Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Yok canım biraz saçma olmuş kurduğum cümle evet ben acaba adet olursam yumurtlama olmuş olabilir mi diye umutlanmıştım. yumurta sayım çok azmış benim. ondan dolayı. Yoksa tabiki haklısın çok zor birşeydir eminim. Şu adet bi gelse de doktora gitsem diye ölüyorum meraktan. 4 gün var normalde sabredemiyorum yani.

Yumurta rezervine mi bakıldı canım ? Sanırım amh denen bir değere gore yapıyorlar demi bu tahmini ? Az olması hiç yok demek değil. bir şekilde sağlıklı olmaları yeterli yumurtaların değerlendirir doktor onları uygun tedavi ile hiç sıkma canını

Yok henüz hiç test yapılmadı. Adet olunca test yapıcakmış. Ama ultrasonda gördü. Evet bi taneymiş o da sadece sağ yumurtalıkta. Sol yumurtalıkta hiç yokmuş. İşte bilmiyorum. Biraz korkuttu beni. Hemen tedaviye başlıcaz dedi. Bakalım artık nolcak. Nasip.

Hayır canım öyle sadece bakarak yumurtan yok denmez ki rezerv bakma ile anlaşılmaz diye biliyorum ben. O bu ayki yumurtanın görmüş olmasın zaten 1 tane klur ayda yumurta. Tam olarak ne dedi doktor sana ?

Net cümleleri hatırlayamadım ama sol yumurtalıkta hiç yok dedi. Sağda bir tane var dedi o da yeteri kadar büyük değilmiş. kaç cm dedi hatırlamıyorum. ama durum kötü dedi. erken menopoz olabilirmiş. GII düzeyindeymişim. erken menopoz öncesi dedi. hemen aşılama yapıcaz dedi hatta direk tüp bebeğe bile geçebiliriz dedi. Ben de anlamadımki. Bu doktor bire bin katarak söylüyo onu biliyorum da bu kadar da olmayan bişeyi söylemez heralde. Burda en iyi doktor bu. Genellikle sorunlu kişilerle ilgileniyo. Bir kaç test istedi adet döneminde gel dedi test yapıcaz ona göre değerlendiricez hepsini dedi.

eğer öyle bi durum varsa aşılamaya bile cakit geçirme direk tüp bebeğe gec tabi bu şahsi fikrim

Anladım şimdi canım ilk kez duyuyorum böyle birşey. Annen yada ablan var mı onlarda olmuş mu böyle birşey ? Bi an önce adet ol inşaallah o zaman erken tedbir iyidir. Doktoruna güveniyorsan hiç vakit kaybetme derim. Şöyle de birşey var benim gittiğim bir doktor eşimin sonucuna bakıp hemen tüp bebek merkezine yolladı bizi ama biz gitmedik ben o ay kimyasal gebeliğimi yaşadım... Yani gebelik oldu olmaz demesine rağmen...

Zaten sanırım sonuçlara göre aşılamayı es geçebilir doktor.

İşte zaten ben de anlamadım ne dediğini doktorun. Doktora güveniyorum. Benim düşünceme göre yaştan dolayı bu şekilde konuştu. 31 yaşındayım ben. Annemde böyle bir şey yok. Kız kardeşim de henüz evlenmedi. Bilmiyorum yani. Doktor kimyasal gebelik hiç olmamış gibi devam edicez dedi. Eşimden de istedi test. Bakalım testleri yapsın da en azından. Sonrasına bakıcam. Şimdi internete baktım da yumurtlama olmazsa adet kanaması lekelenmelerle oluyormuş ve çok uzun sürüyormuş. Genellikle pko durumunda yumurtlama olmadan adet görülüyormuş ve lekelenmeler ya da aşırı kanamalar oluyormuş. Bende pko olsa onu görürdü sanırım dimi? Bir şey söylemedi. Hala umudum var yaa inanamıyorum kendime

Slm kızlar kandiliniz mübarek olsun bnm adetim normalde 6 gün sürer bugün 3. Günüm nerdeyse bitti adetim , bu ay klomemene başlıcaktik Dr gitmedim yılbaşında Kayseri Erciyes e kayağa gidelim dedik eşimle ,yumurtlama günlerim e denk geliyor bu ay da doğal yolla denemeye devam edecez bakalım hayırlısı, bugün adetli olunca namaz ve kuran okuyamiyorum benide dualarıniza katın inşallah kızlar Allaha emanet olun

Görürdü tabii canım farklı bir durum demek seninki. Benimki 1 numara pko idi yani. Olsun tabii umudun kimyasal ile sonuçlansa bile doğal yolla gebe kalabildin benc bu bir umuttur ve tedavi olacağın zaman da sana bir artidir inşaallah sonuçlar da ümit verici cikar

Hayırlısı olsun canım inşaallah hakkınızda. Ederiz elbet dualar müşterek

canım sende adetliyken okunabilecek duaları edersin tesbihat çekersin
sıkma canını kuzum bende genelde bu mubarek günlerde regl olurdum ama bu sefer denk gelmedi şükür.
o yüzden hepimiz birbirimize elimizden geldiğince dua edelim Allah ım agzımızdan çıkan bir cümle duayı kabul etsin.
seneye inşallah 2017 ye kadar kucagımızda bebeklerimiz olsun

ne güzel düşünmüşsünüz valla şahane
biraz kafa dagıtmak sanada iyi gelecektir canım iyi yapmışsın
dualarım hepimize

İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun.

Yok kız öyle geçirme içinden sen yine de adet olmayayim ben şöyle 9 ay filan tamam s öyle geçir içinden öyle dua et ben yine sayarik senle beklerim bat hiç merak etmeeee

Kiyamam sana cnm benmm inşallah 9 ay daha kırmızı lar gelmesn sana

Canım benm çok haklısın bu kadar araştırıp incelemeye endişe etmeye ama dediğin gibi bende senden umutluyum.bi tedavi bile gecirsen sonuçta artık bu çok normal herkes bi ilaç kullanio ama hamile kalcgni hissediorm kolay bi şekilde inşallah.çünkü doktorun her ne kadar kimyasal olmams gibi saycaz desede çatlamış bi yumurta ve sperm birleşmesi gerçekleşti mi gerçekleşti.İnşallah eşinde de sorun cikmiick die düşünüyorum.tüp bebek veya aşılama durumu hızlandırır die tavsiye ediodr gibi gelio.
Umudunu hiçbir zaman kaybetme arkadsm içinden hep olcak olcak die kıpır kıpır git doktora.İnşallah herşey çok güzel olcak

Aynen cnm öyle yaptk inşallah Allah kabul etsn.Bende geçen yıl da öyle olmuştum önceki yıl da olabilir bayadr boyleym yani mübarek günlerde izinli.güzel şeyler okudum amellerin niyetlere goredir sonuçta diyor.müsait olsaydık yapmak istedklrmzi de Rabbim bilio kalbimzdn geçeni de inşallah Rabbim kabul eder.hepimizin en yakın zamanda göbüsleri dolar inşallah.Hamile oldgmu öğrenince adet olmiicm namaza ara vermiicm die çok sevnmstm.İnşallah en yakın zamanda tekrar başımıza gelir bu güzel dönem

Nasıl bişey hissedebiliosn açık konuş
Geçen ayla karşılaştırıyordu kendimi. Bugün 8. Gün. Bu gunderde bhafif bi kasik batmasi olmuştu dollenmeyi farkettim. 10. günden itibaren hissetmistim ben değişiklik olduğunu. Zaten 12. Günde de silik test ile gormustum gebeliği. Bu ay tık yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…