Yaptim az silik mecbur beklicem çok kotuyum anlatamam size ya uf rüyada gordum aklndn ckmiyoBenim kasık batması var ve sanki regl olacakmış gibi ağrı oluyor arada. Göğüslerim hep şiş olur benim zaten yumurtlama sonrası o yüzden onu belirti olarak görmemiştim. Haydi test yap bekliyoruz
Korkma ferah tut içini güzel çıksın inşaallah sonucun. Bak benim testleri göndereyim ilki ne kadar silik. 13. Gün bugün. Yarın regl günüm normalde.Yaptim az silik mecbur beklicem çok kotuyum anlatamam size ya uf rüyada gordum aklndn ckmiyo
Bak swnin en sonuncu çok belli var demek ilk yaptgndan azck daha silik benim gerçi benim 8.9 gün daha var adetime leke gelmese yapmazdimKorkma ferah tut içini güzel çıksın inşaallah sonucun. Bak benim testleri göndereyim ilki ne kadar silik. 13. Gün bugün. Yarın regl günüm normalde. Eki Görüntüle 1848329
Mobil uygulamada Atılmıyor resim oradan giriyorsan. Tarayicidan atKızlar resim aticam aramıyorum
Yok canım olmaz inşaallah daha çok geni demek ki zaten 8 gün var demiştin regl ohooo kat be kat artsın inşaallahKizlar acile gittim hamileyiimm ama cook yeni yani 10.53 çıktı yarın gidip bir daha baktrcaz 10 gün erken leke gelmiş normalde 10 gün sonra adet olcaktim normal ama insallh kimyasal gebelik olmaz insallh
Ya ben o yüzden şok oldum akşam eşim oruç tutmicaksin dedi havalara uçtum buda dusmesin dedi bide her gün gidip cıkıcak mi diye baktrcazYok canım olmaz inşaallah daha çok geni demek ki zaten 8 gün var demiştin regl ohooo kat be kat artsın inşaallah
10.53 çok mu kötü yaYok canım olmaz inşaallah daha çok geni demek ki zaten 8 gün var demiştin regl ohooo kat be kat artsın inşaallah
Canım daha yeni yerleşti büyük ihtimal regl e de çok var. O yükselecek hiç sıkıntı etme kendine10.53 çok mu kötü ya
Yarın yazarım size bakalm yarın kaç olucakCanım daha yeni yerleşti büyük ihtimal regl e de çok var. O yükselecek hiç sıkıntı etme kendinedikkat et çok.Önemli olan değerin artması.
Canım daha yeni yerleşti büyük ihtimal regl e de çok var. O yükselecek hiç sıkıntı etme kendine10.53 çok mu kötü ya
2 günde bir baktır 2 katına çıkar inşallahYarın yazarım size bakalm yarın kaç olucak
Gerçek kızım bende şok halindeyim hala. Çarşamba günü öğrendim 109 çıktı değerim. Gelmeyecek(inşallah ) Bat yarın daha. Eşimle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum. Temkinli yaklaşıyor eşim hala. Pazartesi tekrar tahlili gideceğim Hem Bütün kan degerlerine bakar doktor ne olur ne olmaz. Öyle oluyor galiba demi ?Ayyy inanmiyrmmm.Gerçekten mi.ya inanmiyrm yaaaa.agliicm ama.gerçek mi yaa
Kız 5 aylık olmuşsun sen maşallah...Ayyy inanmiyrmmm.Gerçekten mi.ya inanmiyrm yaaaa.agliicm ama.gerçek mi yaa
Kız 5 aylık olmuşsun sen maşallah...
Cinsiyeti belli mi ??? İnşallah bizede nasip olur
Ayyy maşallah yaaa. Sende pko var mıydıBelli cnm Kız Insallah
Gerçek kızım bende şok halindeyim hala. Çarşamba günü öğrendim 109 çıktı değerim. Gelmeyecek(inşallah ) Bat yarın daha. Eşimle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum. Temkinli yaklaşıyor eşim hala. Pazartesi tekrar tahlili gideceğim Hem Bütün kan degerlerine bakar doktor ne olur ne olmaz. Öyle oluyor galiba demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?