Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Çaresiz bir dert olmasın az önce bi arkadaşa da onu dedim beni tüp ile gelmek istiyorsa öyle gelsin Rabbim nasıl Nasip edecekse o yola gireceğiz hepimiz. Ben beklemeye devam çatlarsa ne ala catlamazsa da devam yapacak birşey yok

Sen hiç tüp denemiş miydin? Meşakkatli bi yol olduğunu biliyorum sadece tüp bebek için. Duyan herkes ikiz istiyodun belki ikiz olur diyo bende içten içe aynı şeyi düşündüm belli mi olur bakarsın tek hamilelikle 2 bebişim olur oh mis :)

Yok canım daha 1 yıl oldu bizim denemeye başlayalı erken o yüzden ama eylüle kadar olmazsa bende aşılama ile başlayıp o yola gireceğim sanırım. Aynen ikiz olsa süper işime gelir

Yok canım daha 1 yıl oldu bizim denemeye başlayalı erken o yüzden ama eylüle kadar olmazsa bende aşılama ile başlayıp o yola gireceğim sanırım. Aynen ikiz olsa süper işime gelir
Hsg vs tahliller yapıldı mi? Biz ocakta başlamıştık ama tahlilleri erken istedik iyi ki öyle yapmışız yoksa bi 6 ay daha bekleyin diyecekti doktorlar

Hsg vs tahliller yapıldı mi? Biz ocakta başlamıştık ama tahlilleri erken istedik iyi ki öyle yapmışız yoksa bi 6 ay daha bekleyin diyecekti doktorlar
Tahliller Tamam benim pko var ilaçla fayda görüyorum ama eşimin bi görünmesi lazım sanırım. Eylüle kadar kafam rahat olsun istedim yazın. Eylülde hsg cektiririm bende sanırım

Tahliller Tamam benim pko var ilaçla fayda görüyorum ama eşimin bi görünmesi lazım sanırım. Eylüle kadar kafam rahat olsun istedim yazın. Eylülde hsg cektiririm bende sanırım
Canım hsg için çok bekleme. Zaten toplam yarım saatte çekiliyor. Ben şimdi düşünüyorum belki Şubat'taki sağlıklı gebelikti ama rahmim Y şeklinde ve septalı olduğu için tutunamadı belkide diyorum.

Yazın uğraşmak istemiyorum memlekete gidiyoruz çünkü 2 ay orada geçiyor tekrar doktor bulmak filan zor olacak orada. Olabilir doktor da öyle dedi sanırım senin demi?

Yazın uğraşmak istemiyorum memlekete gidiyoruz çünkü 2 ay orada geçiyor tekrar doktor bulmak filan zor olacak orada. Olabilir doktor da öyle dedi sanırım senin demi?
İşte ilk öyle dedi ama eşimin sperm sorunu da eklenince ikisi de olabilir dedi. Hakkında Hayırlısı olsun canım. Ben iyi ki erken yaptırmışım diyorum inş sende bi sıkıntı çıkmaz

İşte ilk öyle dedi ama eşimin sperm sorunu da eklenince ikisi de olabilir dedi. Hakkında Hayırlısı olsun canım. Ben iyi ki erken yaptırmışım diyorum inş sende bi sıkıntı çıkmaz
Hayırlısı canım. elden gelecek birşey yok çıkarsa tedavi olacağız Rabbim ne uygun gördüyse.

Kızlar dusukten sonra kullandığınız ilaçları yazarmisiniz yada hamile kalmak için hangi ilaçı kullanıyorsunuz

Benim doktorum bana ilaç vermiyor vitamin veriyor hep geçen sınırı geçmiş zehirlencekttim o yüzden bana söylerseniz alican artık sikildim ya

Benim doktorum bana ilaç vermiyor vitamin veriyor hep geçen sınırı geçmiş zehirlencekttim o yüzden bana söylerseniz alican artık sikildim ya
Canım geçmiş olsun ama doktorun verdiği ilaçla zehirlenme tehlikesi atlatmışsın burda biri ilaç adı söylese gerçekten kullanmaya cesaret edebilir misin? Benim doktorum ilaç vermedi rahim filmi ve spermiogram istedi. Ikisinin sonucuna göre tüp bebek merkezine yönlendirdi. Sen memnun değilsen başka bi doktora git. Birinin söylemesiyle de ilaç kullanma sakın

Öyle kafana göre içilecek türden ilaçlar değil canım bu ilaçlar. Mesela bende pko var klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Bir de antidiyabetik ilaca başladı.ama benim kullandığım ilaçları herhangi bir sorun olmayan kişiler kullanamaz ve takip şart olan ilaçlar bunlar.

Gitcem zaten bana vitamin veriyor hiç bir şey vermedi bayramdan sonra başka doktora gitcem 5 ay oldu dusuk yapalı olmadi hala

Klomen dedi arakadasm o yüzden sordum oda dusuk yaptı klomen bide progesteron diye bi ilaç kullanmış sonra şuan hamile bir aylık

Klomen dedi arakadasm o yüzden sordum oda dusuk yaptı klomen bide progesteron diye bi ilaç kullanmış sonra şuan hamile bir aylık
Ama klomen yumurtlama sorunu olmayan kadınlarda kist yapabiliyor o yüzden kontrol ile kullanılmalı. Ben yine aynı ilacı vereceklerini bildiğim halde kendim alıp kullanmam asla takip gereken bi ilaç çünkü.

Kızlar incir kürü denediniz mi hic
Denemedim ama cok iyimis diyolar hem erkek icin hem kadin icin. Erkegin soerm sayisini arttiriyomus. Ben yapicam bugun dun aldim. Zeytin yagi icine iki tane incir ariyosun her gun bir tane yigiyosun sen ve esin sonra yerine iki tane daha koyuyosun her aldiginda tekrar yerine koyuyomussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…