Bi de öyle birşey ki artık bi kaç kere alttan muayene oldum bende en başta irkilmistim çünkü rahat bir durum değil maalesef bu yolda her kadın mutlaka oluyor yapacak birşey yok herşey bebek için
Yumurtlama durumun varsa değerlendirme canımmerhaba arkadşlar. iki gündür yumurta akı kıvamı dediğimiz uzayan akıntım olmuştu
bgnde acaip sağ kasıgım sancıyor
zaten yumurtladıgım zaman tek taraflı sancım olur genelde
sanırım reglim bu durumda ocak başı gibi gelecek inşallah
bgn sağlık ocagına gidecektim kan vereyim diye. uyanamamışım
yrn gideyim diye düşündüm onuda kandil diye oruç tutayım dedim.çarşambaya kaldı kan verme işi
şimdi kuran okuyacagım ardından hepimiz için dua edeceğim
Ohh ohh inşallah önce ovulasyondan sonra da gebelik testinde çift çizgiler nasip olsun :)Aynen cnm bikac kere olunca sonra çok normal gelio artık yapcak bişey yok
Bu arada testlerm geldi yapmamak için kendimi zor tutuorm geri sayım yapiorm
merhaba arkadşlar. iki gündür yumurta akı kıvamı dediğimiz uzayan akıntım olmuştu
yrn gideyim diye düşündüm onuda kandil diye oruç tutayım dedim.çarşambaya kaldı kan verme işi
Ohh ohh inşallah önce ovulasyondan sonra da gebelik testinde çift çizgiler nasip olsun :)
Yumurtlama durumun varsa değerlendirme canımevet yarın oruç tutmak iyi fikir çok sagol aklima getirdiğin için. gidersin çarşamba günü inşaallah
Ahh cnm Allah kabul etsn.Ben müsait değilim maalesef bugün okuyamiorm da adetimi dört gözle bekliodm ama kandildn sonra gelse çok da memnun olcktmnasip tabi
Yarın sabah git inşallah sağlık ocağına merakla sonucunu bekliyrzkan vermek orucu bozmaz cnm bi arastr yine istersn
Aa değerlendir diyecektim tabii ki o nasıl söz aaadeğerlendirme dedin dimi :)
sonundaki göz kırpan smiley beni bi an yanılttı valla
Allah kabul etsin canım
canım çarşamba gideceğim kan vermeye yarın oruç tutayım diye niyetlendim
Allah ım kabul etsin inşallah
sende dua edersin kuzum içinden geldiğince
ben hepimiz için ediyorum hergün
değerlendirme dedin dimi :)
sonundaki göz kırpan smiley beni bi an yanılttı valla
Allah kabul etsin canım
canım çarşamba gideceğim kan vermeye yarın oruç tutayım diye niyetlendim
Allah ım kabul etsin inşallah
sende dua edersin kuzum içinden geldiğince
ben hepimiz için ediyorum hergün
Aminnn ayy insallah canim iyi temennin icinOluo cnm öyle bende karıştırıyorm bazen geri dönüp okuyrm falan
Senin de tutmustr inşallah cnm bu yılın sonunda müjde alırız belki sendninşallah çok beklemeyiz hepimiz
Aa değerlendir diyecektim tabii ki o nasıl söz aaayanlış yazmisim canim.
Değerlendir cnm degerlendr
Canim Allah dualarini kabul etsin bizleride gecir duanda Allah hepimize tez zamanda saglikli hayirli evlatlar dogurup buyutmeyi nasip etsin mubarek gun hurmetine insallahmerhaba arkadşlar. iki gündür yumurta akı kıvamı dediğimiz uzayan akıntım olmuştu
ayyyy şimdi takvimime de baktım bgn yumurtlama diyor gebelik şansı yüksek diyor vallaha
ama b hcg geçen pazartesi 14dü sıfırlanmış mıdır ki
poffff beklemek de istemiyorum ama bilemedim şimdi
Ben en son 20 yı gordum ertesi gun kanama basladi. doktorum çağırmadı beni 0 olduğunu görmek için.sen bilirsin tabii canimm. Ben beklemedim yani değerlendirdim..ayyyy şimdi takvimime de baktım bgn yumurtlama diyor gebelik şansı yüksek diyor vallaha
ama b hcg geçen pazartesi 14dü sıfırlanmış mıdır ki
poffff beklemek de istemiyorum ama bilemedim şimdi
Demi ya benim doktor öyle dedi yâni. Ama korun yada korunma diye açık birşey de demedi. Ben tedaviye devam etmek istedim sadece o bir ay bekleyelim birdahaki adetinde gel duruma bakar ona gore karar veririz dedi. Acaba kendime gore mi yorumladim da korunmadım ben bazen yanlış anlamış olabilir miyim demiyor değilim bende
tabiki cnm dualarım isteyen herkeseCanim Allah dualarini kabul etsin bizleride gecir duanda Allah hepimize tez zamanda saglikli hayirli evlatlar dogurup buyutmeyi nasip etsin mubarek gun hurmetine insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?