Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Aynen öyle canım herşey bahane vakti gelmesi kafi demekki. Birşey Soracağım sana Oruç tutuyor muydun ? Ne yapacaksın şimdi ?
Tutuyodum canm ama bugun tutmadim kotuyum sabah uyanirken kotu oluyorum zaten oruc tutarken son uc gun dayanilmicak haldeydim

Tutuyodum canm ama bugun tutmadim kotuyum sabah uyanirken kotu oluyorum zaten oruc tutarken son uc gun dayanilmicak haldeydim
Bana şuan bi etkisi yok diye tutuyorum hoş Benim daha günüm bile geçmedi. Bi doktoru arayıp soracağım bende ne yapayım diye. Hoş doktor kesin tutma der ama ne bileyim iyi hissediyorum fark yok henüz. Senin için etki ettiyse tutma zaten iyi etmişsin dayanamayacak olsam bende tutmam.

Arkadaslar yinede bi doktora sorun saglik bu sonucta snra dogumdan snra telafi edebilirsiniz orucu
cocugun bu ilk aylarda suya cok ihtiyaci var die biliorm tabi yine sizin tercihiniz

canim Rabbimiz hamile olanlara müsade etmis sonuçta eğer doktor tutma derse üzülme için rahat olsun

Evet canm bana baya etki etti oyuzden bugun tutmadim. Sende bebisi tehlikeye atma kuzum iyi beslenn

Kızlar yardım edin sim lavabo ya gittim kahve leke gelmiş baya adet gibi mi bilmiyorum korkut hatta şok oldum daha çok var yani 33 34 günde bir oluyorum en son 21 de oldum ne bu anlamadım korkuyorum ilk defa böyle bir şey başıma gelİyo hep geçer benim

Yerlesme kanamasi olabilir ama yinede bilmiorm bnm ilk hamile kaldigimi ogrendigimde kahverengi 2 3 damla gelmisti

Yerlesme kanamasi olabilir ama yinede bilmiorm bnm ilk hamile kaldigimi ogrendigimde kahverengi 2 3 damla gelmisti
Benim de ilkte öyleydi ama bu hem fazla sanki sonradan adet olcakmism gibi bide erken olması canımı sıktı 3 aydır takvimim var 34.35 günde oluyorum bu ay 21 de de oldum mayısta a imdi 24.25 te olmam lazımdı acaba incir kürü yapıyorum o yapmış olabilir mi

InŞaallah yerlesmedir bi bekle bakalım tekrar gelecek mi ? Yumurtlama zamanın değil demi?

Kizlar test aldım yapcam birazdan sizce çıkar mı yine dusuk oldu dye tahmin ediyorum akintim o zamanki gibiydi çünkü geldi geçti

Ben göğüslerim çok sisti senin nasıl canım yada kaşıkların agriyomu
Benim kasık batması var ve sanki regl olacakmış gibi ağrı oluyor arada. Göğüslerim hep şiş olur benim zaten yumurtlama sonrası o yüzden onu belirti olarak görmemiştim. Haydi test yap bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…