Canim cok gecmis olsun peki esinle birlikte kan verip sebepleri arastirildimikızlar bende kimyasal sayılabilecek bir düşük yaşadım 26 ekimde hamileliği öğrendim resmi tatil dolayısıyla kan takibi yaptıramamıştım. 1 hafta sonra değerimin düşüşe geçtiğini öğrendim. değer düşük olduğu için kese tabi ki yok kan takibi yaptırdım ve dış gebelik olmadığına karar verildi kimyasal olabilir dediler ve değerim sıfırlandıktan 3 gün sonra kanama başladı 8 kasımda kanama oldu ağrılıylı 2 gün toplamda 7 gün kanama devam etti . kimyasal gebeliklerde bir sonraki reglde gecikme yaşamıyormuş arkadaşlar sanırım ,ama ben 38 gün sonra regl oldum. regl döngüm düzenlidir sanırım buda benim şansım. 3 yılda 3 hamilelik 2 sebepsiz düşük 1 dış gebelik.
Canim benim yumurta aki kivaminda olmuyor hicbi akintim yumurtlama donemlerinde losyon gibi beyaz akintim oluyor sonra kivami koyulasiyorBeyaz benimki yumurta akı gibi evet ama yumurtlama gününde kivam koyulasiyor biraz.
sağolasın. eşimle birlikte kan verdik 1 ay oldu sonuç hala çıkmadı. devlet hastanesinde yaptırdık testi ( zeynep kamil) benden 2 tüp eşimden 1 tüp kan aldılar.Canim cok gecmis olsun peki esinle birlikte kan verip sebepleri arastirildimi
Evet onlar kimyasallaı pek önemsemiyor. İyi yapmissin kafan rahat olur bir neden varsa öğrenilir. Çektiğin sıkıntılar son bulur İnşaallah.ben genetik tanıda bir araştırmaya gidiyorum sonuçlarım haftaya çıkacak. onun dışında doktorlr erken düşük olduğu için olası bakıyorlar berli bir neden yok diyorlar. onlara kalsa genetik tanıya bile bakmayacaklar ben kendim gittimde yaptırıyorum. sonucuna göre tüp bebek yaptırıp ona göre bir yöntem izlerim diye düşünüyorum.
Benimde öyle işte aynı şeyden bahsediyoruzCanim benim yumurta aki kivaminda olmuyor hicbi akintim yumurtlama donemlerinde losyon gibi beyaz akintim oluyor sonra kivami koyulasiyor
Insallah temiz cikar canim yada cikarsada basit bisey olurda cozumu bulunursağolasın. eşimle birlikte kan verdik 1 ay oldu sonuç hala çıkmadı. devlet hastanesinde yaptırdık testi ( zeynep kamil) benden 2 tüp eşimden 1 tüp kan aldılar.
Yok kız 4 gün oldu ne hamileliğineyse bakalım son 10 gün olsun olsun başkasına verirsin artarsa testler hemencecik hamis kalda sen
tteşekkür ederim iyi dileklerin için. temiz çıksaması güzel olur ama bebek yapmaya engel olmayan kromozomsal bozukluklarda hiç değilse embrio dna sına bakılarak kontrollü gebelik sağlanabilir. yada çocuğumuzun olmaması gerektiğinide öğrenirsek en azından ümit etmeyi keseriz. ben biraz polyanayımdır. kötü birşeyler olsa bile iyi taraflarını görüp üzülmemeyi seçerim. herkesede bunu tavsiye ediyorum. kişi kendisi eşi sağlıklı olsunda gerisi sorun değil diye düşünürüm.Insallah temiz cikar canim yada cikarsada basit bisey olurda cozumu bulunur
tteşekkür ederim iyi dileklerin için. temiz çıksaması güzel olur ama bebek yapmaya engel olmayan kromozomsal bozukluklarda hiç değilse embrio dna sına bakılarak kontrollü gebelik sağlanabilir. yada çocuğumuzun olmaması gerektiğinide öğrenirsek en azından ümit etmeyi keseriz. ben biraz polyanayımdır. kötü birşeyler olsa bile iyi taraflarını görüp üzülmemeyi seçerim. herkesede bunu tavsiye ediyorum. kişi kendisi eşi sağlıklı olsunda gerisi sorun değil diye düşünürüm.
Benim adete 10 senin yumurtlamaya demi ?Umut bizim ekmegmz oldu cnmcm.ikimiz içinde son 10 dimi
Benim adete 10 senin yumurtlamaya demi ?
Aynen ole canim bende coguzaman ole dusunurum ama is evlada gelince ole dusunemiyorum yoktur insallah bisey Allahin izniyle belki vakti gelmemistirtteşekkür ederim iyi dileklerin için. temiz çıksaması güzel olur ama bebek yapmaya engel olmayan kromozomsal bozukluklarda hiç değilse embrio dna sına bakılarak kontrollü gebelik sağlanabilir. yada çocuğumuzun olmaması gerektiğinide öğrenirsek en azından ümit etmeyi keseriz. ben biraz polyanayımdır. kötü birşeyler olsa bile iyi taraflarını görüp üzülmemeyi seçerim. herkesede bunu tavsiye ediyorum. kişi kendisi eşi sağlıklı olsunda gerisi sorun değil diye düşünürüm.
Aynen biter bitmez başla bence deBenm yuvarlarsak 10 diyelm 13 14. Gün de oluo ama adetm 10 gün sürüo zaten.Ben yine de 10gun sonra test yapmaya baslrm çok ne de olsa
Aynen biter bitmez başla bence debende 7 de başladım hala 5 tane var elimde onları da adete yakın gebelik testi olarak kullanırım ondan yok elimde hiç.
Aslında her gün yapıyorum ben. Eğer koyu yada kıyıya yakın ise akşam tekrarliyorum elimde 20 tene vardı.İnşallah cnm ihtiyacın da kalmaz elindekilrde pozitif sonucu görürüz
Sen sabah akşam yapiodn galiba yumurtlama testini ondan çabuk bitti herhalde.Ben 3 ayda toplam 5 test yaptm 5.de pozitifi görmüştüm.İnşallah 5.ye kalmaz bu sefer
Bende dusuk yaptim kese gozukunce beta ya bakmayi biramisti doktor.Kimyasalda gecirdim o zaten kanama.ile atilmisti kese gozuken gebelige kimyasal degil boş gebelik denir canim.Sende mi kimyasal gebelik gecirdin sonra hamile kalabildin mi
Valla canim dr kimyasal dedi 2 gunde bi betahcg gayet ii yukseliyordu en son 270 di sonra yukseliyor die 1 hafta gimedim kan vermeye hafif kanamam oldu alttN muayne etti kese dogum kanalina girmis dusuk baslamis dedi kimyasal gebelik dedi gercekten ben bi kese dusurdum bos falan demediBende dusuk yaptim kese gozukunce beta ya bakmayi biramisti doktor.Kimyasalda gecirdim o zaten kanama.ile atilmisti kese gozuken gebelige kimyasal degil boş gebelik denir canim.
İlk dusugumde keseyi gormustu iki gun sonra gittim kese rahim agzina gelmis demisti zordu sana da cok gecmis olsun sonra kimyasalda gecirdim suanda hamileyim ama dusuk riskim var Allah herkese hayirlisi ile saglikli bebisler nasip etsin insallah kizlar11gulum .!.:Kizlar ovulasyon testini kac gunde b
Valla canim dr kimyasal dedi 2 gunde bi betahcg gayet ii yukseliyordu en son 270 di sonra yukseliyor die 1 hafta gimedim kan vermeye hafif kanamam oldu alttN muayne etti kese dogum kanalina girmis dusuk baslamis dedi kimyasal gebelik dedi gercekten ben bi kese dusurdum bos falan demedi
Aslında her gün yapıyorum ben. Eğer koyu yada kıyıya yakın ise akşam tekrarliyorum elimde 20 tene vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?