Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

anladım canım bizimde şuan bi sorunumuz yok ama
bende laporoskopi histeroskopi falan oldum önceden
polip çıktı o alındı. tek tüpüm kapalıydı açıldı dendi.bilmiyorum son durum ne
testlerimize göre herşey normal ama işte...
şimdi de biraz bekleyeceğiz olmazsa yine tüp bebeğe gideriz tabi

Endometriosis ve pko hastasiyim daha ne olsun gülüm

bu hastalıklarda olup hamile kalan bir çok insan var hatta onların topiğide var forumda
istersen onları biraz oku,umutsuzluga kapılma canım
Allah başka dermansız hastalık vermesin
en önemli moral motivasyon ve iyi bir hekim tabiki

Duzenli adet goruyormusun peki dr normal olur dedimi benim bi tanidigim 3 kere tup denedi 3 ude tutmadi son denemeden 2 ay sonra normal yolla gebe kaldi insallah seninde bida tup denemeye gerek kalmaz esinde sorun yoksa bayandaki sorun cozulurmus

Duzenli adet goruyormusun peki dr normal olur dedimi benim bi tanidigim 3 kere tup denedi 3 ude tutmadi son denemeden 2 ay sonra normal yolla gebe kaldi insallah seninde bida tup denemeye gerek kalmaz esinde sorun yoksa bayandaki sorun cozulurmus

evet canım düzenli adet görüyorum. daha önce yumurta takibide yaptırdım 3 ay ondada sorun görünmedi
şimdi regl ile yeni bir dr a gideceğim bakalım o da ilaç tedavisi uygulayacakmış
inşallah vesilemiz olur.
bende çoook hikayeler okudum en umutsuz olanlar bile hamile kaldılar dogum yaptılar
Rabbim in mucizesi işte
inşallah bizlerde o mucizeye kavuşuruz sağlıkla büyütürüz

Merhaba kizlar bende 6 ay once dusuk yaptim kese gozuktu sonra beta hcg dusmeye basladi dr kimyasal gebelik dedi ama 6 haftalik kimyasal gebelik olur mu

Cnmcm bana doktorum ultrasonda görünecek kadar gelisemeyen gebelkler demişti.ultrasonda goruldyse kese olustysa normal düşük olur herhalde ama kürtaj mi oldun.belki çok gelismedyse de kimyasal diolardr doktorun senin durumunu daha iyi bilir

Yok canim keseyi dusugun baslamis dediginde alttan muayneyle gordu ve kurtaj olmadim

Yok canim keseyi dusugun baslamis dediginde alttan muayneyle gordu ve kurtaj olmadim

Şimdi okudm cnm 6 ay geçmiş üzerinden inşallah bu ay hamile haberlrni duyarız.senin bize göre daha ilerlemiş herhalde gebelgn ondan daha ağır gecirmssn çok geçmiş olsn.
Biz hep yeniyz ben ilk adetimi bekliyrm henüz gelen giden yok maalesef gelckms gibi gosterio ama gelmio bu ay korundk sayılır ayy inşallah hepbirlikte hamilelik haberlrmzi alırız

Cok tesekkur ederim ay insallah agzin bal yesin bu ayda pek umudum yok gibi 8 var adetime ama simdiden basladi adet sancilarim daha yeni dusuk yaptiysan bi ay bekle derim drlar ole oneriyor zatn temizlensin icin die gercekten dusukten sonraki adetim cok farkliydi benim ama dusukten sonra regl olmadan hamile kalanlarida okumustum sitede insallah seninde ole olmustur belki bu ay iyi dusun ii olsun ama benim kendimden yana bu ayda umudum yok

Canim cahilligimi mazur gor biraz arastirdim ama bu hastalik adet gunlerinde yada normal gunlerde adet sancisimi cekiyosun adetlerin duzenlimi ona gore bisey dicem
Adetlerim duzenli degil pkodan dolayi ve endometriosis yüzünden hem adet donemi hem adet disi rabbim kimseye vermesin morfinle dinmeyen ağrılarım var buyur soyle cnm merak ettim

Insallah canim ya.. dr cok onemliymis gercekten..

Adetlerim duzenli degil pkodan dolayi ve endometriosis yüzünden hem adet donemi hem adet disi rabbim kimseye vermesin morfinle dinmeyen ağrılarım var buyur soyle cnm merak ettim
Canim sakin moralini bozma cok yakin bi arkadasimda hem pko vardi hemde ismini hatirlayamadigim bi hastalik vardi suan 30 yasinda ve ergenlikten beri toplasan 6 kez adet gordu ne haplar kullandi adeticin ama yilmadi gezmedigi sehir gitmedi dr kalmadi hepside asla olmaz dediler ve o kadar sehri bosa gezmisler kendi memleketinde ozel bi hastanede tup bebek uzmani var adama yurtdislarindan geliyolar oderece uzman bi dr veo kadar iibi dr ki psikiloglar yaninda haltetmis yillarca adet gormeyen kadina ilk tup bebek uygulamasinda cocuk sahibi yapti simdi 2. Tup bebege basladi eger giderim dersen dr ve hastaneadi verebilirim

Ben adet goruyom cnm ama cok agrili ve duzensiz ins eger bir yili gecerse baska caremiz yok yasim yrmiyedi

Canim insallah gerek kalmaz tupe ama su bir yili bi doldur zaten 1 yildan once prosedurde tup bebek uygulamasi olmuyor evlilginin basindasin sikinti yapma ne insanlar var inanki onlari okuyup yada cevremde duyunca halimize bin kere daha sukrediyorum Rabbimin katinda imkansiz die bisey yok o ol dediginde isterse tum dunya drlari olmaz desin dursun dua et bol bol ben 4 yildir bekliyorum 30 umu dolldurayim ondan sonra dusunuyorum tupu ama nasip kismet tabi

Çok haklısın Can'ım.bu yüzden her gün sabah işe giderken Meryem suresini okuyorum. Rabbim yeterki izin versin olmazlar olur inşallah

Çok haklısın Can'ım.bu yüzden her gün sabah işe giderken Meryem suresini okuyorum. Rabbim yeterki izin versin olmazlar olur inşallah
Insallah canim insallah kabul olur dualarimiz ben tanidigim tanimadigim sikintisini bile bilmedigim insanlara da dua ediyorum rabbim bitek sana bana degil evlat hasreti ceken herkese en kisa zamanda saglikli hayirlu evlatlar dogurup buyutmeyi nasip etsin insallah muslumanin muslumana ettigi dua kabul olurmus dualarimiz kabul olsun insallah

Bugün çok giremedim okudum az önce yazdıklarınızı Rabbim Gönlünüze gore versin ne güzel sözler dualar dökülmüş dilinizden. Zor günleri geride bırakıp mutlu huzurlu günlere erecegiz :) haberleri izledikce içim parçalanıyor gönlüm kararıyor şehit çatışma haberlerine sonra diyorum dünyada ne acılar var bizim de payımıza düşeni boynumuz bükük kabul edeceğiz elbet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…