıkıntı olduğu için işimiz biraz zor. Brüksel tüp bebek merkezini tavsiye etti. Randevumu aldım bekliyorum. Bende durum bu. Sen nasılsın?

Hayırlısı olsun canım ya.. Rabbim ugrastirmadan versin bebeğinizi umarım ilk tedavide olur. İlk kez duydum böyle birşey benim catlamayan yumurta ile devam

Hayırlısı olsun canım ya.. Rabbim ugrastirmadan versin bebeğinizi umarım ilk tedavide olur. İlk kez duydum böyle birşey benim catlamayan yumurta ile devam
Sağol tatlım bende ilk kez duydum, dilim dönmüyor ama Teşhis bu. Iyi ki daha fazla beklememişiz ne diyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Gelişmeleri paylaşırız yine burdan. Zaten kimse kalmadı. Seni Merak ettiğim için girer oldum bu topiğe

Cnm çok geçmiş olsun.inşallah en yakın zamanda Hayırlı sonuçlar alirsnz

önceleri hamileliğin nasıl bir şey olduğunu hiç bilmediğim için daha erken anne olmak istemiyorum şimdilik diyordum. ama hamileliğim kısada sürse o tarif edilmez duyguyu yaşayınca sabırsızlıkla hamile kalacağım günleri bekliyorum. hamile kadınları görünce imreniyorum Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…