Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Benim kasık batması var ve sanki regl olacakmış gibi ağrı oluyor arada. Göğüslerim hep şiş olur benim zaten yumurtlama sonrası o yüzden onu belirti olarak görmemiştim. Haydi test yap bekliyoruz
Yaptim az silik mecbur beklicem çok kotuyum anlatamam size ya uf rüyada gordum aklndn ckmiyo

Yaptim az silik mecbur beklicem çok kotuyum anlatamam size ya uf rüyada gordum aklndn ckmiyo
Korkma ferah tut içini güzel çıksın inşaallah sonucun. Bak benim testleri göndereyim ilki ne kadar silik. 13. Gün bugün. Yarın regl günüm normalde.

Kizlar acile gittim hamileyiimm ama cook yeni yani 10.53 çıktı yarın gidip bir daha baktrcaz 10 gün erken leke gelmiş normalde 10 gün sonra adet olcaktim normal ama insallh kimyasal gebelik olmaz insallh

Kizlar acile gittim hamileyiimm ama cook yeni yani 10.53 çıktı yarın gidip bir daha baktrcaz 10 gün erken leke gelmiş normalde 10 gün sonra adet olcaktim normal ama insallh kimyasal gebelik olmaz insallh
Yok canım olmaz inşaallah daha çok geni demek ki zaten 8 gün var demiştin regl ohooo kat be kat artsın inşaallah

Yok canım olmaz inşaallah daha çok geni demek ki zaten 8 gün var demiştin regl ohooo kat be kat artsın inşaallah
Ya ben o yüzden şok oldum akşam eşim oruç tutmicaksin dedi havalara uçtum buda dusmesin dedi bide her gün gidip cıkıcak mi diye baktrcaz

Ayyy inanmiyrmmm.Gerçekten mi.ya inanmiyrm yaaaa.agliicm ama.gerçek mi yaa
Gerçek kızım bende şok halindeyim hala. Çarşamba günü öğrendim 109 çıktı değerim. Gelmeyecek(inşallah ) Bat yarın daha. Eşimle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum. Temkinli yaklaşıyor eşim hala. Pazartesi tekrar tahlili gideceğim Hem Bütün kan degerlerine bakar doktor ne olur ne olmaz. Öyle oluyor galiba demi ?

Geçmiş bikaç sayfayı okudum cnm..çok sevindim çok ama çok ama cok
Elhamdülillah Rabbime bu mübarek günlerde çok güzel hayırlı haberler aliyrz İnşallahdarısı butuuuuunn arkadaslrmzn başına inşallah en yakın zamanda
kisafile F fliim kızlar çok sevndm tebrik ediorm gözünüz aydın.Hayırlı mübarek olsun inşallah.şuan sizi çok iyi anliyrm. Fliim cnm değerinn yukselcegne eminim İnşallah Allah n izniyle.Kaç çıkarsa çıksın İnsan illa düşük mü Die düşünüo.kii senin daha adetin gecmems.benm yanlış hatrlamiosam bat 2 3 gün geçmişti ona ragmen 85 galan çıkmıştı.bende çok korkmustum çünkü kimyasal oldgnda da aynı değer çıkmıştı.Her gidişte doktora korktum.değer yükseldi elhamdülillah.bu sefer ultrasonda görulcek.çok şükür gördük elhamdülillah.bu sefer kalp atışı.elhamdülillah onu da duyduk.bu sefer acaba kalp atışı durmuş olabilr mi endişesi.en son doktora dedim ben her gelişte korkarak geliorm.Daha önce kimyasal oldu ya yine kötü haber alır mym Die.doktor dedi ki gormuo msn bak ultrasonda herşey yolunda elhamdülillah.kısslar hatta annemi doktorun odasına sokmadım bilio msnz.kötü haber alcam Die o kadar korkuodm ki.o anı yalnız yaşamak için qnnemi sokmadım.annem yanımda olursa yıkılırım dayanamam Die düşündüm.onlara da bişey diyememstm.kıyamam annem girmek çok istemişti.ayy baya uzun uzun yazdım ama velhasıl kızlar yeni yeni hamile oldgma kendimi inandırmaya calisiorm.ben hamileyim diyip duruorm.Bi de bebeği ilk hareket ederken gordgmde agliicktm.güldüm kendimi zor tuttum.Çünkü sen hiç bişey hissetmiosn ama elhamdülillah ki içinde bi dünya var orda bi hayat var artık.kalbi atıp elini kolunu oynatio.elhamdülillah.çok yakın zamanda inşallah sizde yasiicksnz.zaman çok hızlı geccek İnşallah.randevulri beklerken anlamiicksnz İnşallah.1 hafta sadece beta hcg takip edilmsti benm.ertesi hafta ultrasonda gördük.sonra testler Vs.bugünlere geldik.İnşallah daha güzel günler sizin olsun kısslar
yyaassaasssiiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…