Bende iyiyim allah sukur oyle beklemekteyiz takmayiyorum ama artik oluruna biraktim zaten tasinma durumumuz var onlarla kafayi yoruyorum ev fln temizlik. Haber verirsin canm cinsiyetini bekliyorum merakla ama icimden bi ses kiz gibi gecti saglikli olsunda
iyi aksamlar arkadaslar bn kimyasal gebelk yasamistim kan degermin sifirlanmasini bekliorz bugun kan degrm 4.5 cikti doktor yinede 10 gun bekle dedi iliski icin sizce ne yapmaliyim kafam karsti
Calismalara devammm canm zatenİnşallah cnm.hayrlsi bakalm.Bende bi tık fazla Kız istiorm Aslında ama erkek olursa da mutlu olurm yani
Kafaya takmamak en güzeli cnmcm.hazır ugraslarin da varken kafanı dağıt biraz.çalışmaları da aksatma tabi
çok saol canım bnde bekliyorum bir adet geçsin ondan sonra başlıyacağız çalışmalaraÇok geçmiş olsn cnm.En doğrusu sifirlangini görmek.Bence de doktorunu dinle.ben üzerinden 1 adet doneminn geçmesini beklemstm.doktorm öyle demişti
Çatlama bekliyorum canım. Ateş bugün biraz yükseldi sanrım çatladı dün 16. GündeSalliala canım nasılsın? Hangi dönemdesin durum ne merak ettim
Bebiş olsun inşallah :) ben hsg çektirdim eşimin spermiogram testi yapıldı. Yarın doktora göstercez sonuçları.Çatlama bekliyorum canım. Ateş bugün biraz yükseldi sanrım çatladı dün 16. GündeSen neler yapıyorsun ?
Hayırlı haberlerle gel inşaallahBebiş olsun inşallah :) ben hsg çektirdim eşimin spermiogram testi yapıldı. Yarın doktora göstercez sonuçları.
İnşallah canım Sağol. Buralardayım zaten yazarım. Senden de güzel haberler bekliyorumHayırlı haberlerle gel inşaallah
Eşinin sonucu nasıl çıktı güzel mi sayınız filan ?İnşallah canım Sağol. Buralardayım zaten yazarım. Senden de güzel haberler bekliyorum
Canım bugün almaya gidemedik. Yarın hem sonuç Alıp hem doktora göstercez. Zaten bugün alsaydım da sonucu iyi mi kötü mü anlayamam. Referans değerleri var mıdır bilmiyorum gerçi..Eşinin sonucu nasıl çıktı güzel mi sayınız filan ?
çok saol canım bnde bekliyorum bir adet geçsin ondan sonra başlıyacağız çalışmalarasenin kimyasaldan ne kadar zaman snra oldu hamileliğin? Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
ne güzel darısı bana ve isteyen herkese olur inşallahAmin cnm çok sağol.1 Ay korunduktan sonra 3.adetimi olmadım çok şükür.hâlâ daha da inanamiyrm.Şaka gibi ama adet olmuyrm diorm :))
Hayırlısı olsun canım ya.. Rabbim ugrastirmadan versin bebeğinizi umarım ilk tedavide olur. İlk kez duydum böyle birşeySalliala canım merhaba. Eşimde oligoastenoteratospermi diye bi zıkkım çıktı. Gebelik doğal yolla çok zor. Olsa bile düşükle sonuçlanır, boş gebelik olur vs dedi. Tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ikimizde de sıkıntı olduğu için işimiz biraz zor. Brüksel tüp bebek merkezini tavsiye etti. Randevumu aldım bekliyorum. Bende durum bu. Sen nasılsın?
Sağol tatlım bende ilk kez duydum, dilim dönmüyor ama Teşhis bu. Iyi ki daha fazla beklememişiz ne diyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Gelişmeleri paylaşırız yine burdan. Zaten kimse kalmadı. Seni Merak ettiğim için girer oldum bu topiğeHayırlısı olsun canım ya.. Rabbim ugrastirmadan versin bebeğinizi umarım ilk tedavide olur. İlk kez duydum böyle birşeybenim catlamayan yumurta ile devam
Salliala canım merhaba. Eşimde oligoastenoteratospermi diye bi zıkkım çıktı. Gebelik doğal yolla çok zor. Olsa bile düşükle sonuçlanır, boş gebelik olur vs dedi. Tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ikimizde de sıkıntı olduğu için işimiz biraz zor. Brüksel tüp bebek merkezini tavsiye etti. Randevumu aldım bekliyorum. Bende durum bu. Sen nasılsın?
ne güzel darısı bana ve isteyen herkese olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?