Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Hmmm şimdi anladm cnmm
Maşallah gün gün not mu aldın kiss belirtileri
Bende geçen ay fenaydm göğüslerim acayip aciodu şişmsti adete yakın sonra leke geldi ama göğüs acim dvm ediodu.hatta düşük kanamam basladktn 3 gün sonra falan açısı geçtivücudum da agriodu tabi ben normalde de bu belirtileri yasio mydm bilmedgmdn yorum yapamadm.adete yakında göğüsleri şişen aciyanlr var ya ben normalde kendimi dinlemedgmdn bişey yoktur diodumama bu adetimn baslangcnda bel agrisndn başka bişey hissetmedm benm için en net hamilelik belirtisi göğüsler zannimca
Hadi hayırlısı bakalm cnmcmm gelecek günler bizi bekler

Ben dinlerin işte kendimi böyle iyi bir huy değil biliyorum da hep boyleyim o yüzden kafami dmrahat bırakmak pek mümkün olmuyor. .

Ayy ağzından bal damlıyo :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım bakma böyle olduğuma zaten içimde hala umut var. Çok fena bişeymiş :) sizleri o kadar seviyorum ki hepiniz icin dua ediyorum. Allah sizden razi olsun. Gonlunuze gore versin her istediginizi.

amiiinnn amiiinnn Rabbim hepimizi mutlu sona tez zamanda ulastirsin insallah

Ben dinlerin işte kendimi böyle iyi bir huy değil biliyorum da hep boyleyim o yüzden kafami dmrahat bırakmak pek mümkün olmuyor. .

Aynen zaten bu yuzden kimyasal gebeligi farkedebiliyormusuz. Normalde bir cok kadin yasamasina ragnen farketmiyormus. Biz vucutta igne deligi kadar degisiklik olsa fakedicez

Gunaydin kizlar
Simdi saglik ocagina kan verdim geldim
Yrn bakalim kac cikacak insallah sifirlanmistir. ve tabi tez zamanda yeni saglikli gebeliklerle hepimiz kat kat yukseldigini de goruruz

Bayanlar benim de sali gunu kontrole gittiğimde yumurtam çatlamışti cuma gittiğimde bi yumurtam daha çatlamış. yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunuyor ya ben simdi hangi günü baz alcam saliyi mi cumayi mi?

Bayanlar benim de sali gunu kontrole gittiğimde yumurtam çatlamışti cuma gittiğimde bi yumurtam daha çatlamış. yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunuyor ya ben simdi hangi günü baz alcam saliyi mi cumayi mi?
Önce saliyi al sonra baktın olmamış cumayı . oh ne güzel çifte şans

Şimdi kafayı rahat bırakma mevzusu var ya diorm ki acaba ovulasyon falan yapmasak mi hiç daha mi çok takarm öylerahat olmak önemli ya bilemedm gitti

Şimdi kafayı rahat bırakma mevzusu var ya diorm ki acaba ovulasyon falan yapmasak mi hiç daha mi çok takarm öylerahat olmak önemli ya bilemedm gitti

ister istemez test yapınca bi şartlanma oluyor canım
ovulasyon günlerini tahminen biliyorsan yine değerlendirebilirsin aslında
rahat olmak önemli ama test yapsan da yapmasanda full relax olamıyoruz bence
çünkü rahat olucam derken bile aslında beynimize bunu hatırlatıyoruz gibi geliyo banada

Olabilir canım sen nasıl rahat hissedeceksen kendini. Ben çatlamama problemi olduğu için takip ettiğimde bi konudan daha rahat oluyor kafam. En azından çatlatıp catlamadigini biliyorum..

Aynen cnm her iki durumda da relax olamiyrz.tahmin edebiliyrm ama yine de yaparm herhalde

Olabilir canım sen nasıl rahat hissedeceksen kendini. Ben çatlamama problemi olduğu için takip ettiğimde bi konudan daha rahat oluyor kafam. En azından çatlatıp catlamadigini biliyorum..

Doğru diosn cnm bende kimyasaldn sonra acaba döngüm falan değişti mi yine aynı mi die merak ediorm aslında ondan yapcm herhalde.öyle

ben ovulasyon testi yaptığım dönemler acaip geriliyorum hele ikinci çizgi koyulasmayinca acaba yanlis mi yaptim acaba testi mi bozuk kendimi yiyordum resmen. o yuzden artik ovulasyon testinin üstüne çok düşümüyorum. yoksa daha cok stres yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…