Aynen ole canim ama kac yildir adete 12 _ 13 gun kala bende baslio stress acaba acaba .... bi stresli oluyorum ee bir haftada kanama gunu olunca ayda 20 gun baska dunyada oluyorum ve bu stresim cevremede yansiyor ister istemez bazen insanlari istemeden kiriyorum cok uzuluyorum
Suan hamilemisin yada bata kac gun varAynen cnm benimde öyle adet zaten 10 gün sürüo.Bi de erken gelio 3 4 gün onunda 3 4 gün öncesinde bi stres gelio.ay nasıl geçio anlamiorm.hamile oldgmu ogrendgmde ohh artık adet olmiicm dimi demiştim
Ay pardon canim hamile degildin bata ne kadarkaldi yada olucani hissediyomusunSuan hamilemisin yada bata kac gun var
Ay pardon canim hamile degildin bata ne kadarkaldi yada olucani hissediyomusun
Heee evet simdi hatirladim canim nickleri unutuom bazen o zaman yeni yil bebesi olur insallah calismaya basla yavas yavas insallah hemen tutar ben gibi beklemezsin bole bu ayda yatti benim herhaldeYok kiss kimyasal geçirdik ya ben ilk adetimi oluyrm elhamdülillah.23 kasımda düşük kanamam başlamıştı bugün adet olmaya başladım inşallah.Geçen ay korunmstk zaten doktor 1 adet dönemi geçir demişti ondan.Şimdi yeniden başliyrz bakalım heyecanlı bekleyişe.30 aralık sonraki doğurganlık dio takvimim heyecan yaptım bende
Kızlar bn akşam 5 gibi adet oldum bebek yokmuş malesef hayırlısı diyorum pazartesi Dr gidip yumurtlama tedavisi ne başlıçaktık zaten kısmet değilmiş bu ay
Hay Allah hayrlsi cnm yeni dönem bizi beklio yeni umutlar
Bende inşallah biran önce olurum.adetim sasmadi derken nasıl oldu benimde normalde duzenliydi takvimde ne çıkarsa 1 gün önden arkadn geliodu ama şimdi bilemiorm hâlâ yok.
18 ekim de olmuştum 14 kasımda olmam gerekiodu
13 nde leke geldi ama adet olmadm hamileymsm
23kasimda düşük kanaması başladı
Şimdi hangi gün bekliiim doktor adet döngün dedi ama o 14 ü de düşünsem 10 ü da düşünsem çoktan geçti.bi 23 ü kaldı artık.bi arkadaşta düşük kanamasnn basladgi gunn 1 gün öncesi veya sonrası bekleyn yazmıştı.uuff ne dert her ay ne güzel oluomsz kıymetni bilmek lazimms
sağolasın. eşimle birlikte kan verdik 1 ay oldu sonuç hala çıkmadı. devlet hastanesinde yaptırdık testi ( zeynep kamil) benden 2 tüp eşimden 1 tüp kan aldılar.
Anladm cnm zamanı vardır die düşün inşallah herşeyin hayırlısı.bazen sebep olmuyor sadece zaman ve sabır gerekio ışte
Aynen ole canim ama kac yildir adete 12 _ 13 gun kala bende baslio stress acaba acaba .... bi stresli oluyorum ee bir haftada kanama gunu olunca ayda 20 gun baska dunyada oluyorum ve bu stresim cevremede yansiyor ister istemez bazen insanlari istemeden kiriyorum cok uzuluyorum
Aynen cnm benimde öyle adet zaten 10 gün sürüo.Bi de erken gelio 3 4 gün onunda 3 4 gün öncesinde bi stres gelio.ay nasıl geçio anlamiorm.hamile oldgmu ogrendgmde ohh artık adet olmiicm dimi demiştim
Heee evet simdi hatirladim canim nickleri unutuom bazen o zaman yeni yil bebesi olur insallah calismaya basla yavas yavas insallah hemen tutar ben gibi beklemezsin bole bu ayda yatti benim herhalde
canım hayırlısı olsun, tedavin vesilen olur inşallah yeniden sağlıkla gebe kalırsın
canım benim dr um düşük kanamasının başladıgı günü reglin 1.günü olarak sayıyorum
ve bidahaki regl ile gel dedi
tahminen bende ocak başı olacagım rregl
bende yaptırdım genetik testlerimi canım
iyi yapmışsın yaptırmakla
benimde pıhtılaşmam çıktı
hamile kaldıgım zaman dr um iğne verdi hergün göbekten vuruyordum
ama yinede düştü bebeğim(
benim tsh hiç bi zaman 2 nin üstünde çıkmazken hamile ike 4,52 çıktı
dr um hamileliğin erken döneminde olur diyip ilaç vermedi bana
kafama o da çok takılıyor düşük olmasının sebebi o tsh olabilirmi diye
internette okudum herkes 2,5 altında olmalı yazmış
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım
bende aynı şeyi demiştim
hatta banyoda duran pedlerimi alıp kaldırmıştım
artık bunlara burda ihtiyaç yok diye
Aklın yolu bir diyelm cnm
Bu arada benimde tsh 3.65 çıkmıştı ilk gittigim kadın dogumcu yüksek ama şimdilik ilaca gerek yok bi dahaki gelisimizde bakarız demişti.arastrmalrma göre 1 ayda değer düşüoms.neden 1 ay bekleyym dedim zaten o doktor bana 2 3 ay korun demiştibende ikinciye ona gitmedim tabi gittigim doktor 1 ay korun dedi o da bi dahaki ay bakalm dedi tsh ye ama ben şimdi gitsem olmaz mi dedm tmm dedi düşük yaptım ondan olablr mi de hemen alırlar dedi neyse endokrinci de tekrar test yapalım hormonlarla ilgili oldgndn üzüntüden dolayı yüksek çıkmış olablr o gün dedi.zannımca senin de öyle düşünmüş doktorun cnm benm ilk gittigm doktor gibi.Neyse endokrincinn sonuclrnda tsh degerm aynı çıktı yüksek yani bi de hasimato çıktı bi de 2 tane nodul m çıktı daha ne olsn .dusugun bundan olablr de olmayablrde bilemeyiz dedi doktor.ilaç yazdı öyle.
Bence içindeki sesi dinle gitmek istersn kadın dogumcuya sormadan direkt git düşük yaptım de sende baksnlar.sonuçta senin değerin normalde de yüksekse 1 ay düşmesini bekliicksn ne gerek var zaman kaybına değil mi
canım düşükten sonraki 3.gün 1.80 e düştü geri tsh ım
dediğim gibi normalde 2 üstünü hiç görmemiştim zaten
o yüzden şaşırdım bende, dr da hamileliğin erken döneminde olur dedi ilaç vermedi
ama aklıma takılmıştı hatta randevu almıştım işte başka dr a ona gidene kdr düşük yapmış oldm
regl ile tedaviye başlayacagım ya o gün ztn yine bakar dr um diye düşünüyorum
yrn işte b hcg için bi kan vericem yine belki tsh ı da yine baktırırım
Evet canim 7aralikta basladi 11aralikda kesildi tamamen... Bgn uyanamamisim gidemedim saglik ocagnaa 10da bitiyo.kan verme cunku. Yrn artik giderim.Çok takma o zaman cnm hamilelikte yukselioms evet bebek annenin tiroidini kullanirms ilk 3 ay onun icin düşük değerde olmasını istiolar baslangcta herhalde.zamana bırak biraz da cnm bende o doktor bu doktor düşüncesine girmiştim ki elhamdülillah savdim başımdan o düşünceleri.İnşallah değerin sıfırlanmastr.su an sadece ona odaklanan bence.kanaman bitti mi leke gelmesi falan.
Canım sadece buna bakarak birşey diyemeyiz. Kist filan da olabilir. Keşke bir test yapsaydim günün geçtiğinde..Selam arkadaşlar ya bana yardimci olur musunuz. Ben adetimi hep düzenli yazardım. Bu ay gebelik belirtileri çok fazla yaşadim. Adetjm ilk defa 4 gün gecikti ve adet oldum. Ama 6-7 gün süren adet 10 gündür suruyor acaba gebelik mi vardı düşük mu oldu. Bir fikri veya tecrübesi olan var mi
Canım sadece buna bakarak birşey diyemeyiz. Kist filan da olabilir. Keşke bir test yapsaydim günün geçtiğinde..
Tam test yapacaktim regl basladi. Bu hafta doktora gideceğim ama alttan muayeneden de tiksiniyorum korkuyorum birazCanım sadece buna bakarak birşey diyemeyiz. Kist filan da olabilir. Keşke bir test yapsaydim günün geçtiğinde..
Adetliyken alttan muayene etmezler genelde. İnşaallah yoktur ferah tut içiniTam test yapacaktim regl basladi. Bu hafta doktora gideceğim ama alttan muayeneden de tiksiniyorum korkuyorum birazinşallah birşey cikmaz
Sagoladin canim benim yaaa inşallah...Salliala .!.:Adetliyken alttan muayene etmezler genelde. İnşaallah yoktur ferah tut içini
Bi de öyle birşey ki artık bi kaç kere alttan muayene oldum bende en başta irkilmistim çünkü rahat bir durum değil maalesef bu yolda her kadın mutlaka oluyor yapacak birşey yok herşey bebek içinSagoladin canim benim yaaa inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?