Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Yok bekliyorum şuan devamı gelip gelmemesi önemli çok az açık pembe birseydi. Bende karman çorman oldum ya. Değerden olabilir mi ki bilemedim hiç şimdi...

canım dr un dediğine takılıp moralini bozma sonuçta kimyasalda olsa bi gebelik yaşadın
bundan sonra olmucak diye bişey yok.Allah yine nasip eder sen moralini yüksek tut. bende regl ile dr gidip tedaviye başlayacağım.ne insanlar okudum bu kk da senin çocugun olmaz git evlat edin denilipte şimdi kucagında bebeğiyle olan
Rabbim yeterki OL desin
olacagına inanıp hayal kırıklıgı yaşamak nedir biliyorum
tüp bebek yaptırdıgımda kaç ay kendime gelemedim
ama yine yeniden herzaman umut ediyorum
bizde ANNE olacagız inşallah,bak yarın kandil bol bol dua edelim birbirimize de tamam mı

canım yumurtlama zamanıda bazen öyle ufak bi kanama olabiliyormuş ama sen daha önce yumurtladım diyorsun
benimde hiçbi fikrim yok
umarım herşey yolundadır aklına çok takılırsa dr git en güzeli

Kızlar perşembe 153 cumartesi 293 pazartesi 853 ...sanırım kimyasal olmaktan çıkıyor olay

maşallah canım Rabbim sağlıkla devamını getirsin.
kimyasal sonrası hemen mi hamile kaldın peki ?

Hayır Can'ım 1 yıl önce kızımı kaybettim 6 ay korunmadan sonra önce kimyasal diye düşünmüştüm ama kalp atışlarını duyana kadar tedirginim

canım yumurtlama zamanıda bazen öyle ufak bi kanama olabiliyormuş ama sen daha önce yumurtladım diyorsun
benimde hiçbi fikrim yok
umarım herşey yolundadır aklına çok takılırsa dr git en güzeli

?
Canım o da aklima geldi ovulasyon testi yaptım silik yani onda da yok birşey. Bi daha gelmedi bakalım bugün gelir mi gelmez mi bekleyip görcem.

Kızlar ya benim kafama birşey takıldı. Doktor yumurta büyümemiş dedi ya. Çatlamadı yani. O zaman ben bu ay adet olmayacak mıyım? Yumurtlama olmadan adet olur mu? Benim adetlerim çok düzenlidir. Her ay hiç sekmez? Öyle bişey var mı? Yoksa yumurtlama olmadan da adet oluyormuyuz?

Bende sormuştum onu Salliala ya yumurta catlamadysa da adet olabiliorm demişti.kesin bilmiorm ama Salliala daha iyi bilio

Kisslar nasilsnz kandiliniz mübarek olsn
İnşallah önümüzdeki ay bugünler hamile muhabbeti yapio oluruz bugünün hürmetine Allah m bütün hayırlı dualrmzi kabul etsin inşallah

Salliala naaptn cnm leke geldi mi yine doktora gittin mi

Bende sormuştum onu Salliala ya yumurta catlamadysa da adet olabiliorm demişti.kesin bilmiorm ama Salliala daha iyi bilio
Ben hapı bıraktıktan sonra her ay adet oldum arada lekelenmeler de oldu. Doktora gittim pko var dedi. Foliküller gelişip çatlayamıyor yani. İmci gibi dizililerdi. Atmasaydim ultrson resmini gosterirdim. Sağli sollu her iki overda cok sayida vardi . Ama ben adet oldum hep. NedaFarah

Yok canım gelmedi. Ağrı sızı filan da yok beklemeye devam :)

Hayirli kandiller. Kandilimiz mubarek dualarimiz kabul olsun insallah.
Bu gece okuyabildigim.kdr okuyacagim dualarim hepimize insallah.

Yaaa bir an umutlanmıştım olmaz öyle diye. Neyse hayırlısı artık :)

Hayirli kandiller. Kandilimiz mubarek dualarimiz kabul olsun insallah.
Bu gece okuyabildigim.kdr okuyacagim dualarim hepimize insallah.

Allah razı olsn cnm insallah bende elimdn geldgnce ibadet etmeye dua etmeye caliscm ama baya rahatszm elhamdülillah normal bi adet geciriorm ondan mutluym ama kandilde olmasydi iyiydi.hayirlsi bakalm.
Sizi seviorm.İnşallah Allah m kimseye aratmasn hepimize en hayrli zamanda evlat sevgisini tatdirsn

Yaaa bir an umutlanmıştım olmaz öyle diye. Neyse hayırlısı artık :)
Niye canım adet olmak demek umutların devam ediyor olması demek. Ne kadar zor biliyor musun adet olamamak.. Üniversiteye giderken bi ara 3 ay adet olmamamistim berbat bir durumdu. En sonunda ilaçla adet olmuştum. İlk o zamab pko demişti doktor... Bu seferinde bende adet olunca sevinmistim demekki geçti diye ama farklı olabiliyormus...

Hayırlısı olsun cnm ya içimden de şimdi keşke adet olsan da birlikte beklesek bat lri die geçti
Yok kız öyle geçirme içinden sen yine de adet olmayayim ben şöyle 9 ay filan tamam s öyle geçir içinden öyle dua et ben yine sayarik senle beklerim bat hiç merak etmeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…