Bu kullanım şeklini İlk kez duydum. Bi deneyince söyler misin tadı nasıl acaba ?Denemedim ama cok iyimis diyolar hem erkek icin hem kadin icin. Erkegin soerm sayisini arttiriyomus. Ben yapicam bugun dun aldim. Zeytin yagi icine iki tane incir ariyosun her gun bir tane yigiyosun sen ve esin sonra yerine iki tane daha koyuyosun her aldiginda tekrar yerine koyuyomussun
Tamam canm bende ilkkez duydum ama internette fln da okudum bide bi abla soyleydiBu kullanım şeklini İlk kez duydum. Bi deneyince söyler misin tadı nasıl acaba ?
Kendim yapmam ama eşime yaparım o herşeyi denemez uyuzdur birazTamam canm bende ilkkez duydum ama internette fln da okudum bide bi abla soyleydi
Benimki keçi boynuzu dışında herseye kabul edyo incir kurundende iciyo ee sonuçta ilimizin çocuğu olcak olursa yaniKendim yapmam ama eşime yaparım o herşeyi denemez uyuzdur biraz
Geçmiş olsun çok.benim düzensiz değildi 20 olduktan sonra kanama başlamıştı. Doktora bi git kontrol etsin içeride parça kalma riskine karşı mutlaka kanama bittiyse inşallah değer sıfırlanmistir.Slm kızlar bende yeni geçirdim kimyasal gebeligi dusugude yaptım ilk betahcg 80 ikincisi 70 üçüncüsü 69 dördüncü 71 ve en son cuma günü 90 çıktı sizdede böyle duzensiz değerler oldu mu yarın bir daha git cem dr a kanamam 15 gun sürdü dün tamamen bitti
Keciboynuzunu yaptım ben çok şükür içti severek. Şimdi zaten varikosel gibi bir derdimiz çıktı. Önce onun tedavisi sonra bitkisel Kürlere başlayacağım.Benimki keçi boynuzu dışında herseye kabul edyo incir kurundende iciyo ee sonuçta ilimizin çocuğu olcak olursa yani
Evet yarın tekrar betahcg yapcak ins düşmüştürGeçmiş olsun çok.benim düzensiz değildi 20 olduktan sonra kanama başlamıştı. Doktora bi git kontrol etsin içeride parça kalma riskine karşı mutlaka kanama bittiyse inşallah değer sıfırlanmistir.
Canım bu ara bu ilacı araştırıyorum da recetesiz alınabiliyor mu ? Nasıl faydasını gördüm mü sen ?Yok cnm endometriosis hastasi oldugim icin prof bana önce bir kac ay dene dedi sonra tedaviue baslariz dedj ben de yabanci ve Türk forumlarindan bu ilaci buldum daha once de sadece otunu icmistim hayitin ordan biliyorim kendim kullanım dedim adet açısından tam zamanında oldum ama hamilelik umudu artik bu aya kendimi bildim bileli adetlerimde problem var anne olmak cok uzak bir seymis gibi geliyo bana offf offf
Bencede canm esine yap kendin icemiyosan sorunun var. Ama esine yarar sper kalitesini yukseltiyo valla ben esime dedim tamam dedi yap bakalim bi icerim dedi. UmarimmmmKendim yapmam ama eşime yaparım o herşeyi denemez uyuzdur biraz
Sen nasil yaptin canm zeytin yagiylami karistirdinBenimki keçi boynuzu dışında herseye kabul edyo incir kurundende iciyo ee sonuçta ilimizin çocuğu olcak olursa yani
Bende dün sordum yer misin diye Dur önce bi o mu kaldı derdim dedi.. Adam haklı ama önce varikoseli halletmemiz lâzım Bizim. Sonra kürler ile tedavi sürecini desteklemek. Ona da kür yapmaya korkar oldum kolesterol ve şeker de çıktı tahlillerinde.Bencede canm esine yap kendin icemiyosan sorunun var. Ama esine yarar sper kalitesini yukseltiyo valla ben esime dedim tamam dedi yap bakalim bi icerim dedi. Umarimmmm
Keciboynuzunu yaptım ben çok şükür içti severek. Şimdi zaten varikosel gibi bir derdimiz çıktı. Önce onun tedavisi sonra bitkisel Kürlere başlayacağım.[/QUOT varikosal ne oluyo benim eşim sağlık
Benim etki etmeye başladı galiba kasıklarda tuhaf şeyler oluyo yumurta günümde bile böyle olmadı bn devam etcem ben 5 tane inciri uçe boldum 1.5 litre kaynamış suya attım 15 dakka kaynattm inciri çok koyunca midem bulandı en iyisi 5 tane sonra hemen suzmedim tencerede soguttum sonra süzüp içtim iftardan önce bide sahurda iciyorum havucta yapmaya başladım bu gün bakalm hayırlısı artıkSen nasil yaptin canm zeytin yagiylami karistirdin
Gecmis olsun cnm bnm degerim 2000 lerdeydi ve yavas yavas dusuyordu bnada doktr byle giderse kurtaj dedi bnde cok korkmustm nyseki snra kanamam baslayinca daha hizli dusmeye basladi kurtaja gerek kalmadi ama kan degerimin sifirlanmasi 1 ayi bulduMrb kızlar 17 gun önce kimyasal dusuk yaşadım ilk bebegimiz olacaktı ilk günler pembe kanamam oldu betahcg 80 di sonra kanamam arttı parca geldi beta 70 e düştü sonra 69 oldu bir hafta kadar sonra 71 e çıktı geçen hafta cuma 90 a yükseldi o.tesi tekrar tahlil yapıp eğer yükselme olsaydı kurtaj olacaktım bugün 27 ye düştü ve kurtaja gerek kalmadı aynı zamanda bugün adet oldum bir hafta sonra son bi tahlil yapıp 0 lamis mi ona bakacaklar benim gibi aynı durumu yaşayanlarla paylaşmak istedim belki birazcık olsun içinizi rahatlatirim diye düşündüm ben kurtajdan korkuyordum ve böyle bir durum yasayan in yazısını görmedim kafayı yiycektim ☺rabbime çok şükür daha iyiyim
Afiyeett olsun canm yarasinn insallahhhBenim etki etmeye başladı galiba kasıklarda tuhaf şeyler oluyo yumurta günümde bile böyle olmadı bn devam etcem ben 5 tane inciri uçe boldum 1.5 litre kaynamış suya attım 15 dakka kaynattm inciri çok koyunca midem bulandı en iyisi 5 tane sonra hemen suzmedim tencerede soguttum sonra süzüp içtim iftardan önce bide sahurda iciyorum havucta yapmaya başladım bu gün bakalm hayırlısı artık
Bende dün sordum yer misin diye Dur önce bi o mu kaldı derdim dedi.. Adam haklı ama önce varikoseli halletmemiz lâzım Bizim. Sonra kürler ile tedavi sürecini desteklemek. Ona da kür yapmaya korkar oldum kolesterol ve şeker de çıktı tahlillerinde..Bencede canm esine yap kendin icemiyosan sorunun var. Ama esine yarar sper kalitesini yukseltiyo valla ben esime dedim tamam dedi yap bakalim bi icerim dedi. Umarimmmm
Sagol canım insallh olur bu sefer hepimizin olur bu mübarek günlerde dialarmz kabul olur insalahhhAfiyeett olsun canm yarasinn insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?