Canm benm ozman sen hic kur olaylarina girme tehlikeye atma kendinizi. Diger sorunlarinizi halledin bi insallah onlar halolur sonra zaten belki gerek bile duymucaksiniz insallahBende dün sordum yer misin diye Dur önce bi o mu kaldı derdim dedi.. Adam haklı ama önce varikoseli halletmemiz lâzım Bizim. Sonra kürler ile tedavi sürecini desteklemek. Ona da kür yapmaya korkar oldum kolesterol ve şeker de çıktı tahlillerinde..
Ne güzel dayanabilmissin haydi güzel haberlere inşaallah. Benim daha 3 gün var refleks Bugün kasıklarım biraz battı bende nasıl olsa çıkmaz diye bi Test yaptım silik çıktı içim içimi yiyor şuan eşimin bu durumunda gercekten bebiş geliyorsa bize tam mucize haber gelmiş Olacak.Kizlar bu arada benm bugun dorduncu gunumdu adetim geceli ama takmiyorum. Yarin byyuk ihtimal doktora gidebilirim esim istiyo test yapalim diye. Ben biraz daha bekleme tarftariyim enazindan 7 gun gecsin. Bendeki degisiklik. Goguslerimin uc kenarlari sert ce acayio derecede agriyolar uc hafta oldu. Yuz ustu yatamiykrum
Nasil yani iki cizgimi cikti ikincisi silik oylemi. Ayy canm benm ozmannn bebisss var gitsene doktora. Ben diger gebeligimde de silik cikmiti hamileymisimmNe güzel dayanabilmissin haydi güzel haberlere inşaallah. Benim daha 3 gün var refleks Bugün kasıklarım biraz battı bende nasıl olsa çıkmaz diye bi Test yaptım silik çıktı içim içimi yiyor şuan eşimin bu durumunda gercekten bebiş geliyorsa bize tam mucize haber gelmiş Olacak.
Benimde öyleydi ilkinde ama şimdi çok şaşkınım henüz inanamıyorum yarın kan tahlili düşünüyorum idrar testini bi tekrarladiktan sonra.Nasil yani iki cizgimi cikti ikincisi silik oylemi. Ayy canm benm ozmannn bebisss var gitsene doktora. Ben diger gebeligimde de silik cikmiti hamileymisimm
Yaptir tabikide canm ya hamilesin iste basbaya cikmis bide ucgun kala yapmissin simdi tam netlesmistir. Hicte haberimiz yok hihhhh. Yarin ilk is kan testi yaptir hadi gozun aydinnnnBenimde öyleydi ilkinde ama şimdi çok şaşkınım henüz inanamıyorum yarın kan tahlili düşünüyorum idrar testini bi tekrarladiktan sonra. Eki Görüntüle 1846921
Benmde 10 gun gecmisti onuncu gun kahve rengi lekelenmem oldu ama az az geliyo dort gun surdu arkasindan sokuldum ama benmkinde apacik buyuk parca dustu. Ama kimilerinde kucuk parca oluyomus . Canm belki dusmus olabilir seni uzmek istemem ama adetin 5gun gectiginde test yap derim. Sessiz dysuk oluyomus. Yani kimyasal gebelikKızlar benim son adet tarihim 7 haziran yani geçen hafta saliydi . fakat sadece kahverengi lekelenmelerim oldu bu kahverengi lekelenmelerim 8 gün sürdü.yani düne kadar kahverengi azar azar afedersiniz pedimi doldurmayacak kadardı . normalde çok olurdum ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım internette biraz araştırdım yerleşme kanaması implantasyon kanaması üstüne görme filan yazıyordu. Fakat bugünde adetim normale döndu.yani anlıyacagınız 8 gün kahverengi ara ara lekelerim oldu ve bugün adetim normale döndü . acaba diyorum bebek rahime yerleşip dusmus olabilirmi ? Bilgisi olan yardım etsin
Sağol tatlım dediğin olabilirBenmde 10 gun gecmisti onuncu gun kahve rengi lekelenmem oldu ama az az geliyo dort gun surdu arkasindan sokuldum ama benmkinde apacik buyuk parca dustu. Ama kimilerinde kucuk parca oluyomus . Canm belki dusmus olabilir seni uzmek istemem ama adetin 5gun gectiginde test yap derim. Sessiz dysuk oluyomus. Yani kimyasal gebelik
inşallah hamilesindir bizede umut olursun bugün yaptın mı tekrar idarar testiniBenimde öyleydi ilkinde ama şimdi çok şaşkınım henüz inanamıyorum yarın kan tahlili düşünüyorum idrar testini bi tekrarladiktan sonra. Eki Görüntüle 1846921
Amin inşaallah. Henüz yapmadım öğlen yapacağım eve gidince.inşallah hamilesindir bizede umut olursun bugün yaptın mı tekrar idarar testini
hayırlı haberlerini alırız inşallahAmin inşaallah. Henüz yapmadım öğlen yapacağım eve gidince.
Bence hamilesin canım benimde ilki öyleydi kan testi yaptrsaydin ya ben duramazdimSanki çok da koyulaşmış değil gibi.. eşim bekleme taraftarı tahlil için bende bekliyorum.. Eki Görüntüle 1847089
Bende duramam da eşim bekleyelim diyor temkinli yaklaşıyorBence hamilesin canım benimde ilki öyleydi kan testi yaptrsaydin ya ben duramazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?