Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Canim cok gecmis olsun peki esinle birlikte kan verip sebepleri arastirildimi

Canim cok gecmis olsun peki esinle birlikte kan verip sebepleri arastirildimi
sağolasın. eşimle birlikte kan verdik 1 ay oldu sonuç hala çıkmadı. devlet hastanesinde yaptırdık testi ( zeynep kamil) benden 2 tüp eşimden 1 tüp kan aldılar.

Evet onlar kimyasallaı pek önemsemiyor. İyi yapmissin kafan rahat olur bir neden varsa öğrenilir. Çektiğin sıkıntılar son bulur İnşaallah.

sağolasın. eşimle birlikte kan verdik 1 ay oldu sonuç hala çıkmadı. devlet hastanesinde yaptırdık testi ( zeynep kamil) benden 2 tüp eşimden 1 tüp kan aldılar.
Insallah temiz cikar canim yada cikarsada basit bisey olurda cozumu bulunur

Insallah temiz cikar canim yada cikarsada basit bisey olurda cozumu bulunur
tteşekkür ederim iyi dileklerin için. temiz çıksaması güzel olur ama bebek yapmaya engel olmayan kromozomsal bozukluklarda hiç değilse embrio dna sına bakılarak kontrollü gebelik sağlanabilir. yada çocuğumuzun olmaması gerektiğinide öğrenirsek en azından ümit etmeyi keseriz. ben biraz polyanayımdır. kötü birşeyler olsa bile iyi taraflarını görüp üzülmemeyi seçerim. herkesede bunu tavsiye ediyorum. kişi kendisi eşi sağlıklı olsunda gerisi sorun değil diye düşünürüm.

Çok geçmiş olsn cnm.Çok doğru diosn inşallah herşey gönlünce olsun.tiroid lrne bakıldı mı.doktorlar normal gördüğünden düşüğünü belki ona da bakmamslrdr die düşündüm

Aynen ole canim bende coguzaman ole dusunurum ama is evlada gelince ole dusunemiyorum yoktur insallah bisey Allahin izniyle belki vakti gelmemistir

Benm yuvarlarsak 10 diyelm 13 14. Gün de oluo ama adetm 10 gün sürüo zaten.Ben yine de 10gun sonra test yapmaya baslrm çok ne de olsa
Aynen biter bitmez başla bence de bende 7 de başladım hala 5 tane var elimde onları da adete yakın gebelik testi olarak kullanırım ondan yok elimde hiç.

Aynen biter bitmez başla bence de bende 7 de başladım hala 5 tane var elimde onları da adete yakın gebelik testi olarak kullanırım ondan yok elimde hiç.

İnşallah cnm ihtiyacın da kalmaz elindekilrde pozitif sonucu görürüz
Sen sabah akşam yapiodn galiba yumurtlama testini ondan çabuk bitti herhalde.Ben 3 ayda toplam 5 test yaptm 5.de pozitifi görmüştüm.İnşallah 5.ye kalmaz bu sefer

Aslında her gün yapıyorum ben. Eğer koyu yada kıyıya yakın ise akşam tekrarliyorum elimde 20 tene vardı.

Kizlar ovulasyon testini kac gunde b
Bende dusuk yaptim kese gozukunce beta ya bakmayi biramisti doktor.Kimyasalda gecirdim o zaten kanama.ile atilmisti kese gozuken gebelige kimyasal degil boş gebelik denir canim.
Valla canim dr kimyasal dedi 2 gunde bi betahcg gayet ii yukseliyordu en son 270 di sonra yukseliyor die 1 hafta gimedim kan vermeye hafif kanamam oldu alttN muayne etti kese dogum kanalina girmis dusuk baslamis dedi kimyasal gebelik dedi gercekten ben bi kese dusurdum bos falan demedi

İlk dusugumde keseyi gormustu iki gun sonra gittim kese rahim agzina gelmis demisti zordu sana da cok gecmis olsun sonra kimyasalda gecirdim suanda hamileyim ama dusuk riskim var Allah herkese hayirlisi ile saglikli bebisler nasip etsin insallah kizlar

Amin canim insallah bebeginde insallah saglikla dogurup buyutursun ne kadarlik oldu belirtin varmi yada adete yakin oldumu ben dusuk yaptigimda hicbi belirtim yoktu bi tek cok uyuyordum oda progesteron hapi yuzunden acaba beta hcg cok artmadigi icin mi belirti yasamadim

Aslında her gün yapıyorum ben. Eğer koyu yada kıyıya yakın ise akşam tekrarliyorum elimde 20 tene vardı.

Ben bi kere yapmstm o da takvimimn söylediği gün bata koyu çıkmsti bi daha da yapmadm ertesi ay kimyasal oldu
İnşallah bu ay tuttururz cnmcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…