- 23 Mayıs 2016
- 98
- 78
- 18
- 38
Insallahhhh canm halen inanamiyorum sok tayim cok heyecanlandim elim ayagim titriyo. Rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsinÇok sevindim çok allah anali babalı büyütsün sen ve bebeğin sağlıkla buluşun ins
Süper haberKizlllarrr hamileyimmmmmm
Ağrılı olabilir reglinn kimyasalda meraklanma normaldir sanırım. Benim belim çok ağrı yapmıştı.. parça düşünce geçmişti..Kızlar kimyasal dusuk yaptım betahcg 27 ye düştüğü gün adet gününe denk geldi ve adet oldugumu düşünüyorum fakat sol kasigimda arada hafif sizi ve sancı oluyor böyle birşey yaşayan var mi normal mi
Cok sevindimKizlllarrr hamileyimmmmmm
Çok sevindim canım inşaallah sağlıcakla kucağına,â almak Nasip OlsunInsallah kizlar ya idarar testi yaptim hemen cokti beklemedim bile. Pazartesi kan vericem insallahh. Ama insan hissediyomus ya
Insallhhh canm benm darisi sizin basiniza. Ama sende hamilesinnn icimden oyle gectiiÇok sevindim canım inşaallah sağlıcakla kucağına,â almak Nasip Olsun
Ayyy mesajini sonradan gordumm ne guzel ya ayni anda. Insallahh articakk icini ferak tut bendemi yapsam ya pazartesi diye anlatik amaVe eşimi ikna ettim kan tahlili yaptırdım sonuç 109 çıktıartsın inşaallah.
Sen bilirsin canım ben baya erken yaptım ama daha regl var 3 günAyyy mesajini sonradan gordumm ne guzel ya ayni anda. Insallahh articakk icini ferak tut bendemi yapsam ya pazartesi diye anlatik ama
Ee neguzel iste degerin baya yuksek cikmis. Hissediyomuydun. Gunun gecmeden iyi ikna etmissin esiniSen bilirsin canım ben baya erken yaptım ama daha regl var 3 gün
Batma çok tanıdıktı başka hiç belirti his yoktu canım. Hatta eşimin durumu biraz kritik varikoselin ameliyatı var ayın sonunda. Spermiyogram sonucu da çok çok düşük çıktı. Şuan bir mucize yaşıyoruz. Inşaallah Rabbim yüzümüze gülmüştür bizimle kalır bebeğimiz.Ee neguzel iste degerin baya yuksek cikmis. Hissediyomuydun. Gunun gecmeden iyi ikna etmissin esini
Insallah canm ya demmekki zamani gelmis kuzum hersey bahaneymisBatma çok tanıdıktı başka hiç belirti his yoktu canım. Hatta eşimin durumu biraz kritik varikoselin ameliyatı var ayın sonunda. Spermiyogram sonucu da çok çok düşük çıktı. Şuan bir mucize yaşıyoruz. Inşaallah Rabbim yüzümüze gülmüştür bizimle kalır bebeğimiz.
Aynen öyle canım herşey bahane vakti gelmesi kafi demekki. Birşey Soracağım sana Oruç tutuyor muydun ? Ne yapacaksın şimdi ?Insallah canm ya demmekki zamani gelmis kuzum hersey bahaneymis
Allah razı olsun senden biraz hafiflettin bizihamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı olsun arkadaşlar. kötü düşünmeyin yani düşünmemeye çalısın, bende kimyasaldan sora hamile kalınca okadar korktum ki, gene düşcek korkusu 2 hafta hatta daha fazla sürdü. korkum geçtimi aslında geçmedi, en ufak bi ağrıda en tuhaf rüyayı gördükten sonra bile hala 'bebeğimle ilgili acaba gene mi kötü bişy olacak demek bu' diye korkuyorum. lütfen hamileliğiniz bu güze haberin tadını çıkarın, benim gibi eşinizi de strese sokmayın, bir kere oldu diye hep kimyasal olacak diye birşey yok, önlemlerinizi alın, kontrolleri aksatmayın, dinlenmeye çalışın ama kötü düşünmemeye çalışın. hayırlısıyla inşlh sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız vede hepimiz alırız. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Hayırlı olsun insallh Allah kucağınada almak nasip etsinInsallah kizlar ya idarar testi yaptim hemen cokti beklemedim bile. Pazartesi kan vericem insallahh. Ama insan hissediyomus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?