Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Yok cnm bende tiroit varmış.tsh yüksek çıktı.sonra hasimato teşhisi kondu.ilaca başlayınca elhamdülillah çok beklemedn yeniden hamile oldgmu öğrendim
Maşallah canım. Benimde 25 ocakta kimyasal gebeligim sonlandı hala hamile kalamadım

Daim olsun mutluluğumuz kuzum çok seviniyorum ama eşim kızıyor kaptırıyorum diye kendimi üzülmemden korkuyor.. ah su pazartesi bi gelsin bir nebze rahatlayacağım ama dediğin gibi o arabalar bitmeyecek sanırım kucağımıza sağlıklı bir şekilde alacağımız güne kadar .

Aynen cnm bitmiick.Hep şu da olsun diicksn.Sen dikkat et yine de kendine.çok yorma daha kimseye bişey söyleme.oruçta tutma istersen.bol su içmek düşük riskini azaltio diolar.yaz sıcağı oldgu için suya çok önem verio doktorlar.İnşallah herşey güzel olck tatlım

Evet doktor bu sıra bırak orucu çok riskli daha sonra konuşuruz tekrar dedi. Yarından itibaren bırakıyorum. Dediğin gibi kendimi yoruyorum yatıyorum bol bol Hatta ayaklarını kaldırıp yatıyorum. Şu zaten çok içen biriyim. Ok söylemedik kimseye. Hatta şimdi memleketteyim yarın oruç tutacağım regl sanacaklar namazları gizli gizli kılacağım resmen

Canım senin hangi ay sonlanmisti kimyasal

Benimde aralıkta olmuştu cnm.Kasım sonu Aralık başı.
Pko yu takma İnşallah.doktorunu dinle.en önemli şey kafaya takmamak bilio msn.bak Salliala bu ara Sadece eşini dusunuodu.Rabbim acil şifalar versin tekrar tekrar.bebeği unuttu yaz geçsin diyodu eşine odaklandı bak sonuç elhamdülillah ortada.onda da pko vardı.İnşallah en yakın zamanda seninle çok güzel haberler alırız cnmcm

Onu bende hep düşünüyorm biliyor musun
Sağlıklı olsaydı eylül sonu dogcakti diyorum. Ama senin bebeğin sağlıklı bak göreceksin inşallah
Amin inşallah benimde içimden bir ses öyle diyor. Ama eşim varikosel sperminn dna ve kalitesini bozduğunu okumuş korkutuyor bizi..

Kıyamam cnm Rabbim yardım olsun.aynen ayakları dik yat.şunuda istioken iç bol bol.midem bulanmaya basladgnda hiç icememstim ben.bende doktoruma sordum tutma demedi.bol bol su içmen lazım Dedi.evden cikmadgm günler dedim ama şu çok önemli dedi.2 gün tuttum Aralıklı.2.de midem çok fena oldu.3 gün ağrısı geçmedi.ondan şimdi mola verdim.Evde de işler var.toparlanijca yine tutmak istyrm İnşallah baklmm

İlk ve son 3 ay tehlikeli imiş tutmak. Sende kendine göre ayarlarsın önce sağlık

Evet canım kesinlikle kafaya takmamain etkili olduğunun farkındayım. Ama işte insan kafasından atamıyor. 2 yil oldu evleneli millet saçma sapan sorular soruyor Boşverip geçemiyor insan. Yaralıyor da geçiyor. 7 aydr adetlerim de duzenli sukur. Yani 25 ocak , 5 mart , 1 nisan , 2 mayis , 7 haziran diye gidiyor fena degil buna da şükür bu ramazan da biraz kafam dağıldı gibi . 4 gün önce rahim filmi çekildim inşallah etkili olur. Doktorum bidahaki aya ilaca baslicaz dedi hangi ilaç dedim söyledi ismini ama unuttum L ile başlıyor. Pko da çok etkili dedi inşallah öyle olur

Amin inşallah benimde içimden bir ses öyle diyor. Ama eşim varikosel sperminn dna ve kalitesini bozduğunu okumuş korkutuyor bizi..
O da bi ihtimal ama ben biliyorum senin bebeğin sağlıklı. KesKeşke bugün test yaptrsaydin. Stres yapmazdın en azından kendi kendine

Ben 7 yıllık evliyim cnm.Nasıl sorulara konusmalara muhattap oldum anlatamam.herşeyin hayirlsi de kimseyi takma.pko su olan bi arkadsm evlendktn 7 8 Ay sonra çocuk istedi.pko yu tedavi ettiler sonra doktor artık gelme benlik bişeyin kalmadı dedi.2 yıl uğraştılar artık psikoloğa falan gitmeye başladılar düşün.kitaplar falan okudular.enson İstanbul'da tayvanli bi kadın bioenerjiyle tedavi edioms vs.Ona gitceklrdi ki hamile oldgnu öğrendi.Şimdi bebeği oldu maşallah 7 aylık iyi ki hemen olmams dio bilio msn.İnsan evlendikten sonra biraz çevrenin de baskısıyla da çok istiyo çok üstüne düşüo.ama Rabbim.en Doğru zamanı bilio.İnşallah en güzel zamanda gelcek cnm meleğin.kalbini ferah tut İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…