- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
Suan 7+4 belirtilerim var suanda bastada varmista ben anlamamisim hic akintim olmazdi bu ay bi akinti bi akinti doktra gittim alttan muayne bile oldum mege bi bucuk haftalik falanmis ozaman gaz problemi nefes darligi kaask agrisi ama ben adet olcam sanmstmAmin canim insallah bebeginde insallah saglikla dogurup buyutursun ne kadarlik oldu belirtin varmi yada adete yakin oldumu ben dusuk yaptigimda hicbi belirtim yoktu bi tek cok uyuyordum oda progesteron hapi yuzunden acaba beta hcg cok artmadigi icin mi belirti yasamadim
Suan 7+4 belirtilerim var suanda bastada varmista ben anlamamisim hic akintim olmazdi bu ay bi akinti bi akinti doktra gittim alttan muayne bile oldum mege bi bucuk haftalik falanmis ozaman gaz problemi nefes darligi kaask agrisi ama ben adet olcam sanmstm
İnsallah canim dusuk riskim devam ediyor zaten Allah saglikla kucagimiza almayi hepimizin hayirlisiyla evlat sahibi olmamizi nasip etsin biraz zor geciyor insallah duzelirimHayırlı olsn cnm inşallah bebegn hep seninle kalır.sağlıklı bi şekilde kucagna almayı nasip etsn Rabbim
Tebrik ederim canım inşaallah saglicakla kucağına almak nasip olur :)İnsallah canim dusuk riskim devam ediyor zaten Allah saglikla kucagimiza almayi hepimizin hayirlisiyla evlat sahibi olmamizi nasip etsin biraz zor geciyor insallah duzelirim
Benim için de son 12 kızlar :) klomen sayesinde erken yumurtam erken catladigi icin sizi yakaladımUmut bizim ekmegmz oldu cnmcm.ikimiz içinde son 10 dimi
Sen düzenli olduğun için ne güzel oh tutmuş. Ben normalde böyle düzenli olmam ilginçtir ki kimyasal sonrası bu ay kendiliğinden bat tan 14 gün önce gordum çift çizgiyi. Ama bu ay şartlar el vermedi bir kere degerlendirebildim onu da.. Hayırlısı canım gelsin bebişlerBen bi kere yapmstm o da takvimimn söylediği gün bata koyu çıkmsti bi daha da yapmadm ertesi ay kimyasal oldu
İnşallah bu ay tuttururz cnmcm
Ohh ne güzel :) hadi inşaallah güzel haberler veririz birbirimize. Ben bir kere değerlendirebildim bu ay bi ondan yana umudum yok ama nasip tabiiBenim için de son 12 kızlar :) klomen sayesinde erken yumurtam erken catladigi icin sizi yakaladım
Sen düzenli olduğun için ne güzel oh tutmuş. Ben normalde böyle düzenli olmam ilginçtir ki kimyasal sonrası bu ay kendiliğinden bat tan 14 gün önce gordum çift çizgiyi. Ama bu ay şartlar el vermedi bir kere degerlendirebildim onu da.. Hayırlısı canım gelsin bebişler
tiroidlerimde hiç sorun yok normal değerim 2.6 idi ama 2,5 altında olsun diye ilaç kullanmıştık 0,25 lik o zamanda 1 e düşmüştü bizde ilacı bıraktık sonra standart 1.7 de kaldı genelde 3-4 ayda 1 bakılıyor .Çok geçmiş olsn cnm.Çok doğru diosn inşallah herşey gönlünce olsun.tiroid lrne bakıldı mı.doktorlar normal gördüğünden düşüğünü belki ona da bakmamslrdr die düşündüm
tiroidlerimde hiç sorun yok normal değerim 2.6 idi ama 2,5 altında olsun diye ilaç kullanmıştık 0,25 lik o zamanda 1 e düşmüştü bizde ilacı bıraktık sonra standart 1.7 de kaldı genelde 3-4 ayda 1 bakılıyor .
olcaksa bi kereylede olur sen merak etme :) ama olmucaksa tüp bebek yapsan gene de tutmuyoOhh ne güzel :) hadi inşaallah güzel haberler veririz birbirimize. Ben bir kere değerlendirebildim bu ay bi ondan yana umudum yok ama nasip tabii
Büyük ihtimal foliküller temizlendiği için düzeldi ben bi ona bağlıyorum şuan :)İnşallah cnmcmm
Düşük etkilemstr belki artık düzenli olur inşallah cnmcm bende acaba etkiler de adet duzenim bozulur mu die korkuodm.senin yumurtlamani inşallah düzene sokmstr cnm.her şer de bi hayır vardır
Canim bende cok istiyorum ama rabbim ol demeden olmuyor malesef hic bi sorun olmasada 10 kerede tupte yaptirsan 50 kere asilamada yaptirsan bunlar sadece vesile cenab_i Allah ol demesse hersey bos bende 4 yildir bekliom ama yokKisslar yaaa ben hamile olmak çok istiormm
Bi arkadsm vardı onun da eşi istemiodu bendn önce ikna etti o şimdi 7 aylık hamile o da 3. Ayında hamile kaldı.Ben daha geç ikna ettim bende 3. Ayda hamile kalmsm ama gitti..
Başka bi arkadsmz hamileydi onunla birlikte ona ozeniodk o derdi dogurmadn hamile kalmak istiorm die.Şimdi de ben diorm o da doğurmadn ben hamile kalaym inşallah
Allah m aratmasn tabi de çok korunduk ondan mi bilmiorm ama artık hemen olsn istiorm beklemek istemiorm yaa
Canim bende cok istiyorum ama rabbim ol demeden olmuyor malesef hic bi sorun olmasada 10 kerede tupte yaptirsan 50 kere asilamada yaptirsan bunlar sadece vesile cenab_i Allah ol demesse hersey bos bende 4 yildir bekliom ama yok
Evet cnm bol bol dua etmek gerek demekki rabbim bizim ettigimiz dualari ya cok begendi bize sinav yapiyor yada rabbimin istedigi gibi dua edemiyoruz olmayinca tovbe hasa agzimizdan bazen isyan eder gibi kelmieler cikiyor ister istemez Allah yardicimiz olsun rabbim nasip etmiceksede bizede ona isyan etmeyide nasip etmesinAynen öyle cnm doğru diosn.Bende 6 yıldır bekliorm nasip yapck bişey yok
Evet cnm bol bol dua etmek gerek demekki rabbim bizim ettigimiz dualari ya cok begendi bize sinav yapiyor yada rabbimin istedigi gibi dua edemiyoruz olmayinca tovbe hasa agzimizdan bazen isyan eder gibi kelmieler cikiyor ister istemez Allah yardicimiz olsun rabbim nasip etmiceksede bizede ona isyan etmeyide nasip etmesin
Amin canim cumlemize bendede ole oluyor sonra icten tovbe ediyorum ama Rabbimin gucune bi gun bi gidecek tovbe estafurullah iki yakam bi araya gelmicek Allah korusun Rabbim yolundan ayirmasin kimseyiAyy aynen cnm Allah korusun.Allah affetsn de arada özellikle ben kızgın anlarmda çok fena oluyrm sonra pişman oluyrm tabi de iş işten geçmiş oluo.Rabbim sabır versin inşallah
Amin canim cumlemize bendede ole oluyor sonra icten tovbe ediyorum ama Rabbimin gucune bi gun bi gidecek tovbe estafurullah iki yakam bi araya gelmicek Allah korusun Rabbim yolundan ayirmasin kimseyi
Aynen ole canim ama kac yildir adete 12 _ 13 gun kala bende baslio stress acaba acaba .... bi stresli oluyorum ee bir haftada kanama gunu olunca ayda 20 gun baska dunyada oluyorum ve bu stresim cevremede yansiyor ister istemez bazen insanlari istemeden kiriyorum cok uzuluyorumAynen cnm bende öyle korkuorm Allah m sen affet diorm affetmeyi seversin biz aciziz aynı hatayı tekrar tekrar yapiorz.gaflete düşmemek dileğiyle çok ta takmamak gerekio bazı şeyleri ne kadar gözümüzde buyutursek o kadar imtihanmz oluo ve o kadar kaybediorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?