Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

KIZLAR !!!!
Az önce pembemsi az bi leke geldi tuvalette benim kimyasal öncesi son adet 24 ekimdi. Kimyasal kanamadi 1 aralikta basladi. yumurtlama 6 gün önce oldu daha. Ne olacak şimdi anlamadım ben yorum getiremiyorum şuan.... Öyle elimde numarası olan da bir doktorum yok..

Ay canim
Ay canim yerlesme kanamasi zTen yumurtlamadan 6 ile 12 gun arasinda olurmus acaba yerlesme kanamsi mi

O kisiden kisiye degisir herkesin 9.gun gelio die seninkide ole olcak degil kimisinde hic gelmio beklemekten baska bisey yok azci sik disini bi hafta sonu test yap bakalim
Off çok kötü hissediyorum şuan kafam karıştı acayip...

NedaFarah canım ne yaptın kaç gün kaldı bat ??

Canım ben doktora gittim 16 sında. Doktor durum çok kötü dedi. Sol yumurtalıkta hiç yumurta yokmuş. Sağdada bir tane varmış o da yeteri kadar büyük değilmiş. Hiç bişey anlamadım. Bi an önce tedaviye başlamamız lazım dedi. İşte regl olunca gel dedi. Testler için sonuçlara o zaman bakıcaz konuşcaz dedi. Ben de güya bu ay yumurtladım da gebe kalıcam diye uğraşıyordum yani bir an çok umutlanmıştım. Kimyasaldan sonra. Nasip artık. Benim bat 26 aralık. Şu an feci halde göğüslerim acıyo, bacaklarım ağrıyo. Yine geçen ay hissettiklerimin aynısını hissediyorum. Ama yumurtlamadıysam zaten kimyasal olmaz diye düşünüyorum. Bakalım nasip. Bu arada bana mail gelmemiş hiç. Bende konuya bişey yazılmadı diye bakmıyordum. Bugün tesadüfen girdim. Öyle gördüm yazdıklarınızı. Moralim çokkkk bozuk

Bu arada benim adetten önce pembe bir leke gelirdi. Tam bir hafta önce gelirdi. Regl oldum zannederdim. Sonra bir hafta sonra olurdum. Ama bu ay gelmedi. Çok garip. Senin normalde öyle bişey oluyormuydu Salliala

Bu arada benim adetten önce pembe bir leke gelirdi. Tam bir hafta önce gelirdi. Regl oldum zannederdim. Sonra bir hafta sonra olurdum. Ama bu ay gelmedi. Çok garip. Senin normalde öyle bişey oluyormuydu Salliala
Hadi ya cok gecmis olsun canim. Dur bakalim inşaallah bir tedaviye baslar doktor üzüldüm simdi bak. Bende senden umitlu haberler bekliyordum . Benim normalde ara lekelenme olurdu adetten 10gun sonra filan o da pko dan dolayı idi. Am bu ay yumurtladım sanıyorum bende..

insallah yerleşme kanamasidir ama hormonal degisimlerden de olabilir. bekle bakalim nolcak. zor biliyorum ama takmamaya çalış

Cnmcm şaşırdım okuyunca msjni ne dusuncgmi şaşırdım..Sen değerin sifirlandgni kontrol etmedn ya acaba dusuk ten oluo olablr mi die aklıma geldi.cunku doktorum 1 ay süren olabilio demişti.ondan kafam karıştı.ama korunmadgn için yerleşme de olablr mi acaba diorm.Sana daha önce de demiştim hamile olablcgn aklıma gelio dieama bilemedm cnmcm
Naapiosn şimdi sabah kan vermeyi düşünüo msn naapcksn

Üzülme cnm Allah yardmcn olsn üzülmemek elde değil elbetteki ama bi gebelik geçirdin sonuçta olabilio demekki hem tedavi dediğine göre doktorun ihtimalini arttiriosn öyle düşün.erkekteki problem çok daha zormus biliosndr.ondan güzel düşün inşallah herşey çok güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…