Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ağrılı olabilir reglinn kimyasalda meraklanma normaldir sanırım. Benim belim çok ağrı yapmıştı.. parça düşünce geçmişti..

Parça süreli çok oldu zaten dusuk yaptiktan 15 gun sonra regl oldum regl de sol kasigim agriyo arada bende korktum bisi mi var acaba dış gebelik mi yoksa diye

Ee neguzel iste degerin baya yuksek cikmis. Hissediyomuydun. Gunun gecmeden iyi ikna etmissin esini
Batma çok tanıdıktı başka hiç belirti his yoktu canım. Hatta eşimin durumu biraz kritik varikoselin ameliyatı var ayın sonunda. Spermiyogram sonucu da çok çok düşük çıktı. Şuan bir mucize yaşıyoruz. Inşaallah Rabbim yüzümüze gülmüştür bizimle kalır bebeğimiz.

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı olsun arkadaşlar. kötü düşünmeyin yani düşünmemeye çalısın, bende kimyasaldan sora hamile kalınca okadar korktum ki, gene düşcek korkusu 2 hafta hatta daha fazla sürdü. korkum geçtimi aslında geçmedi, en ufak bi ağrıda en tuhaf rüyayı gördükten sonra bile hala 'bebeğimle ilgili acaba gene mi kötü bişy olacak demek bu' diye korkuyorum. lütfen hamileliğiniz bu güze haberin tadını çıkarın, benim gibi eşinizi de strese sokmayın, bir kere oldu diye hep kimyasal olacak diye birşey yok, önlemlerinizi alın, kontrolleri aksatmayın, dinlenmeye çalışın ama kötü düşünmemeye çalışın. hayırlısıyla inşlh sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız vede hepimiz alırız. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Insallah canm ya demmekki zamani gelmis kuzum hersey bahaneymis

Allah razı olsun senden biraz hafiflettin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…