Cok tesekkur ederim ay insallah agzin bal yesinbu ayda pek umudum yok gibi 8 var adetime ama simdiden basladi adet sancilarim daha yeni dusuk yaptiysan bi ay bekle derim drlar ole oneriyor zatn temizlensin icin die gercekten dusukten sonraki adetim cok farkliydi benim ama dusukten sonra regl olmadan hamile kalanlarida okumustum sitede insallah seninde ole olmustur belki bu ay iyi dusun ii olsun ama benim kendimden yana bu ayda umudum yok
Hayırlısi olsun cnmKızlar bn akşam 5 gibi adet oldum bebek yokmuş malesef hayırlısı diyorum pazartesi Dr gidip yumurtlama tedavisi ne başlıçaktık zaten kısmet değilmiş bu ay
Amin cnmHayırlısi olsun cnm
Insallah canimHayırlısı cnm inşallah gelecek aya benmde bu aydn umudum yok.doktorum değerin sıfırlandgni görmemz lazım demişti 1 ay korun dedi ondan ben adet olmayı bekliorm sonra inşallah calismalr basliick
Senin kurtaja gerek olcak kadar gelismems belki ama bize göre daha ciddi bi düşük yasamissn zannediorm inşallah bizim normal olur adet düzenimiz
Kızlar bn akşam 5 gibi adet oldum bebek yokmuş malesef hayırlısı diyorum pazartesi Dr gidip yumurtlama tedavisi ne başlıçaktık zaten kısmet değilmiş bu ay
Canim kendine sikinti yapma tam gununde olursun dusukten sonra adet sasmiyo duzensizligin yoksaHay Allah hayrlsi cnm yeni dönem bizi beklio yeni umutlar
Bende inşallah biran önce olurum.adetim sasmadi derken nasıl oldu benimde normalde duzenliydi takvimde ne çıkarsa 1 gün önden arkadn geliodu ama şimdi bilemiorm hâlâ yok.
18 ekim de olmuştum 14 kasımda olmam gerekiodu
13 nde leke geldi ama adet olmadm hamileymsm
23kasimda düşük kanaması başladı
Şimdi hangi gün bekliiim doktor adet döngün dedi ama o 14 ü de düşünsem 10 ü da düşünsem çoktan geçti.bi 23 ü kaldı artık.bi arkadaşta düşük kanamasnn basladgi gunn 1 gün öncesi veya sonrası bekleyn yazmıştı.uuff ne dert her ay ne güzel oluomsz kıymetni bilmek lazimms
Olsun canım önümüzdeki ay inşaallah tedaviye çalismalara devamKızlar bn akşam 5 gibi adet oldum bebek yokmuş malesef hayırlısı diyorum pazartesi Dr gidip yumurtlama tedavisi ne başlıçaktık zaten kısmet değilmiş bu ay
Bence 23 unde olacak senin adet bekle bakalım 2 gün daha canımHay Allah hayrlsi cnm yeni dönem bizi beklio yeni umutlar
Bende inşallah biran önce olurum.adetim sasmadi derken nasıl oldu benimde normalde duzenliydi takvimde ne çıkarsa 1 gün önden arkadn geliodu ama şimdi bilemiorm hâlâ yok.
18 ekim de olmuştum 14 kasımda olmam gerekiodu
13 nde leke geldi ama adet olmadm hamileymsm
23kasimda düşük kanaması başladı
Şimdi hangi gün bekliiim doktor adet döngün dedi ama o 14 ü de düşünsem 10 ü da düşünsem çoktan geçti.bi 23 ü kaldı artık.bi arkadaşta düşük kanamasnn basladgi gunn 1 gün öncesi veya sonrası bekleyn yazmıştı.uuff ne dert her ay ne güzel oluomsz kıymetni bilmek lazimms
Canim kendine sikinti yapma tam gununde olursun dusukten sonra adet sasmiyo duzensizligin yoksa
Olsun canım önümüzdeki ay inşaallah tedaviye çalismalara devambende adet olursam direk tedavi başlayacak.
Bence 23 unde olacak senin adet bekle bakalım 2 gün daha canım
Ohh ohh çok sevindim. Haftasonu işte kız ne güzel ohhBaşladı sayiyorum artık baya kahve rengi akıntı gelmiş normalde de böyle lekeyle basliodu zaten
Regl 1 sonunda yaşasın
Eeee yumurtlama günüm ocak 2 3
noolacak halimm
Kizlar benim de yumurtlama 4 gün once oldu. Bi iki gün kuru idim. dün sağ kasıkta ağrı oldu yine akıntı başladı şaşırdım ovulasyon yaptım yine silik çıktı tabii. Anlamadım neden olabilir ki ?
Hadi gozun aydin canimBaşladı sayiyorum artık baya kahve rengi akıntı gelmiş normalde de böyle lekeyle basliodu zaten
Regl 1 sonunda yaşasın
Eeee yumurtlama günüm ocak 2 3
noolacak halimm
Yok kız 4 gün oldu ne hamileliğiNormal zamanda da ovulasyon yapsak silik mi cikioms öyle bişey okumstm sanki.cnm bence bu dusuk ten sonra yumurtlama dönemi de şaştı yani de.hamile msn acaba die de aklıma gelmio değil
Ovulasyon testinde hamilelgi ogrenenler var ya oslemdr hatta öyle ogrenmsti yanilmiosam ama kopkoyu mu cikiodu hatrlamiorm.
Bi de cnmcm var ya ben şimdi yeni test sipariş ettim ya içimden bi ses neden bu kadar çok aldın ki bunlar bitmeden hamile kalirsin sen dioinşallah doğru diodr icimdeki ses
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bir sonraki sağlıklı gebelik olur. Nedenleri hakkında bi araştırma yapıldı mi ??kızlar bende kimyasal sayılabilecek bir düşük yaşadım 26 ekimde hamileliği öğrendim resmi tatil dolayısıyla kan takibi yaptıramamıştım. 1 hafta sonra değerimin düşüşe geçtiğini öğrendim. değer düşük olduğu için kese tabi ki yok kan takibi yaptırdım ve dış gebelik olmadığına karar verildi kimyasal olabilir dediler ve değerim sıfırlandıktan 3 gün sonra kanama başladı 8 kasımda kanama oldu ağrılıylı 2 gün toplamda 7 gün kanama devam etti . kimyasal gebeliklerde bir sonraki reglde gecikme yaşamıyormuş arkadaşlar sanırım ,ama ben 38 gün sonra regl oldum. regl döngüm düzenlidir sanırım buda benim şansım. 3 yılda 3 hamilelik 2 sebepsiz düşük 1 dış gebelik.
Canim yumurtA aki kivaminda mioluyor bu akinti benim hic oleseffaf uzayan akintim hayatimda hic olmadiKizlar benim de yumurtlama 4 gün once oldu. Bi iki gün kuru idim. dün sağ kasıkta ağrı oldu yine akıntı başladı şaşırdım ovulasyon yaptım yine silik çıktı tabii. Anlamadım neden olabilir ki ?
ben genetik tanıda bir araştırmaya gidiyorum sonuçlarım haftaya çıkacak. onun dışında doktorlr erken düşük olduğu için olası bakıyorlar berli bir neden yok diyorlar. onlara kalsa genetik tanıya bile bakmayacaklar ben kendim gittimde yaptırıyorum. sonucuna göre tüp bebek yaptırıp ona göre bir yöntem izlerim diye düşünüyorum.Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bir sonraki sağlıklı gebelik olur. Nedenleri hakkında bi araştırma yapıldı mi ??
Beyaz benimki yumurta akı gibi evet ama yumurtlama gününde kivam koyulasiyor biraz.Canim yumurtA aki kivaminda mioluyor bu akinti benim hic oleseffaf uzayan akintim hayatimda hic olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?