Ayyy maşallah yaaa. Sende pko var mıydı
Ayyy maşallah yaaa. Sende pko var mıydı
Maşallah canım. Benimde 25 ocakta kimyasal gebeligim sonlandı hala hamile kalamadımYok cnm bende tiroit varmış.tsh yüksek çıktı.sonra hasimato teşhisi kondu.ilaca başlayınca elhamdülillah çok beklemedn yeniden hamile oldgmu öğrendim
Daim olsun mutluluğumuz kuzum çok seviniyorum ama eşim kızıyor kaptırıyorum diye kendimi üzülmemden korkuyor.. ah su pazartesi bi gelsin bir nebze rahatlayacağım ama dediğin gibi o arabalar bitmeyecek sanırım kucağımıza sağlıklı bir şekilde alacağımız güne kadar .Geçmiş bikaç sayfayı okudum cnm..çok sevindim çok ama çok ama cok
Elhamdülillah Rabbime bu mübarek günlerde çok güzel hayırlı haberler aliyrz İnşallahdarısı butuuuuunn arkadaslrmzn başına inşallah en yakın zamanda
@kisafile F fliim kızlar çok sevmem tebrik ediorm gözünüz aydın.Hayırlı mübarek olsun inşallah.şuan sizi çok iyi anliyrm. Fliim cnm değerinn yukselcegne eminim İnşallah Allah n izniyle.Kaç çıkarsa çıksın İnsan illa düşük mü Die düşünüo.kii senin daha adetin gecmems.benm yanlış hatrlamiosam bat 2 3 gün geçmişti ona ragmen 85 galan çıkmıştı.bende çok korkmustum çünkü kimyasal oldgnda da aynı değer çıkmıştı.Her gidişte doktora korktum.değer yükseldi elhamdülillah.bu sefer ultrasonda görulcek.çok şükür gördük elhamdülillah.bu sefer kalp atışı.elhamdülillah onu da duyduk.bu sefer acaba kalp atışı durmuş olabilr mi endişesi.en son doktora dedim ben her gelişte korkarak geliorm.Daha önce kimyasal oldu ya yine kötü haber alır mym Die.doktor dedi ki gormuo msn bak ultrasonda herşey yolunda elhamdülillah.kısslar hatta annemi doktorun odasına sokmadım bilio msnz.kötü haber alcam Die o kadar korkuodm ki.o anı yalnız yaşamak için qnnemi sokmadım.annem yanımda olursa yıkılırım dayanamam Die düşündüm.onlara da bişey diyememstm.kıyamam annem girmek çok istemişti.ayy baya uzun uzun yazdım ama velhasıl kızlar yeni yeni hamile oldgma kendimi inandırmaya calisiorm.ben hamileyim diyip duruorm.Bi de bebeği ilk hareket ederken gordgmde agliicktm.güldüm kendimi zor tuttum.Çünkü sen hiç bişey hissetmiosn ama elhamdülillah ki içinde bi dünya var orda bi hayat var artık.kalbi atıp elini kolunu oynatio.elhamdülillah.çok yakın zamanda inşallah sizde yasiicksnz.zaman çok hızlı geccek İnşallah.randevulri beklerken anlamiicksnz İnşallah.1 hafta sadece beta hcg takip edilmsti benm.ertesi hafta ultrasonda gördük.sonra testler Vs.bugünlere geldik.İnşallah daha güzel günler sizin olsun kısslar
yyaassaasssiiiinnnnnn
Evet canm pkoSende pko mu vardı.
Benim 7ay geçti üstünden.. İnşallah dah fazla bekletmeden gelir bebişinMaşallah canım. Benimde 25 ocakta kimyasal gebeligim sonlandı hala hamile kalamadım
Canım senin hangi ay sonlanmisti kimyasalBenim 7ay geçti üstünden.. İnşallah dah fazla bekletmeden gelir bebişin
Daim olsun mutluluğumuz kuzum çok seviniyorum ama eşim kızıyor kaptırıyorum diye kendimi üzülmemden korkuyor.. ah su pazartesi bi gelsin bir nebze rahatlayacağım ama dediğin gibi o arabalar bitmeyecek sanırım kucağımıza sağlıklı bir şekilde alacağımız güne kadar .
Evet doktor bu sıra bırak orucu çok riskli daha sonra konuşuruz tekrar dedi. Yarından itibaren bırakıyorum. Dediğin gibi kendimi yoruyorum yatıyorum bol bol Hatta ayaklarını kaldırıp yatıyorum. Şu zaten çok içen biriyim. Ok söylemedik kimseye. Hatta şimdi memleketteyim yarın oruç tutacağım regl sanacaklar namazları gizli gizli kılacağım resmenAynen cnm bitmiick.Hep şu da olsun diicksn.Sen dikkat et yine de kendine.çok yorma daha kimseye bişey söyleme.oruçta tutma istersen.bol su içmek düşük riskini azaltio diolar.yaz sıcağı oldgu için suya çok önem verio doktorlar.İnşallah herşey güzel olck tatlım
Aralık 1 ile başlamıştı kanamam. Eğer sağlıklı olsaydı temmuz sonu doğum olacaktı.Canım senin hangi ay sonlanmisti kimyasal
Canım senin hangi ay sonlanmisti kimyasal
Onu bende hep düşünüyorm biliyor musunAralık 1 ile başlamıştı kanamam. Eğer sağlıklı olsaydı temmuz sonu doğum olacaktı.
Amin inşallah benimde içimden bir ses öyle diyor. Ama eşim varikosel sperminn dna ve kalitesini bozduğunu okumuş korkutuyor bizi..Onu bende hep düşünüyorm biliyor musun
Sağlıklı olsaydı eylül sonu dogcakti diyorum. Ama senin bebeğin sağlıklı bak göreceksin inşallah
Evet doktor bu sıra bırak orucu çok riskli daha sonra konuşuruz tekrar dedi. Yarından itibaren bırakıyorum. Dediğin gibi kendimi yoruyorum yatıyorum bol bol Hatta ayaklarını kaldırıp yatıyorum. Şu zaten çok içen biriyim. Ok söylemedik kimseye. Hatta şimdi memleketteyim yarın oruç tutacağım regl sanacaklar namazları gizli gizli kılacağım resmen
İlk ve son 3 ay tehlikeli imiş tutmak. Sende kendine göre ayarlarsın önce sağlıkKıyamam cnm Rabbim yardım olsun.aynen ayakları dik yat.şunuda istioken iç bol bol.midem bulanmaya basladgnda hiç icememstim ben.bende doktoruma sordum tutma demedi.bol bol su içmen lazım Dedi.evden cikmadgm günler dedim ama şu çok önemli dedi.2 gün tuttum Aralıklı.2.de midem çok fena oldu.3 gün ağrısı geçmedi.ondan şimdi mola verdim.Evde de işler var.toparlanijca yine tutmak istyrm İnşallah baklmm
Evet canım kesinlikle kafaya takmamain etkili olduğunun farkındayım. Ama işte insan kafasından atamıyor. 2 yil oldu evleneli millet saçma sapan sorular soruyor Boşverip geçemiyor insan. Yaralıyor da geçiyor. 7 aydr adetlerim de duzenli sukur. Yani 25 ocak , 5 mart , 1 nisan , 2 mayis , 7 haziran diye gidiyor fena degil buna da şükür bu ramazan da biraz kafam dağıldı gibi . 4 gün önce rahim filmi çekildim inşallah etkili olur. Doktorum bidahaki aya ilaca baslicaz dedi hangi ilaç dedim söyledi ismini ama unuttum L ile başlıyor. Pko da çok etkili dedi inşallah öyle olurBenimde aralıkta olmuştu cnm.Kasım sonu Aralık başı.
Pko yu takma İnşallah.doktorunu dinle.en önemli şey kafaya takmamak bilio msn.bakSalliala bu ara Sadece eşini dusunuodu.Rabbim acil şifalar versin tekrar tekrar.bebeği unuttu yaz geçsin diyodu eşine odaklandı bak sonuç elhamdülillah ortada.onda da pko vardı.İnşallah en yakın zamanda seninle çok güzel haberler alırız cnmcm
İlk ve son 3 ay tehlikeli imiş tutmak. Sende kendine göre ayarlarsın önce sağlık
O da bi ihtimal ama ben biliyorum senin bebeğin sağlıklı. KesKeşke bugün test yaptrsaydin. Stres yapmazdın en azından kendi kendineAmin inşallah benimde içimden bir ses öyle diyor. Ama eşim varikosel sperminn dna ve kalitesini bozduğunu okumuş korkutuyor bizi..
Aaaa kız mı olcak ay ne tatlı yaaaaBelli cnm Kız Insallah
Evet canım kesinlikle kafaya takmamain etkili olduğunun farkındayım. Ama işte insan kafasından atamıyor. 2 yil oldu evleneli millet saçma sapan sorular soruyor Boşverip geçemiyor insan. Yaralıyor da geçiyor. 7 aydr adetlerim de duzenli sukur. Yani 25 ocak , 5 mart , 1 nisan , 2 mayis , 7 haziran diye gidiyor fena degil buna da şükür bu ramazan da biraz kafam dağıldı gibi . 4 gün önce rahim filmi çekildim inşallah etkili olur. Doktorum bidahaki aya ilaca baslicaz dedi hangi ilaç dedim söyledi ismini ama unuttum L ile başlıyor. Pko da çok etkili dedi inşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?