Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Bi de öyle birşey ki artık bi kaç kere alttan muayene oldum bende en başta irkilmistim çünkü rahat bir durum değil maalesef bu yolda her kadın mutlaka oluyor yapacak birşey yok herşey bebek için

Aynen cnm bikac kere olunca sonra çok normal gelio artık yapcak bişey yok
Bu arada testlerm geldi yapmamak için kendimi zor tutuorm geri sayım yapiorm

Yumurtlama durumun varsa değerlendirme canım evet yarın oruç tutmak iyi fikir çok sagol aklima getirdiğin için. gidersin çarşamba günü inşaallah

Aynen cnm bikac kere olunca sonra çok normal gelio artık yapcak bişey yok
Bu arada testlerm geldi yapmamak için kendimi zor tutuorm geri sayım yapiorm
Ohh ohh inşallah önce ovulasyondan sonra da gebelik testinde çift çizgiler nasip olsun :)

[QUOTEliala, post: 44217314, member: 707289"]Bi de öyle birşey ki artık bi kaç kere alttan muayene oldum bende en başta irkilmistim çünkü rahat bir durum değil maalesef bu yolda her kadın mutlaka oluyor yapacak birşey yok herşey bebek için [/QUOTE]
Aynen bebek bebek bebekkkkk

Ahh cnm Allah kabul etsn.Ben müsait değilim maalesef bugün okuyamiorm da adetimi dört gözle bekliodm ama kandildn sonra gelse çok da memnun olcktmnasip tabi
Yarın sabah git inşallah sağlık ocağına merakla sonucunu bekliyrzkan vermek orucu bozmaz cnm bi arastr yine istersn

Yumurtlama durumun varsa değerlendirme canım evet yarın oruç tutmak iyi fikir çok sagol aklima getirdiğin için. gidersin çarşamba günü inşaallah

değerlendirme dedin dimi :)
sonundaki göz kırpan smiley beni bi an yanılttı valla
Allah kabul etsin canım

canım çarşamba gideceğim kan vermeye yarın oruç tutayım diye niyetlendim
Allah ım kabul etsin inşallah
sende dua edersin kuzum içinden geldiğince
ben hepimiz için ediyorum hergün

Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,
iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, bereketle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN

hep bu duayı ederim kuran-ı kerim okuduktan sonra
Allah ım kabul etsin inşallah

Aa değerlendir diyecektim tabii ki o nasıl söz aaa yanlış yazmisim canim.

Değerlendir cnm degerlendr

Canim Allah dualarini kabul etsin bizleride gecir duanda Allah hepimize tez zamanda saglikli hayirli evlatlar dogurup buyutmeyi nasip etsin mubarek gun hurmetine insallah

ayyyy şimdi takvimime de baktım bgn yumurtlama diyor gebelik şansı yüksek diyor vallaha
ama b hcg geçen pazartesi 14dü sıfırlanmış mıdır ki
poffff beklemek de istemiyorum ama bilemedim şimdi

Ben bilemedm cnmcm bende degerim sifirlandgni öğrenmeden 3 4 gün önce hissettim yumurtlama döneminde oldgmu ama degerlendrmedm leke geliodu hafif zaten.Bi de korktum tekrar aynı olayı yaşamak istemedm.doktorum bi adet dönemi geçir demişti.1 ay korun demişti.Ben korunmayı tercih ettim cnm.Sen biliosn

ayyyy şimdi takvimime de baktım bgn yumurtlama diyor gebelik şansı yüksek diyor vallaha
ama b hcg geçen pazartesi 14dü sıfırlanmış mıdır ki
poffff beklemek de istemiyorum ama bilemedim şimdi
Ben en son 20 yı gordum ertesi gun kanama basladi. doktorum çağırmadı beni 0 olduğunu görmek için.sen bilirsin tabii canimm. Ben beklemedim yani değerlendirdim..

mybaby24 karşında iki ihtimal var biri ben degerlendrmedm digerimz Salliala Değerlendirdi ne güzel bi topik olduk biz ama
Demi ya benim doktor öyle dedi yâni. Ama korun yada korunma diye açık birşey de demedi. Ben tedaviye devam etmek istedim sadece o bir ay bekleyelim birdahaki adetinde gel duruma bakar ona gore karar veririz dedi. Acaba kendime gore mi yorumladim da korunmadım ben bazen yanlış anlamış olabilir miyim demiyor değilim bende neyse kaldı 10 gün bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…